Végre itt az American teaser

Clooney a bérgyilkos. Láttuk már több képen is, de most az előzetes felfesti talán, hogy pontosan mire is számíthatunk majd ebben az American-ban.

Yahoonál HD

Ki akar lépni, de még egy munka, még egy szerelem. Mindezt valami veszett festői környezetben. Nekem város lett. Láthatóan nem az akción lesz a hangsúly, konkrétan úgy tűnik, hogy egy nagyobb lesz benne és kész.

human
írta
2010. 05. 04. 06:05
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Végre itt az American teaser” bejegyzéshez

  1. Hát innentől nekem is listás a cucc.
    Van egy hangulata, ami tetszik + Clooney is jól adja.

  2. szerintem ez alapján lassú lesz és és vontatott!
    engem nem győzött meg!

  3. Sose hallottam még róla, de ez a trailer baromira felkeltette az érdeklődésemet. Clooney tényleg jól nyomja :)

  4. Én bérgyilkosos filmeken nőttem fel. A sztoritól így nem várok sokat, remélem a színészi játék kárpótol.

  5. Hmmm… akkor lehet csak én vagyok ilyen? Mert szerintem teljesen érdektelen volt a trailer. Pedig próbáltam félre rakni az egyik legnagyobb klisét(bérgyilkos, ki akar szállni, brühaha), de így sem ment.

  6. Jó kis teaser, ez a western-zene remek hangulatot teremt, remélem a filmben is így lesz.

  7. Hát ez a treaser engem kísértetiesen emlékeztetett a Limits Of Controléra.Bár más a két történet és gondolom a mondanivaló is más lesz,de az eleje ennek az előzetesnek számomra baromi hasonló a Jarmusch filméhez.

  8. Nem vagyok homi, de ennek a Cloonynak naon durrva kisugárzása van.. Mint Sean Connery, vagy Cary Grant! A film pedig iszonyat várós!!!

  9. Engem a régi francia bűnügyi filmekre emlékeztet, azok jóleső minimalizmusával és romantikájával.

    Ha valaki rajtam kívül azon gondolkodott ki lehet az az ismerős arcú színésznő a puskával Clooney mellett megspórolom az utánajárást:

    Thekla Reuten az, nekem a Sleeper Cell című sorozat 2. évadjának terroristanőjeként vált emlékezetessé, de ha valaki másnak nem onnan lenne ismerős szerepelt a Lost-ban és az In Bruges-ben is.

    A teaser zenéje szintén emlékeket idézett. Nekem végig Hans Zimmer A bérgyilkosnő vacsorajelenete alá komponált zenéje visszhangzott a fejemben az előzetes alatt. A jelenlegi sem egy dobozzene, de azzal, amit felidézett egész más.

    Ha lenne hozzá türelmem összeszerkeszteném, hogy halljátok mennyivel feszültebbé tenné ezt a bemutatót Clooney-val az, amire a “fülem” gondolt.

    Tegyetek egy fapados kísérletet vele, mert higgyétek el megéri:

    Némítsátok le a fenti trailert és egy másik ablakban nyissátok meg ezt a linket.

    http://www.youtube.com/watch?v=TnsvWON-57g&feature=related

    Indítsátok el és miközben szól arról a zene nézzétek Clooney lenémított előzetesét. És meghalljátok mennyire kísértetiesen más alapokra helyezi ezt az előzetest. Zeneindítás, és vissza play a néma trailert, próbáljátok ki, teljesen megéri.

  10. symor: Köszönöm az ajánlást, tényleg megérte. : )

    Félek nem bírnám végignézni újra a sablont, de olyan érzésem van, kellemes lesz.

  11. George Clooney! A NÉV! Amitől alapból bealszok. American! A FILM! Aminek előzetesétől baszottul ugyszintén. Fhú,de egysíkú bamba farokrázásnak igérkezik,ebben 40 percenként pukkan egy hangtompító ugysejtem. Majd kiderül,de még asszem netről sem kategoria.

  12. Nekem szintén az Irányítás határai ugrott be. Az nagyon jó volt, ezt meg majd meglátjuk.

  13. Symor, nekem is az volt az első gondolatom a trailer után, hogy ez egy európai hangulatú filmnek ígérkezik. És nem csak a rendező, meg a helyszín… Komolyan mondom, nekem még az sem kell, hogy lemosson a vászonról, de néha igenis kell, hogy kilépjünk az amerikai (nézők ízléséhez igazított) filmek bűvköréből. Érdekel a film.

  14. Nekem a romantikus szál ellenére is nagyon tetszik, kicsit moralizálós, lassú folyású film, mint a régi nagy krimik (pl. Magánbeszélgetés). Jó lesz ez:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.