Thor feltűnik

Ezt eddig is tudtuk hogy Chris Hemsworth alakítja, hiszen volt már róla szó, na meg a történetről is. Most viszont, a Vasember 2 félig premierjét kihasználva (kinn csak a jövő héten nyit!) a netre került az első kép Thorról, méghozzá olyan amiben már jelmezben van, kivéve a sapi.

Thor szerepében Chris Hemsworth

Aki Iron Man-t akar spoilerezni e kapcsán az jelölje!

human
írta
2010. 05. 01. 05:46
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Thor feltűnik” bejegyzéshez

  1. Ajánlom, hogy a filmre elkészültére kicsit rádobnak a látványra – így azért elég műanyag ez a páncél.
    Az említett történet sablon ugyan, viszont teljesen nagyszerűen sülhet el. Várjuk, nézzük.

  2. Nini, Jim Kirk apja, George Kirk piciket furcsa jelmezben, hosszu hajjal es szakalosan :D

  3. Kijezabúúúváár lol?
    Na jó, bízom benne hogy nem hagyják így a jelmezt meg a fejet sem mert ez így ultragagyó, tuti dobnak rá cgi-t.

  4. Hmpf. Inkább vettek volna át egy kicsit az Ultimate stílusból a külsőnél…!

  5. Azért erre a szerepre a trójás Brad Pitt is elment volna. Külsőre biztosan.

  6. Jiheee,nagyon franc az ürge!! Tiszta Brian Thompson.Már előre látom hogy hogy agyonbasz mindenkit a méretes szerszámával :PP

  7. Hirtelen olyan volt, mint Brad Pitt! :) A ruháról annyit, hogy szerintem az Ultimates-es vonalon sokkal jobb ruhája van Thornak. Nincs köpeny, se sisak, az öve is teljesen más, nincs páncéling a karján stb., s nem utolsó sorban Mjölnir is máshogy néz ki, sokkal durvább fenyegetést kelt. De persze ez sem rossz, csak nekem jobban tetszett volna ha inkább máshogy döntenek ruhát illetően.
    Azok a korongok úgyis világítani fognak a páncélon, s nyilván rátesznek egy kis CGI-t és máris nem műanyag rucit fog hordani. :)

  8. örülök, hogy a klasszikus jelmez lett. Köpeny stb. jobban illik egy istenhez, mint egy sima testruha.

  9. Nemfeltétlenül kell egy fajta ruhában megjelennie,még jó hogy alapból a klasszikust választják,azért sokkal híresebb meg berögzült mint az ultimate változat.Szerintem rohadt jólnéz ki így is,mintha tényleg vmi harc közepéről jönne.

  10. tök mind1, hogy melyik ruhában jelenik meg.
    A lényeg, hogy jólegyen…
    Amúgy a kalapácsa már a Földön van! :D
    Arra marha kíváncsi leszek, hogy hogyan fogják megmagyarázni az összefüggéseket :D

  11. Én arra leszek kíváncsi, hogy miként fogják összedobni az Avangers-t. Nekem alapjáraton sosem volt szimpi a Thor, de azért várom ezt a Marvel-filmet is. Jah és osztom azok véleményét, akik szerint a MUA-s szerkó jobb lett volna.:)

  12. SPOILER

    Engem az az összefüggés izgat kicsit, hogy az Iron Man 1 végén Tony-val a Bosszúállókról akar beszélni Fury. Az Iron Man 2-ben pedig Stark mondja neki, hogy nem, még mindig nem érdekel a szupercsapata, közben meg a Hulk-ban, a film végén Ross tábornokkal pont arról beszél, hogy összeállítunk egy csapatot, na mit gondol kikből… ergo Bosszúállókról van szó. :D A kalapácsot úgy magyarázzák majd meg szerintem, hogy Thort száműzik Valhallából, aztán Mjölnir és ő is különböző helyere pottyannak le a földön. A kalapácsot meg el akarják szállítani, csak ugye el van varázsolva és senki sem tudja megmozdítani sem csak Thor, és akkor feltűnik majd hirtelen. Lehetséges…

  13. SPOILER

    hümm,és akkor végig mjölnir nélkül fog harcolni a filmben:D?Mert nemhiszem hogy aza jelenet a Thor film közben lesz.Amugy nemtudom valaki látta e még,de a hihetletlen hulk dvdn van egy alternativ jelenet amiben banner vmi hegycsúcsot akar meghódítani a lényeg h ott van egy mp miszerint lehet látni hogy amerika kap belevan fagyva a jégbe.Szal még eztis hozzálehet csapni az összefüggéshez.

  14. Süci: már beírtam a hivatalos szinopszist. semmi szerintem nincs ezek kapcsán.

    A Hulk meg játszódhatott az Iron man 2 vége után.

  15. Jah hát gopndoltam, hogy Hulk akkor Iron Man 2 körül játszódik, lehet így magyarázni persze. :) Csak azért érdekes. Tudom, amúgy olvastam a szinopszist, a régebbi hírnél, azért is írtam az előző kommentet. Mert lehet így lesz.

  16. LEHET SPOILER FRANCSE TUDJA!!!!
    na most a Mjolnírról annyit, hogy anélkül nincs Thor. Emberi alakban Donald Blake orvos akinél van egy bot amit ha a földhöz vág Blakeből Thor lesz a botból meg a Mjolnír szal esélytelen, hogy Mjolnír nélkül harcoljon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.