Délutáni dalolás: Cowboys, Aliens, Abrams, Anchorman

Sam Rockwell csatlakozik az Cowboys & Aliens csapathoz. Itt már írtam róla, hogy kik vannak még benne, most pedig jött a friss hír: Sam is beugrik majd a buliba. Ezek szerint Fraveau-val jól összehaverkodtak az Iron Man 2 forgatásán. Reméljük hasonlóan geekout film lesz belőle, ami mégis sikeres.

Először csak randomra írtam meg, de nem, muszáj megemlíteni itt is: titkos JJ Abrams projekt, amolyan Cloverfield módra, rögtön egy teasertrailerrel fog a szemünk elé kerülni.

És ha már pletykavár, a minap nagyon felerősödött az Anchorman 2 körüli, úgy volt hogy lesz, aztán a múlt héten már jött is az a hír, hogy a stúdió nem akarja a filmet. Erre most, szivatni azokat akik tényleg tájékoztatni akarnak és szívükön viselika film sorsát: ha lejjebb viszik a költségeket a készítők akkor mégis lehet a film. Zoolander 2 ugyanígy, ha megy kevesebb pénzből akkor tényleg jöhet.

(Ilyen a “hírgyártás”, kicsit néha zavaró, nem is szoktam a kamunak hangzók egy részét megírni, csak ha már biztosak: jön egy “hír” hogy ez és ez lesz, aztán másnap mindenki lehozhatja, hogy mégsem, mert jött a hivatalos cáfolat, és így tovább..)

4 hozzászólás a “Délutáni dalolás: Cowboys, Aliens, Abrams, Anchorman” bejegyzéshez

  1. winnie: most miért? nem sok mindent csinál, annak egy részét egész jól

  2. Amúgy lehet, hogy a pilotja kap egy trailert, amit most rendezett. Meglátjuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.