Joaquin Phoenix tényleg húzott egy “Borat”-ot

Mindenkinek grat, aki egy percre sem hitte el (haha, nyilván) egy-két percnél tovább nem hitte el Phoenix visszavonulását, a színészből hip-hopp-ászba való átalakulását.

Amikor jött a hír, hogy Casey Affleck dokumentumfilmet forgat az átalakulásról, akkor már több emberben villant fel a kételkedés szikrája, de még mindig sokan maradtak a meggyőzött oldalon. Hát nem kell aggódni, a friss hírek szerint:

Mockumentary

a végeredmény. Szóval olyasmi játszott figura, mint Borat vagy Bruno volt. Derék, komolyan, minden nyilvános megnyilvánulásakor tartotta a figurát teljesen. Most viszont, hogy már árulják a filmet, sajnos kijott a dzsinn a palackból, és nem is kellettek hozzá candidate-ek. Mindenképp érdekes móka lesz, kár, hogy nem tudták a végéig megtartani a titkot.

human
írta
2010. 05. 07. 06:23
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Joaquin Phoenix tényleg húzott egy “Borat”-ot” bejegyzéshez

 1. Jajj, hála Istennek, számomra hihetetlen volt, hogy valaki ekkora f@sz legyen, de hát elég ellentmondást nem tűrően, komolyan és marha meggyőzően volt előadva, hogy kénytelen voltam elhinni és beletörődni, hogy megbolondult, mivel azért láttunk már elég ilyent zenészeknél, színészeknél.
  Gratula neki! :)
  Egyébként human, meddig kéne még játszania a szerepet ha már kiadták a filmet? :) Szerintem egyértelmű, hogy ilyenkor felfedik a valóságot. Különben nem biztos, hogy bárki is kíváncsi lenne az egészre.

 2. Hát A@%+!DAT!

  Ilyet még nem láttam, ez az ember már ezért megérdemelné a szobrocskát :D

  Hihetetlen.

 3. Ennek örülök, és 1úttal be is bizonyosodott számomra, amit eddig is sejtettem: korunk 1 ik legjobb színésze a csávó, nem csak arra gondolok, hogy mennyire sikerült elhitetnie az átalakulását, hanem arra a kegyetlen nehéz munkára, amit az elmúlt 1-1,5 év alatt végzett, hogy hitelesen szerepben maradjon. Szal le a kalappal.

 4. Végre.
  Nekem a legnagyobb bajom, hogy hiányolom az utánpótlást.
  Van a 65 és 75 között született generáció (jó legyen mondjuk 63 és 76, így Brad Pitt és Ryan Reynolds is belefér), akik között sok számomra kedves színész van (J.Phoenix, E.Norton, M.Damon, S.Rockwell, C.Affleck, C.Bale stbstb).
  Persze lehet, hogy velem van a baj, de nem látom az ígéretes fiatalokat.
  Addig is hajrá Mockumentary

 5. HUH! Sóhaj kiereszt. Már kezdtem azt hinni megőrült a csávó. Eddig is jó színésznek tartottam, de most pláne.

 6. Vajh’ akkor is bevállalta volna, ha nem a “sógi” kéri meg rá? :)
  Amúgy zsír…

 7. Lenny: hm? Addig amíg moziba nem kerül, hogy mindenki azt higgye komoly. Amolyan Blair Witchesen, főleg hogy a Boratnál jobban alapozta, hiszen hihetően bevállalta a színész saját maga, nem pedig egy másnevű figurát játszott el.

 8. Azt lehet tudni, hogy mikor lesz a mozikban?
  Amúgy egy csomó f@szságát meg lehet találni a különböző videómegosztókon, kíváncsi vagyok…

 9. Én gyanakvó vagyok, mert mi van ha Phoenix tényleg megbolondult egy időre. Ekkora szakmai és magánéleti blama után mi lehet az a pr-fogás, ami újra az élvonalba helyezi.

  “Gyerekek, az egész beugratás volt, még dokumentáltuk is…” – akárki az ügynöke, ebben az esetben Ari Gold mentora volt.

  Az összeesküvés elmélet gondolata nélkül, ez egy zseniális húzás volt!

 10. Basszus, ez nem volt jó vicc !!! Egy ilyen zseniális színész több mint három évig nem csinál filmet, egy idióta mockumentary miatt ?

  Na mindegy, azért örülök, hogy nem volt komoly a visszavonulása …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.