Teljes Eclipse-előzetes

Na, ez is megérkezett. Végre? Gondolom pár embernek tutira. A Twilight Saga folytatása nemsokára mozikba kerül, úgyhogy az előző teasert most egy teljes mozissal dobták meg.

46 hozzászólás a “Teljes Eclipse-előzetes” bejegyzéshez

  1. Csodálkozom hogy ekkora hype után csak triólogiában gondolkodnak. Nem olvastam..de a könyv elég vastagnak látszik egy 95-100perces filmhez.

  2. waah. ez a trailer nagyon utott!

    nem panaszkodni akarok de nem ertek vmit.. ugye twilight 1-2nek bazinagy volt a bevetele.Van penzuk.. Mert nem tudjak mar a cgi-t gyonyorure csinalni???

  3. Ahhoz képest, hogy az 1.rész sz.r volt, a 2.-at pedig nem láttam ez a trailer egész fasza lett. Talán meg is nézem ha nem lesz túl nyálas.

  4. A trailerben olvasható “THE MOTION PICTURE PHENOMENON” felirattól kettészakadt a tér-idő kontinuum.

  5. “nem panaszkodni akarok de nem ertek vmit.. ugye twilight 1-2nek bazinagy volt a bevetele.Van penzuk.. Mert nem tudjak mar a cgi-t gyonyorure csinalni???”

    Nahát. Ugyanez járt a fejemben amikor néztem.
    Ehhez is lesz felvétel a jabbáról, amikor nézi?

    Amúgy elvileg emberek között járkálnak… de hogy néznek már ki? Egyik hófehér, másiknak a feje… nem értem

  6. Emori:
    LOL, én is valami hasonlót érzékeltem.

    snipp:
    Szerintem azért, mert a belőtt célközönségnek az számít a legkevésbé és így még több zseton marad a Motion Picture Phenomenonnak. :) Vagy szimplán bénák és/vagy szarnak rá.

    Egyébként tuti moziban nézős, no nem önszántamból, asszony elrángat.
    Bezzeg a D9-et nézhettem monitoron…

  7. Most mi lesz, jön a ” talán mégsem olyan sz*r, mint gondoltam volna” – hullám? …

  8. Fiúk, ezt szerintem ti is nézhetitek majd. :P

    Ha David Slade olyan k*rva jó filmet csinált, mint ami a trailerből lejön, második számú kedvenc rendezőmmé fogadom Tarantino után. :)

  9. csaj miatt nekem is tuti nézős. csak abban reménykedek h mozis pénzt azért nem kell rá kiadnom…

  10. hát nekem is muszáj lesz asszonnyal :) remélem olyan lesz mint a trailer, h a harcok lesznek előtérben nem a nyálas vámpírszerelem… így talán nem alszom el a moziban… :)

  11. Az első rész emlékezetes film volt…barátnőmmel néztük és annál a résznél mikor a puha pöcsű vámpír elviszi a hibbant csajt először az erdőbe fát mászni, és kiáll a napra hogy megmutassa az nem is árt neki, sőt elkezd csillogni és a csaj közli vele hogy milyen gyönyörű olyan röhögőgörcs jött rám , hogy 5 percig nem tudtam abbahagyni…a 2. részre már nem kellett elmennem :D
    Ez a trailer is…szar animáció(azok a medvedisznófarkasemberek hogy néznek már ki…), ahogy elkezdi kidönteni a fát a csávó a végén ( :D:D:D) és a kiírások…THE MOTION PICTURE PHENOMENON bruhhahahahahahah :D:D:D Uhhh ez a széria üt!

  12. Csak az TWI-előzetesek alapján így foglalnám össze

    Twilight: “Erdész vámpír vagyok, talán a család kitagad, de én akkoris láwollak”
    New Moon: “Farkasok jobbak, hagy a p..ba az erdész vámpirt.”
    Eclipse: “Leakarod nyúlni a csajom, te menhely korcs? WAR!”

    ?? Twilight 4: “Sorry fiúk, de maradok a zombie-barátnőmnél.”

  13. tompy

    Nagyon kész vagy :D

    B. Az első filmet én is végig röhögtem, pedig a könyvet szerettem. Nem tehetek róla, Pattinson ezt váltja ki belőlem.

    Ja, egyébként ha jól tudom, nem 4, hanem 5 film lesz, mert az utolsó kötetet 2-be csinálják meg. Még 3D-vel is riogattak, csak reménykedni tudok, hogy nem lépik meg. Aki olvasta a Breaking Dawnt, tudja miért :S

  14. ÓEMGÉ-ÓEMGÉ-WÉTÉEFF! What a motion picture phenomenon! Óemgé! +1 a 3d konvertálásra.

  15. Hohó, azt kell hogy mondjam, ez nem volt olyan agyszipolyozóan rossz! Bár a CGI még mindig hátborzongatóan elb.szott, de talán egy-két (mondom egy-két) cool zúzós jelenet miatt egyszernézősnek beiktatjuk.

  16. Ez meg mi a szar volt? Seattle-ből elmegy 10x vámpír, akik csak úgy gyilkolásznak és mennek majd egy álmos kisvárosba mert ott a csaj? “Ott a csaj?”

    És a film azért jó, meg a tréler, mert faszán értelmetlenül összecsap 3 csapat?

