A Die Hard 5 írója?

Előre szólok, a Die hard 5 itt túl lesz hypeolva, ahogy a Max Payne is volt. Mondjuk bírom, amikor olyanba esnek az emberek, hogy csak mert itt én kiemelten foglalkozok egy filmmel, az már világszinten túlhypeolt. Általában nem az. 1-2 blockbuster kivétel, de pl. a Kick-Ass nem volt túl, ne emlegessétek úgy, annyi igaz csak, hogy itt sok írás volt róla, de sok írás van másról, szerencsére létezik a görgetés, huhh.

Na, a Die Hard 5-re kanyarodva végre, azért kellett ez a fentebbi bevezető, mert ez csak egy pletyka, de meg kell írni: Skip Woods-szal (The A-Team, Hitman) tárgyalnak, hogy írja nekik a folytatás forgatókönyvét. Hát izé, a Hitman egy nulla, az A-team pedig agyatlannak tűnik szóval nem nőtt az érdeklődés. Akármit is mondott Bruce a múltkor.

human
írta
2010. 05. 05. 16:30
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “A Die Hard 5 írója?” bejegyzéshez

  1. Várós nagyon, 4 is tetszett nem volt olyan jó mint a többi, de még így is magasan verte a mostani túlhülyeségezett akciófilmeket. Remélem hozza a sormintát, 1 odabassz, 2 nem annyira , 3 odabassz, 4 nem annyira, remélem 5 odabassz :-) szóval jöhet!!!

  2. Die Hard mekkora klasszikus már…nekem a 4-el sem volt semmi bajom…bár szvsz a 3 volt a leglegleg jobb rész…felülmúlni azt úgysem tudják…csak remélni tudom, hogy kitalálnak valami értelmes, DH-hoz illő sztorit…(mondjuk mivel a 4 a számtech cucokról szólt…remélem nem akarják tovább vinni a dolgot és Bruce bácsit kiküldeni az űrbe meg ilyen hülyeségek…bár ott is megállja a helyét mint tudjuk :D)

    Am nekem a Hitman is tetszett…tényleg nem volt túl nagy eresztés, de sztem jó volt.

  3. weis: már rég van írás a kickassról a siteon. Hogy én mikor nézem azt nem tudom, mivel nem lakok olyan helyen ahol joe. Mellesleg ilyen offtopikot miért nem lehet levélben kérdezni?

  4. nekem már a 4-gyel kapcsolatban is voltak fenntartásaim. az alapállás tetszett, nem is azzal volt a gond. csak minek kellett bele az x-men-ből szalajtott megölhetetlen ugri-bugri csávó? maggie q hogy a francba élte túl szinte karc nélkül, hogy odakenték a falhoz egy SUV-vel? melyik univerzumban lehet lenyomni egy F-22-t egy kamionnal/puszta kézzel. ezek a túlkapások nem kellettek volna, és méltó lehetett volna régi nagy híréhez. pont akkora faszságokkal baszták el, mint az indy 4-et, remélem az 5-ben nem lesz ilyesmi, bár miért ne lenne? valahogy nem tudják megtalálni a határt, mert kb. a helikopter leszedésénél kellett volna meghúzni a vonalat.

    ennek ellenére tuti, hogy moziban nézem, ha kijön.

  5. A 4-ben túl józan volt. Újra másnapos McClane-t akarok. Na meg az f22-essel való harc már kicsit tényleg sok volt. Remélem az 5. részben visszavesznek ebből a high-tech-es baromságból is, mert nem állt jól a die hard-nak, na meg a pg-13 sem. Vért azt nem láttunk, de “legalább” Maggie Q olyan volt, mint egy terminátor. Az 5. rész remélem visszatér a keményebb/tökösebb vonalra, na meg szigorúan rated R (vagy tököm tudja melyik a mindent megengedő besorolás). No meg egy kis logikai csavar sem ártana, mert a 4. rész olyan volt, mint az 1×1. Nem tudom, hogy a 3. részt valaha is sikerül-e felülmúlni. Az már a kezdőképsoroktól kezdve odabaszott ám, de keményen.

  6. Jah igen…én is egy kib@szottul másnapos McClane-t akarok viszontlátni majd az 5-ben…és egy DH fimben az sem zavarna ha a CGI-t elfelejtenék…meg egész véletlenül Samuel L Jackson-t is el tudnám viselni a DH 5-ben…:P

  7. Folytathatnák a sormintát, s az 1. és 3. rész után az 5.-ben is jöhetne egy új mérges családtag. :) S.L.J. is sokat dobna rajta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.