Commando remake, rontani a hangulatot

Az előző jó cuccok után kellett valami rosszabb hír is. Konkrétan a Swarci eposz, a Kommandó feldolgozásáról van szó itten kéremszépen. Tudjátok, amikor a lányát.. áh, nem írom le. Aki nem látta az most bújdosson inkább el, mert őt öljük meg utojára.

Amit tudni lehet, hogy a jelenlegi felállás szerint David Ayer (Training Day, Street Kings) írja és rendezi, méghozzá nagy bodycountból inkább ügyes ügynökös bulit csinál belőle, visszavéve a “izmos, odabasz mindenkinek, mindennel” figurából kicsit.

Arnold nem lesz a remakeben, mert favágónak állt

human
írta
2010. 04. 29. 05:45
megjelenés
42
hozzászolás


42 hozzászólás a “Commando remake, rontani a hangulatot” bejegyzéshez

 1. Akkor ez már nem is a Kommandó lesz hanem egy tök más film, aminek az alapsztorija hasonló. Lányt elrablós filmből meg azért van pár. Szóval nincs mitől tartani. :) Max. itt is John Matrix lesz a főhős. Addig is nézzétek a YouTube-on a Rambo vs. John Matrix-et. :)

 2. brianaspirin:
  Dehogy! A legnagyobb királyság a magyar szinkron. John Matrix úgy használja benne a “kurva anyád”-at, mint más a mondatvégi pontot.

  Attól tartok David Ayer nem igazán érti, mitől is működött az eredeti.

 3. Neeeeeee, Schwarzenegger-filmeket békén hagyni! És vajon ki fogja mondani, hogy “I’ll be back?”

 4. Commando, a kor legagyatlanabb, legszórakoztatóbb tesztoszteronmozija. Tulajdonképpen a felütése egész klassz, gyermekrablás, megszabott határidő egy merénylettel való kiváltására, szembefordulás az ellen elképzeléseivel és leszállás egy felszálló Boingról – “Hazudtam!”.

  Nagyjából ez a film első 15 perce, aztán már csak a felszerelkezés és aprítás marad a sztoriban, amiben Schwarzi kiereszti a rosszfiúk beleit, meg a gőzt.

  Ayer remélem nem követ el túl nagy merényletet a stílus ellen és sok múlik a főszereplőn, ha már dialogizálnia kell, legalább gyakni is megtanuljon.

 5. Neeeee!

  Minden akciófilm őse. Fogjuk rá, hogy a “Taken” egy jeldolgozása volt a sztorinak és hagyjuk békén az egészet.

  “Ha mégegyszer kinyitod a szájadat, kitépem a nyelved!”

 6. Keihun: ez vajon csak az eredeti magyar szinkronban van így, vagy az újraszinkronizált változatban is megőrizték (nem lett belőle “francokat” vagy hasonló diet light változat)?

 7. Hát elég szánalmas, hogy alig tudnak új témákkal, eredeti ötletekkel előállni. Szomorú,hogy ma már filmek nagy része remake vagy valamelyik régebbi film folytatása/előzménye, szerencsésebb esetben pedig valami képregény adaptáció.

 8. LoL, a Schwarzi féle “Hercules in New York”-ot nem akarják újraforgatni?
  Nevetséges…

 9. csibbe:
  Igazatok van, olvasásnál lemaradt az a fránya “újra”.
  Ha viszont újraszinkronizáláskor kimaradtak ezek a nyelvi szépségek, akkor azzal kb. kiherélték a filmet.

 10. Azt nem fogják fel, hogy a Swarci-filmek azért voltak jók, mert Swarci volt benne.
  Az ötlet nevetséges!!!
  “..Ereszd ki a gőzt..”

 11. Az, hogy visszavesznek a klasszikus receptből, pont elég hozzá, hogy ne egy valódi remake-et kapjunk.

 12. Dögöljön meg az a köcsög aki kitalálta. Hisz ez egy klasszikus film, még jó hogy a Rockyt nem akarják remakelni mert akkor kinyírom őket:) Már semmi újat nem tudnak kitalálni? Még nekem is lenne millió ötletem, ha lenne pénzem meg is csinálnám őket:(

 13. “ezt a filmet újra szinkronizálni is bűn volt, nem hogy újra forgatni”

  az az igazság, hogy schwarzenegger filmjeit eredetiben nézni bűn, annyira fülszaggatóü az akcentusa. minden szinkron csak növeli a minőséget, olykor az egekbe.

  a kommandónak meg különösen klasszikus, idéznivaló a szinkronja, vagy tucatnyi nagy dumával.

  mi lesz a világgal, ha egy utolsó akciófilmre is azt mondják, hogy bűn szinkronizálni??

