Machete-előzetes

Hát itt van, megérkezett. A film ősszel jön, a trailer alapján pedig látszik, hogy nem sokan fognak elmenni rá. Upsz. Szóval az van, hogy ez siker lehet? Moziban? Ne már. DVD-n? Hm, oké.

De a szereplőgárda nagyon durva azért.

human
írta
2010. 05. 05. 17:09
megjelenés
78
hozzászolás


78 hozzászólás a “Machete-előzetes” bejegyzéshez

 1. Nekem tetszik, parádés a szereposztás,akció basz, mi kell még.Bejönnek az ilyen stílusú filmek,de biztos nem lessz egy legenda.Grindhouse szintet simán eléri sztem.

 2. “they just fucked with the wrong mexican”:D ha a szereplőgárdát nem nézzük, akkor annyira B amennyire számítani lehetett:) tehát meglessük majd

 3. El sem, hiszem Rodriguez mekkora állat!!!!!

  U.I.: ez aztán kurvára moziban nézős lesz!

 4. Ez nekem KELL..:) Imádom az ilyet, a szereplőgárda is megvett.. Ideális esetben az Expendables után, egyhuzamban nézném..:D

 5. Steven Seagal sztem eléggé B-arc (főleg mivel csak egy arca van), de ezt leszámítva igazi oldschool akció film!

 6. Krvára felháborít, hogy krvára fogalmatok nincs a B-kategóriás film fogalmáról. Rodriguez-nek van egy stílusa, ami lehet hogy B-filmekre hajaz erősen, de az az igazság hogy a színészei játszanak úgy, hogy az gagyinak tűnjön, a forgatókönyv olyan hogy az gagyinak tűnjön, és még a trükköket is DIREKT úgy csinálja meg hogy vacak b-s 1000 hufos dvd-filmnek tűnjön. Olyan kultfilmeket teremtett, hogy ezek után b-nek minősíteni egy filmjét egy trailer után, igazi arcátlanság.

  Mivel a Machete a Grindhouse – Planet Terror -ból nőtte ki magát, egyértelmű hogy ugyanazt a stílust fogja képviselni.

  Bocs hogy felkaptam a vizet.

 7. bitlisz: ami józanul nézhetetlen az a Kung Pow (Ping Pong), nem Rodriguez :)

 8. Ez tényleg vagy akkora fos, hogy már jó, mint ahogy előttem is leírták, vagy tényleg. :D

  Semmi esetre sem nézős számomra ;<

 9. Bárcsak Chuck Norris is szerepelne benne. Akkor lenne az igazi királyság. Lohan pedig khmmm szóval izé. ui: Adjátok vissza a tankomat! XD
  Motor + gpu. kombo királyos!

 10. Mondhat mindenki amit akar, engem nagyon felcsigázott :)
  Iszonyat nagy arc szereplők, jó rendező, ha hasonlítani fog a Planet Terrorra akkor én bizony nagyon is elégedettebb leszek.

  Nem is tudom, hogy ez vagy az Expendables a várósabb

 11. Volt már olyan hogy a bemutató elég komolytalan volt mégis a film megüttö a mércét?
  Mondjuk a Külvárosi Kommandót is moziban láttam anno. És az se volt egy blockbuster kaliber.

 12. Ez az! Ez nagyon jó lesz! Nem érdekel mekkora baromság lesz a film sztorija , vagy a forgatókönyv , ez így nagyon jónak tűnik! (Jajajaja: Rodriguez állat! Ezért szeressük!)

 13. Mindenki vigyen el 10 embert magával moziba erre!
  Legyen siker már ott is! nagyon zúzós szereplőgárda, és ürberszemét thrash akció:D mi kell még?

 14. Nagyon várós, remélem kultfilm lesz. Kár, hogy Tarantino ebben nem vett részt, de még a titkolt cameoban reménykedek.
  És jó volt tudni, hogy Robert De Niro nem csak egy hullajelölt szenátor lesz, hanem pisztolyt is fog:D
  Don Johnsont is jó újra látni, eyecandynek zsírkirály lesz Jessica Alba, és talán Lindsay Lohan is tűrhető lesz.
  Bár a pisztolynyalós dolgot sztem a Sukiyaki Western Djangoból vette Rodriguez.
  Kicsit road-movie-s westernes beütése is van, emlékeztet a Mariachi filmekre, gyanítom, hogy Rodriguez visszatér gyökereihez.

 15. Nézős, már csak Jessica Alba miatt is :)
  Ha másnak nem, egy kellemes agylekapcsoló mozinak jó lesz. Nagy popcorn mellé, oszt csá’.

