Az utolsó léghajlító karakterposztereken reklámozza, hogy 3D

Vagyis hát kettőt, de rögtön egyszerre tár elénk. Nem érzek sok jót az erőben, de tényleg nem akarom temetni, szeretném hogy üssön. Ezért is foglalkozom ennyit vele.

A 3D az konvertált lesz, mint a Clash of The Titans, szóval a playing in 2d felriatot kell majd követni.

épp leghajlít a srác

MIvel mondtam, hogy kettő van: itt a másik. Természetesen az narancssárga színű.

19 hozzászólás a “Az utolsó léghajlító karakterposztereken reklámozza, hogy 3D” bejegyzéshez

  1. Hmm.. egy pillanatra azt hittem NY a háttérbe… pedig nagyon nem… Nem tudom miért hittem :( Akár bukik, akár nem, szerintem meglesem… M. Nightra ráférne a siker, a Falu óta nem igen alkotott sikereset.

    De én most spec a buktát nem is igen érzem…. valahogy szerintem ez megúszhatja. Igazi nagy buktát most a Robin Hoodal kapcsolatban jósolok, de ez meg más téma, szóval pszt, elhallgattam :D

  2. Megint a gagyi 3d, amitől csak élvezhetetlen lesz, viszont a köcsög mozi tuti ezt sem fogja 2d-ben vetíteni…

  3. ez a poszter egész jó lett. szerintem a robin nem fog bukni. én a titánok harcát 2dben akartam nézni, de csak 3dben adták a fehérvári cinemacityben, így el se mentem (bár ebben közrejátszott a rengeteg kritika, köztük humané, meg az osztálytársam véleménye aki azt mondta hogy inkább visszakérné a jegyárat :D)

  4. horatius
    Én is fehérvári volnék, szóval ott néztem ahol te nézted volna a Titánokat, de azért közel sem volt annyira élvezhetetlen mint ahogy leírták többen. Élvezhető volt simán, persze közel nem Avatar minőség (de ha lehetett volna akkor inkább 2D). Azért a hajlító legyen jobb minőség, amire talán esély is van.

  5. Hogy én hogy utálom ezt a 3D őrületet :)

    A léghajlítót mindenképpen 2D-ben nézem én is. Ezek a poszterek meg jók. Tetszik a színvilág. Látványos film lesz az tuti.

  6. Atom mind a 2 poszter!!!

    Már nagyon várom a filmet. Lehet, hogy elkedzem újra nézni a mesét:D:D Most kedvem lett hozzá:P

    Bár én még midnig kivok bukva, hogy Zuko indiai és láttam képet meg az elözetesben is, hogy Ozai a Tűzúra is indiai, bár ezt sejtettem, hiszen a fia is az, de naon gagyi:( Am azért indiaiak a szinészek mert a rendezőp is az vagy mi? Vki tudja??

  7. csibbe: Nem csak azula fura indiaiként, hanem az egész Tűz Birodalom :S

  8. Blain: Nekem nincs bajom a többi tűznépivel, hiszen a haragot nagyon szemléletesen tudják tükrözni az arcukkal – de ezzel szemben egy hűvös, számító indiai fiatal nőt nehéz elképzelni.

  9. Csak engem zavar ez a “léghajlitó” cim? Nem lehetett volna a Légelemtalista cimet adni neki XD

  10. blade78: na ezen már tényleg nem a 30. posztnál kéne keseregni, amikor már sokszor kidühöngtétek magatokat rajta.

  11. Anithing you never seen before.Nekem ez villant be az agyamba,amikor a traielrét láttam ennek a ganénak.A poszter is tetszik,meg a film látványvilága is.Érdemes várni kategoria,jól meg van csinálva.Csak egy kivetnivalóm van,a kis pöcs, nem szeretem a gyerekcentrikus filmeket.Remélem nem megy a komolyság rovására.

  12. “Remélem nem megy a komolyság rovására”
    Hát a rajzfilm maga 12-14 éves korosztályra volt becélozva. Én inkább attól félek, h túl komoly lesz, a trailer alapján legalábbis. Atom humora volt a rajzfilmnek :D

  13. Lenny
    nem a 3d miatt akarta a jegyet visszakérni hanem az egész film miatt… :D

  14. Hát… amúgy egyedül azt nem értem, hogy mér kell szidni a 3D-t?! Jó, lehet hogy Avatar- Titánok harca között minőségben van különbség, de attól még minek kell rákenni erre a filmre???

    Amúgy taz: tök egyetértek veled:d

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.