Tényleg nyáron forgatják a Rise of the Apes-t

Tudjátok, a Majmok bolygólya előzményféle. Jött is pár apróbb hír, összegezve a lényeg az, hogy idén forgatják jövőre pedig jön a moziba nyáron. Rupert Wyatt rendezi, Amanda Silver & Rick Jaffa írja. Nem véletlenül nem ugrik be semmi a nevükről, de majd eztuán, hajjaj.

Ami még érdekes lehet, hogy meglépik, minden majom CGI lesz (és számítógépes grafikával készülnek a majmok?), méghozz a Wetát kérik fel a melóra. Lehet hallottatok már róluk, a nem túl nagy sikernek bizonyuló Avataron dolgoztak.

12 hozzászólás a “Tényleg nyáron forgatják a Rise of the Apes-t” bejegyzéshez

 1. Éreztem Én hogy a milliárdos tömegben génkezelt majmokról fognak csinálni egy filmet. Tuti hogy T3 feeeling lesz hisz máshogy hogy a takaróba nyomnának le kb.7milliárd embert.

 2. Azért a szintén szerény sikernek örvendő Gyürük Ura trilógiában is barkácsolgattak valamit a Wetás arcok

 3. “a nem túl nagy sikernek bizonyuló Avataron dolgoztak.”
  hehehe

  és a szintén nem túl sikeres Gyűrűk urán :D

 4. nekem a WETA-ról vhogy nem az Avatar jut szembe hanem ahogy Vészmadár is megjegyezte a Gyűrűk Ura (ami a legjobb trilógia)

 5. huhu, CG majmok? Eddig azt hittem valami low budget film lesz, De úgy látszik a stúdió komolyan hisz a projektben. Bár az alapsztori végett elhiszem, hogy blockbustert akarnak csinálni belőle és hisznek is benne, mindig jól jön egy kis Föld leigázós, apokalipszisos film mindegyik stúdiónak.

 6. blade78:
  “hogy a takaróba nyomnának le kb.7milliárd embert.”
  Már rég láttam a filmeket de úgy emlékszem volt benne valami atom pitty-putty is nem?

 7. Az kevés lesz ha a tiszta élettért akarnak megnyerni maguknak. Az atom nem válogatos…

 8. Nem a majmok lőtték ki az atomot, hanem az emberek.
  A majmok tartottak az atombombától és a miatta keletkező sugárzástól, részben ezért is számítottak a lebombázott városok tiltott helynek.

 9. Ezek után szerintem abban egyetértünk hogy borzasztó nagy munka lesz olyan forgatókünyvet összehozni ami leköti az embert és nem pedig nevetésre ingerli.
  Külömben lehetne a film cime : Rise of the …
  … pontok helyére valami állat.

 10. Wetáról nekem is egyből a Gyűrűk Ura ugrik be, és ott nem csak a CGIt csinálták ők, hanem az összes díszletet, jelmezt, kelléket, stb.

 11. Szörnyű, hogy vagy a majmok akarnak legyőzni minket, vagy a robotok. Nem lehetne az Alien vs. Predator mintájára, egy Robots vs Apes, esetleg feldobva egy halálos vírussal, amit az idegenek hoznak? Nagyon várom, persze-persze…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.