 16. Abból a szempontból jogos MStipee felháborodása, hogy csaknem mindenki összekeveri a Susan Sontagi fogalmat, a camp-et, az ilyen trash movie szándékos, direkt, ökörködős újraélesztésével. A camp alapja a halálosan komolyan gondolt, de félrecsúszottan, érezhetően túlzott és csinált dolog élvezete – ez az “annyira szar, hogy már jó” kategória. Míg a Machete nem tartozhat ide, a reflexió, az utalás és a szimpla poén kedvéért készített tudatos gagyisága miatt.
  A felháborodás viszont azért nem jogos, mert valószínűleg a legtöbben így értették a kommenteket, csak félreérthetően fogalmazták meg.

 17. Én nem a filmre mondtam hogy B hanem Steven Seagalra, aki minden filmjében olyan mint egy kibaszott szobor.Szerintem neki semmilyen filmben nincs helye, főleg nem ilyen szereplőgárda mellett.

 18. Kurvára moziban nézős, tipikusan az a film amit ott kell megnézni! A Grindhouse is ott ütött (nálam legalábbis). Jeff Fahey egy isten! Ja és MStipee-nek teljesen igaza van.

 19. Engem megvett kilóra!
  milyen színészi gárda van itt?
  hatalmas!
  ez nekem kell!
  és moziban!

 20. A Planet terror elött mikor láttam először, szétröhögtem magam, akkora poén volt. De ez már nem tűnik olyan jónak valahogy. De moziban nézős!

 21. Hát én moziban dvd-n, bárhogy de nagyon várom. Ezek a nevek… Persze szinte kizárt, hogy siker legyen, de attól még várós, mert igazából ismerve az előzményeket, nem hiszem, hogy nagyon félre lehetne érteni ezt a filmet… No elvárás, totális agykikapcsolás és élvezet…

 22. Mindenképpen moziban nézős, aztán itthon dvd-n! Jessica Alba és Michelle Rodrigez nyami nyami! :P
  Na jó, Lohen kisasszony is jöhet! :D

 23. “Kurvára moziban nézős, tipikusan az a film amit ott kell megnézni!”

  kimegyünk külfödre?:)

 24. mindenképpen moziban nézős! rodrigez és a szereplőgárda megvett kilóra. remélem igazi trash move lesz és visszanyúl az el mariachi és az alkonyattól pirkadatig filmekhez… mondjuk biztos nem lesz mozisiker, de egy jó kis kultfilm kinéz belőle:)

 25. ÚÚÚÚÚRISTEN MEKKORA LESZ!:D
  már a fake trailer óta várom, nemhittem volna hogy tényleg vászonra viszik, nálunk így haveri körben már a trailere is kult státuszban volt és mikor megtudtam hogy tényleg lesz belöle film majdnem magam alá f.stam az izgalomtol(röhögéstöl):D
  aki az ilyet szemétnek nevezi és nem tudja élvezni, annak vagy nincs humorérzéke
  STEVEN SEGAL:’D

 26. Egész jó ez a trailer, csak ez a macsétás dolog nem tetszik benne annyira

 27. manapság leszoktam az új akciófilmekről, de humorom van, ez kell, haverok +sör és mehet a DVDn. és tényleg félelmetes a gárda

 28. de niro , don johnson, seagal, már komolyan vártam Bud Spencert :D

  HA behozzák moziba akkor meg kell tisztelni azzal hogy megnézem, egyébként akkor sem leszek ideges ha DVD-n kell nézem ..

 29. Hmm…nem is tudom, egy-két emberkét kihagytam volna (lindszé lohen pl.) Amúgy nem olyan rossz, kicsit már túúúúúúl B-kategóriás szagú :)

 30. human értem én, szándékosan írtam pont így. valamiért ez volt az első gondolatom miután megnéztem a videót, na jó a második volt mert az volt az első hogy egész jó :P

 31. És a film végén, az izgalom tetőfokán, a végkifejlet előtt, mikor már a szereplőgárda 90%-a halott… Trejot elrabolják a predátorok!!! :D

 32. Amúgy meg, hogy B-kat, vagy nem B-kat, és hogy milyennek is kell lennie egy B-filmekre hajazó mozinak – nos, szerintem kellőképp röhejes, lehetőleg százszor látott sztorival kell rendelkeznie, klisé kliés hátán. Ettől lesz olyan sz*r a film, hogy megfeleljen a műfaj követelményeinek. Ha ezen felül beleraknak elég gyakást, dögös dumákat, meg ilyen arcokat, mint ld. fent, akkor már kihozták a koncepcióból a legtöbbet, legalábbis szerintem. (btw, annak a Grindhouse-ban is jobban meg tudott felelni Rodriguez, mint Quentin, aki egy laza, nem túl erős, de igazi Tarantino-filmet csinált)

 33. A szereplőgárda elég frankó. Főleg, hogy játszik benne a kedvenc színészem Robert De Niro.
  Meg is lepődtem volna ha nem lesz benne Cheech Marin.
  De ez a trailer rettenet gagyi:)
  A sz*r a tortán a végén a motoros jelenet…
  Ezt a motorra, lóra géppuskát szerelünk öt el kéne felejteni örökre.

