Apa, kezdődik: 2010 nyarának blockbusterjei

Holnap az Iron man 2 nyitja itthon a szezont, amikor kiforgatják a pop filmeket kedvelőket a stúdiók a pénzükből. Lesznek itt csalódások bőven, de hát ezzel jár a dömping. Ez itten egy összesített trailer, amiben mindenki ott van aki nyáron sokmillióból készített filmmel indít.

Elvileg a lista, nem sorban: Iron Man 2, Robin Hood, MacGruber, Shrek Forever After, Sex and the City 2, Prince of Persia, Get him to the Greek, Splice, Killers, The A-Team, Karate Kid, Toy Story 3, Jonah Hex, Grown Ups, Knight and Day, Twilight´s Eclipse, The Last Airbender, Predators, Despicable Me, Inception, The Sorcerer´s Apprentice, Dinner for Schmucks, Salt, The Adjustment Bureau, The Other Guys, Step`-Up 3d, The Expendables, Scott Pilgrim vs the world, Nanny Mcphee and the big bang, Piranha 3D, The Saint.

Persze jó párból itthon kimaradunk, vagy késve jön, ez van.

human
írta
2010. 04. 28. 20:22
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Apa, kezdődik: 2010 nyarának blockbusterjei” bejegyzéshez

  1. mennyire igazad van, blockbuster – csalódások, de remélem lesznek kellemesek is

  2. Egy Grown ups vagy egy Splice blockbuster?

    Amúgy sok kihagyni való van a listán de jönnek bődületes nagy durranásnak kinéző filmek. Pop-on és az Expendablesön ott akarok lenni!!:)

  3. Jó kis előzetes, és a legjobb, hogy vannak benne olyan filmek, amikről előzetesen még nem is hallottam (vagy csak nem olvastam elég figyelmesen a filmbuzit).

    Mindegy… így nagyobb az esély egy olyan kellemes meglepetésre, amit anno a Mátrix okozott. Ott fordult ugyanis elő velem, hogy szinte nulla előzetes ismeretében ültem be a moziba.

  4. a kopasz skorpió-hölgyemény melyik filmből van? ismerős, meg biztos láttam már a trailer-ét, de nem jövök rá melyik az…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.