 14. Az bűn, ha szinkronosan nem láttam, csak olasz eredeti hanggal, hangalámondással? De úgy ötször?.::)

 15. winnie: szerintem a hangsúly az “újra” szón van.

  “ezt a filmet újra szinkronizálni is bűn volt, nem hogy újra forgatni”

 16. Na neeee! Lelőni a rendezőt és a producert is. Akinek először eszébe jutott ez az abszurd gondolat, azt is! + Elrettentésül a kutyáját is!

  “Emlékszel amikor azt mondtam, hogy téged öllek meg utoljára?Hazudtam…”

 17. így ne. ha már mindenképp remakelni akarják, rendezze Stallone, és legyen olyan mint a Rambo 4, akkor nem háborgok.

 18. Csak azokat a filmeket tudják újrázni aminek olyan balfasz a jogokkal rendelkező tulajdonosa, hogy eladja a jogokat újrához.
  Remélem nem sok régi klasszikusnak van balfasz tulajnál a jog, mert akkor itt pár éven belül új Die Hard-ok, Rambok, Halálos fegyver-ek fognak forogni, de azt hiszem akkor mennek páran lincselni Hollywood-ba…

 19. Menjenek a ‘csába az ilyenek…
  Ez egy klasszikus, a kutyafáját!!!
  Mondtam én, hogy előbb-utóbb ez a sors vár mindenre. Már alig várom a Star Wars remake-et Uwe Boll rendezésében…

 20. “Ez egy klasszikus”

  eddig is klasszikusokat remake-eltek, szóval ez nem érv

  ettől függetlenül nem örülök neki, pláne ennek az “ügyes ügynökös” dolognak, több tucat hasonló volt az elmúlt években, teljesen felesleges film lesz

 21. Ügyes ügynök. Az. Most akkor dzsémszbond lesz vagy kommandó? Elmennek ezek a picsába. Ide izom kell, aztán még egy kis izom meg egy egész fűtési szezonra elegendő méretű farönk a vállra.
  Gee Halen: A Taken szerintem nem vehető ide. Ott a csávó inkább csak ferúgta a szabályokat (hátba lőtte őket meg ilyesmi), de nem volt izomszagú a vászon.

 22. na, jo sok a hozzászólás már. csatlakozom azokhoz akik aztmondják hogy: NEEEEEEEEEEE!!!

 23. – Pontosan azt fogja csinálni, amit én mondok!
  – Lóf@szt! :)

  – Remake!
  – Lóf@szt!

 24. Imádom asz eredetit a 80as évek legjobb akció filmje, de ha kivesszük Swarcit és majdnem teljesen átírjuk a sztorit akkor máe olyan mesze fog ez állni tőle, hogy csak a nevében egyezik. Akkor meg miért kell ráfogni, hogy remake?

 25. Na jó, azért ez nem az Elfújta a szél. Akkoriban a magyar szinkron egekbe emelt egy ilyen filmet, de hadd remakeljék, majd nem nézzük meg, ennyi. Csöves ötlettelen pénzsóvár majmoknak nem költünk a filmjükre, nem tömjük a zsebüket.

  Annyira abszurd, hogy egy ilyen “sztorit” dolgoznak fel újra. Ezt egy óvodás is összehozza, vicc, hogy ennyire nem töri senki magát odaát, hogy kitaláljon valami más kalandot.

  Ha meg átírják, akkor az olyan, mintha egy “í” betűt átírnának “ó”-ra. Oké, hogy az “í” ből csinálták, de akkor sincs semmi köze a kettőnek egymáshoz. És ne értsetek félre, nyilván én is imádom a filmet, meg Schwarzit is.

 26. No, de tényleg, ki fogja játszani? Mert oké, pl. Dwayne “The Rock” johnson hadonászott valami gerendával a Standing Tallban, de a képen látható mamutfenyő még az ő vállát is hurkásra dörzsölné! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.