Heti mozibemutetók: május 7.

Itthon több esélyt kap az Út, mint kinn? Durva. Kint az iron man 2 indít, azt már láttuk, itthon meg nincs nagy blockbuster a héten, így az Új szépen bukhat. Más a közönsége, mint a Remember Me-nek.

  • Camino – spanyol cucc. Nem a zarándukútról szól.
  • Emlékezz rám (Remember me) – Robert Pattison, nem vámpír, hanem drámában virít itten. Mivel egy olyan írónak tetszett, akivel szinte mindig ellentétes a véleményünk, így mégkevésbé valószínűbb részemről a moziban megtekintés.
  • A legboldogabb lány a világon (Cea mai fericita fata din lume/The Happiest Girl in the World) – csak a cirkoban megy. Jó?
  • Szélcsend – heti magyar film, rendező Sas Tamás.
  • Az út (The Road) – erről már van írásunk. Az utóbbi évek legjobb posztapokaliptikus filmje. Ez így tény. Ennek ellenére nem ajánlom mindenkinek, konkrétan szerintem akinek az Eli tetszett, az ne nézzen ide, másabb az ízlése.
  • A zenekar látogatása (Bikur Ha-Tizmoret) – erről mit? Azon kívül, hogy nem nagy forgalmazó hozta be moziba.
human
írta
2010. 05. 07. 05:10
megjelenés
2
hozzászolás


2 hozzászólás a “Heti mozibemutetók: május 7.” bejegyzéshez

  1. A zenekar látogatása nekem nagyon tetszett, melankólikus, remek karakterek, semmi dárma és akció, végig mosolyogtam az egészet. A reptérre érkezést elég megnézni belőle (első 5 perc) és eldöntheted tetszik-e.
    A tagline találó: Once-not long ago-a small Egyptian police band arrived in Israel. Not many remember this…It wasn’t that important.

  2. Szerintem az, hogy valakinek tetszik a Book of Eli, még nem biztos, hogy nem fogja szeretni a The Road-ot! Én mindkettőt szerettem, de a Roadot tartom nagyobb filmnek!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.