 34. Ez nagyon csúnyán nézős lesz:)
  Ez a randa Danny Trejo megkapja a filmben Jessica Albát és Rodriguez-t is? Mázlista pöcs:)

 35. Úr Isten! Há mi van itt, idén korábban van karácsony. Jessica és Michelle Rodriguez, és micsoda szereplők, tényleg már egyedül Chuck Norris hiányzik. Mondjuk ő már túl durva lenne :D

 36. biztos nagyon jó lesz,persze csak annak aki a Grindhouset is megnézte és szerette.
  Alap ,mozizós :D

 37. az “eredeti” előzetes sokkal jobb volt, habár a képanyag fele itt is abból van. attól tartok, hogy az a tökösség, amit az a fake trailer adott, az itt elvész majd.

  remélem viszont Tito Larriva ebben is feltűnik, ő a Tito & Tarantula (Alkonyattól Pirkadatig, Desperado) énekese, a fake-ben Machete jól hasba szúrta az utolsó előtti címkiírásnál.
  amúgy az említett két filmben is hamar kicsinálják, mivel Rodriguez jó barátja :)

 38. Ez nekem baromira tetszik. Már a planet terror is nagyon tetszett. Ebbe meg Danny Trejo, Robert de Niro, Lapidus a Lostból, egy csomó jó csaj benne lesz, Segalról meg Don Johnson (hú öt is régen láttuk már) nem is beszélve.

 39. Most nem azért, nem akarok senkit sem megbántani, mindenki nyilván olyan véleményt formál, ami a szívén van, de aki azt írja, hogy ez rossz, meg elemezgeti, az nem is igazi filmkocka.

  Ez egy nagyon nagy poén és/vagy lazaság, gagyi – “B” (hatású) film, rettenetesen elvadult szereplőgárdával, ennek csak örülni lehet. Jó hogy “rossz” lesz, de a szó legjobb értelmében (vagy nem,na de akkor is).

 40. Jogos, de ezért is fűztem hozzá azt a barokk bevezetőt, persze természetes, hogy nem mindenki ugrott ki a székéből a trailert látva.

 41. Ez tuti művészmozi lesz, már ha nálunk egyáltalán bemutatják vásznon valahol. Viccen kívül tényleg lehet, hogy művészmozi.

 42. A szereplőgárda alapján lehetne Tarantino. A gagyi alapján meg B. Hát engem még nem győzött meg teljesen, de haverokkal félrészegen biztos ütne.

 43. megnézős, de csak a szereplők miatt :) – a “the border crossed us” szöveg nagyon szar volt, ellenben a “they just fucked with the wrong mexican” az killer :D

 44. Csakis moziban, nagyban! /Michelle Rodriguez csaknem félmeztelenül, ezt nagyban kell látni! :)/ Aztán majd vetítve valami házfalra, sokan nézve, sörrel öblítve :)
  Koomentelők közül: El Mariachi, hm? Az Eredeti (még Banderas nélkül)? Kézikamerával felvéve? Én azt is irtóra élveztem, persze azt csak DVD-n lehetett megkapni, a Desperado DVD “B” oldala, nem viccelek.

 45. Ugyan nem lesz ez olyan rossz, Robert Rodriguez Planet Rerror filmje se volt e annyira rossz. Nézhető, agyatlan lövöldözés, baromkodások. Ez lesz benne, PT után nem is vártam volna hogy vmi komoly filmet csinál. Nem lesz akkora bukás, vannak ennél sokkal de sokkal rosszabb filmek amiket meg fényeznek mint állat.
  A szereplők fogjál vinni a filmet, kétség kívül.

 46. Nem tudom hogy vagytok vele, de szerintem ez egy kincs lesz a mostani semmitmondó, nulla hangulattal rendelkező, sablon, fos mozifilmek között. Számomra felejtősek a mai filmek 95%-a, de ez nem lesz az, érzem. Pár üveg pezsgő mellett jót fogunk visítani kuzinnal.:) Várjuk!!!

 47. Szerintem nagyon nagy sikere lesz a filmnek, már csak azért is, mert minden Rodriguez filmnek van egy rajongótábora, még a Kémkölköknek is… :D És ez nagyon ütős film lesz! Gondoljatok bele! Seagal és De Niro egy filmben!!! :D Király….

 48. Atyaisten ezt most láttam csak hát ez mekkora hatalom haha kíváncsi vagyok Segal fogja játszani a gonosz ikertestvért? Ja nem az Vandamme filmekben van.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.