Lesz amerikai Ring folytatás, hurrá?

Természetesen meglátták a 3D pénzfolyamot ők is, így a Ring rögtön oda fog költözni a népes táborba ahol nincs ötlet, de van térhatás hujjuj. Egyelőre ennyit tudni, Paramount pénzt akar kaszálni, így felfogadtak egy írót: David Loucka.

Az első Ring egy egész jó remake volt, a második viszont már katasztrófa, meglátjuk mit hoznak ki harmadjára.

human
írta
2010. 04. 28. 05:00
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Lesz amerikai Ring folytatás, hurrá?” bejegyzéshez

 1. Egyetértek, az első kiba jó volt, ha úgy vesszük stílust “teremtett”, elég csak belegondolni mennyi utánzat film jött ki utána (és nagyon a nyomába sem értek). A 2. már nem volt nagy durr, talán azért is mert addigra sok ilyent láttunk. Szóval a 3-nak nem lesz könnyű dolga, ki kell találni újra valami meglepőt. Látvány és sztori terén is csavarni kell picit.
  Egyébként az első részt megnézném 3D-ben. Mondjuk mikor a végén kijön a tvből és hirtelen ott terem a faszi arcában, na ott alapban bekaksiztam hát még 3D-ben! :D Szóval ha ilyenek lesznek majd az új részben akkor jöhet! :)

 2. Két barát beszélget:

  -Figyu, láttam egy baró filmet a moziban, amiben volt egy kislány, Samara és… És bedobták a kútba!
  -Micsoda? Volt egy kislány akinek a szamarát bevágták a kútba?!

  Szerintem meg, ha tényleg Samara történetét folytatják vagy valami hasonló, az kafa lesz. Nekem mind a két rész tetszett és az sem igaz, hogy gagyi lett volna a második rész. Nem kell folyton leragadni a látvány miatt a film egésze jó volt. Hans Zimmer zenéje pedig kellőképpen megadja a depis hangulatot a film végére! :D

  Kiváncsian várom, mit hoznak ki a harmadik részből.

 3. Ennél a filmnél a 3D-vel lehetne paráztatni, látok benne fantáziát. Viszont a fekete hajú fehérre meszelt kislány már lerágott csont. Talán pihentetni kellene még pár évet.

 4. Katasztrófának ugyan nem nevezném a második részt, inkább csak unalmasnak és ízetlennek.

 5. első rész tuti, azóta nincs is para film. Nekem a 2. is tetszett az tény, hogy gyengébb volt a folytatás, de nem vészesen. Igazából félek ettől, mert sztem nem fognak tudni már ütőset kihozni belőle. Újabb lerágott csont lesz, a háromdé meg.. Talán hozzáad talán elvesz, kiderül.

 6. Az eredetit nem láttam, csak a remaket, de abban az időben kisebb kultuszt teremtett magának. A második részt nem láttam (nem is igazán akarom megnézni), így arról nem tudok véleményt alkotni, azonban a 3-at rossz ötletnek tartom. Tipikus esete annak hogy egy stúdió újabb dollárokat akar kiszedni az emberek zsebéből, egy nesze semmi fogd meg jól filmmel. És persze mi elmegyünk a moziba mert húúú 3D!, meg mert Ring.

 7. Azért remélem lesz annyi eszük hogy átnevezzék Gömbre a film címét ha már 3D-s lesz a film…:D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.