Piranha 3D, ezúttal történet is van

A múltkor nézhettük a teasert, most viszont végre megérkezett a rendes előzetes. Kiderül honnan kerülnek elő a halak, meg még sok minden. Ez a film.. fene tudja milyen lesz. Talán megüti a lécet, nem a csavaros történettel hanem a szórakozásfaktorral, volt pár jó pillanat ebben a két percben.

Bízunk Alexandre Aja-ban, hiszen egy remakeje, a Hills Have Eyes egész jó volt, meg a Magasfeszültség is. A mirrorst meg felejtsük el.

Yahoonál HD

human
írta
2010. 05. 01. 21:26
megjelenés
30
hozzászolás


30 hozzászólás a “Piranha 3D, ezúttal történet is van” bejegyzéshez

  1. Lehet, hogy rosszul láttam, de a főszereplőket nem írták ki? Mármint a nevüket?

    Amúgy érdekesnek tűnik, bár én parázok az ilyen filmektől :S

  2. Nah végre valami móka jön megint a mozikba (ha egyáltalán itt mozis lesz) :D

  3. Én nem tudom mi van velem, de… kell ez a film. Látni akarom. :D 3D-s piranhás vérengzés, ez tuti moziban nézős, csak jöjjön hozzánk is.

  4. Pocok: felesleges kiírni a szereplők neveit, hisz senki sem fogja 5 percnél tovább húzni a halakkal szemben :-)

    Én várom a filmet.

  5. A jövő késő esti Film+os filmjei. Mondjuk valaki elárulná miért találják meg aztán a búvárt lebegve? Egy pár ezres pirahna sereg nem igazán kéne nyomot hagyjon :S

  6. Nem lehet ítéletet mondani. Tudjuk, hogy baromság. Ezért sem tehet mást az ember, csak hátradől és élvezettel nézi a cafatolást.

  7. Wittgen, már miért lenne felesleges? Max úgy írják ki, hogy “in order of death”! :D

  8. pirana megy harapni pina! okádék rossz halakkal van megkreálva ez a szemétség. Kb a látvány olyan hiteles,mint a Critters című filmben azok a kis köcsögök.

  9. Szeretem amikor a halak sikítoznak a vízben. Ennél már csak a cápa “xedik” része a jobb amikor a cápa szó szerint bömböl a vízben! :-) Amúgy jónak néz ki a film.

  10. Ez egyre rosszabb! A utolsó jelenet az a legdúrvábban gagyi, amikor a halak megállnak a csaj feje előtt 20 cm-rel és belevisít az arcába! Ezt talán egy félrészeg 1,5-2 órámban itthon vagy haveroknál megnézem, ha nagyon nincs más! Pfffff

  11. Ahogy láttom, a halaknak jut rendesen a melle husából! : )Király lehetett erre a filmre castingolni: Maga a 18. áldozat, a barátjával együtt felfalják egy éjszaki fürdőzés közben.Következő!
    Érdekes, hogy vajon mit ehettek ott lent ezek a kőkorszaki dögök a vízalatti barlangban? Bespájzoltak néhány dinót, és azokat rágcsálták?

  12. Hehe..tényleg vicces amikor a piranhák sikítanak a víz alatt:D nem biztos, hogy pénzt kéne kiadni a megnézéséért!

  13. Nemhiszem hogy félni kell attól hogy itthon leadják a moziba ezt a szennyet.

  14. Fear, leadják. Mert 3D-s. Nekem elég lesz a monitoron is. Viszont tuti megnézem. Én is borultam a röhögéstől, amikor a halacskák megállnak az arcától 1 cm-re. :)
    Ezt szinte az összes B C D E kategóriájú filmben ellövik, pedig csak az Alienben volt értelme. Sebaj, mi jót fogunk szórakozni ha más nem lesz….. csak nem úgy ahogy az alkotók tervezték :)

  15. nem szerepel véletlen a videóban Ashlynn Brooke? a zseniális felnőtt-film színésznő?

  16. neopol: De igen, ő az!

    Szerintem jó lesz, hiába tűnik bénának! A készítők is meg mondták, hogy nem kell komolyan venni! Lényegében röhögve nézed a trancsírt! :D

  17. haha Jessica Szohr-t megeszik a halacskák. Én úgyse értettem, hogy mit keres a Gossip girlben:) Amúgy nézzeek hülyének de engem felcsigázott a trailer. Én várom.

  18. Trailer alapján ez nagyon gagyi. Végig röhögtem az egészet, holott látszik h próbálják komolyra venni a témát.

  19. Piszkosul nem látszik, sőt üvölt az egészről, hogy az agyatlan funra mennek rá, víz alatt sziszegő, visító, röfögő halakkal – Christopher Lloyd pedig még mindig szándékosan úgy beszél, mintha valami ’80s komédiában játszana hibbant professzort. Jó móka lesz ez :)

  20. Aja még mindig nem tud remaket csinálni, rászólhatnának :) A Hills have eyes-ban a gore jeleneteken kívül semmi jó nem volt, aztán a Mirrors még sz*rabb lett… és úgy tűnik ezzel megpróbálja ezeket is alúlmúlni. De legalább lehet még abban reménykedni, hogy mérhetetlenül nagy ganaj lesz és akkor egy jó móka. Addig meg ott van a Mega Piranha kötelező néznivalónak :)

  21. Hát nem tudom… a Sziklák Szeme valami borzalom. Szörnyen gyenge film. A Tükrök egész nézhető, köszönhetően Jack Bauernek is. Ez meg majd kiderül, de ezek a halak… hát… érdekes CGI.. nagyon furán lettek megszínezve, és picit túl mechanikusnak tűnnek :)

  22. volt már 1 ilyen pirányás film, a nevezetes 1978-as esztendőben készült, hát az egész önmaga szégyene volt, na most h 3d-be rakják tuti még rosszabb lesz

    ideje lenne leszokni h a halakkal próbáljanak ijesztegetni vkit, egyszerűen csak vicces :D

    én azért bátran ajánlanám azoknak akik Győzikét szórakoztatónak találják, nekik tuti be fog jönni, az is kész horror, ez is K É S Z (!) “””horror”””

  23. skandargraun: most tényleg, egy remakenél azt mondod, hogy volt eredeti változata? Azta.

  24. Parádés film!:D Mindenkinek csak ajánlani tudom,nagyon jo tényleg,legalábbis nekem átjött:D Van benne pár vicces jelenet is:D És valóban,sztorija is van.A vége meg zseniális:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.