    Ez a vicc kategória. 0 sztori, 0 karakter dráma, 0 szinészi játék, 5 perc alatt leforgatott film.

  17. Narem:
    Csak azért, mert te nem érted, nem jelenti azt, hogy egyáltalán nincs is sztorija a történetnek…érdekes módon rajtad kívül úgy olvasom, mindenki megértette, nagyjából miről lesz szó:P

    A trailer egyébként nem rossz, a zeneválasztás is jó, de remélem nem lőtték el benne megint az összes látványos jelenetet, mint anno a New Moonnál. Hardwicke és Weitz után Slade-ből végre tényleg kinézem, hogy tud egy, nem csak a fanatikus, elvakult rajongóknak élvezhető filmet rendezni. Szóval hajrá.

  18. Ha nem ismerném a történetet és az előző 2, fantasztikus alkotást, talán még meg is nézném. Nem rossz előzetes. De engem már nem vesznek meg vele. :P

  19. Kíváncsi vagyok, hogy fogják majd filmre vinni PG13-ban azt a jelenetet, amikor a gyerek kirágja magát az anyja hasából…

  20. Mindegyik kemény vámpírnak szét van zselézve a haja és agyon van sminkelve,+ garbóban mennek háborúzni… Ez a film a szűz csajsziknak van meg a kreténeknek, igazi 21. századi szemét

  21. Gaben:D

    Ezt akartam Én is mondani nagyjából.
    Minden “gonosz” vámpír 16-18 éves, be van lőve a sérójuk, és nagyon gonoszan néznek:DD

    A vörös buksza kurvaunalmas már, a kínai filmek mintájára megkoreografált fákon ugrálós jelenettől meg kiráz a hideg.
    Ismét.
    Fáramászó vámpír BRUHAHAHA!!

    Abban megbiztos lehet mindenki, hogy az összes effectet beletették a filmbe, és a 130 percből 115-ben megint nem történik majd lófasz sem, csak néznek szomorúan, depiznek a HP-k meg a langyi esetleg látensbuzi tizenévesek és készülnek a film végi “NAGY” (nyehehe) EPÍKFÁJTRA!!

    :DDD

  22. Ebből a trailerből árad a kisszerűség. Oké, hogy farkasemberek + vámpírok harca, de amikor az erdőben elkezdenek egymás felé szaladni, majdnem elröhögtem magam. Jó lenne, csak nem így.

  23. Jól hallom, ez a Star Trek tailer zenéje? Hát azzal sokkal jobban ment…

    Javítanám Dr. Manthattant:
    THIS IS a highly overrated phenomenon

  24. Pattinson fiú miatt nézős :D amúgy már annyira nem érdekel ez az egész :D A könyvek jók voltak…de ez a film már megint..xD mik ezek a farkasok?! xD zenéje is tetszik, remélem jobb lesz a mostani soundtrack, mint az újholdé :)

  25. “nem panaszkodni akarok de nem ertek vmit.. ugye twilight 1-2nek bazinagy volt a bevetele.Van penzuk.. Mert nem tudjak mar a cgi-t gyonyorure csinalni???”

    Az a helyzet, hogy az első rész ugye nagy bevételű volt, nagyobb mint amire számítottak és ezért nem akarták elkölteni. A másik, hogy alig ment le az első rész a másodikat már forgatták sőt együtt vették fel a harmadik résszel, így nem az volt, hogy az egyik bevételéből lett a következő. Legalábbis a hármasnál nem. Amúgy az előzetes sztem sem rossz és remélem jobb lesz, mint a második rész.

  26. ememese: “nem akarták elkölteni” ez most komoly?? Akkor mit csináltak vele, betették a párna alá?
    “A másik, hogy alig ment le az első rész a másodikat már forgatták sőt együtt vették fel a harmadik résszel…”
    Ebből kb semmi nem igaz, a második filmet egy évvel az első után kezdték el, valamint a második és harmadik részt baromira nem együtt csinálták.

  27. ememesemese, ez a már forgatták a kettőtmeghármat, amikor meglett a nagy zsé, szar cgi-re pont egy ritka szar érv volt, mert ott ugye tök mindegy, hogy már le van forgatva vagy sem. ehh legfeljebb még ülniük kellett volna a szalagokon pár hónapot. az elköltös inkább érthető

  28. nemtom ki emlékszik, de az utolsó farkas ugrás a trailer végén nem egy recycling-olt cgi az előző filmből? :D kb ugyanígy ugrik annak a trailerében is ^^,
    amúgy meg jah, most attól még, hogy összeraktak egy so-so trailert, nem lesz jobb a story, mint az előző kettőnél…

  29. Miért érzem azt, hogy sokan már csak “divatból” is fikáznak és sokszor azt sem tudják miről is van szó?

  30. látványra megint biztos kurvajó lesz, de ettől még mindig nem a klasszikus értelemben vett “agyameldobom” film. siralom.:S

  31. Mmmmmm :( azt mondjátok, hogy ilyen rövid lesz?! Meg sem éri majd megnézni :p A könyvek nagyon jók, ajánlom mindenkinek a figyelmébe:) Le is lehet tölteni. Igaz, hogy szabadfordításban lehet a neten megtalálni, de az is jó, szép munkát végeztek az illetékes lányok :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.