Beengednéd?

A Let The Right One In amerikai remakejéból egy kép, amin a főszereplő vámpírlányt alakító Chloe Moretz látható.

human
írta
2010. 05. 08. 03:33
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “Beengednéd?” bejegyzéshez

 1. na most így első ránézésre én nem “engedném be”
  az amerikaiak rögtön kipusztulnának ha nem rimékelnének minden épkézláb filmet azon nyomban amit nem ők csináltak?

 2. A szereplő stilusa a Kick Ass-ben nagyon ott volt. Szerintem még jó is lehet a amcsi feldolgozás is. Az hogy remakeket csinálnak szerintem csak a zsét “sporolják” a forgatókönyvirón.

 3. Hát nem is tudom. Az eredetinél tuti, hogy nem lesz jobb és ezt számomra már ez a kép is bizonyítja. Hol van ebből az arcból az a rengeteg év, a titokzatosság, a hátborzongató bizonytalanság a személyét illetően? Ez egy szép kis pofi, kész. Különben is, Amerikában inkább a látvánnyal szokás az emberi szíveket elnyerni. Hiányzik az a megragadhatatlan “báj” belőlük, ami benne volt az eredetiben.

 4. Drawien-nel egyetértek, csatlakozom. Még a lurkó Kirsten Dunst is mérföldekkel jobban nézett ki az interjú a vámpirral-ban. Az igaz hogy a mozgókép más lesz…de nemtom tsk.

 5. ((A szerepre értem hogy jól nézett ki benne, nem a külsőre, nem rég keltem. bear with me.))

 6. Engem Chloe Moretzzel megvettek!:)Egyébként tuti,hogy nem olyan jó mint az eredeti.

 7. Drawien – abszolút egyetértek. Egy aranyos kis pofi, semmi több. Egy vámpír arcán igen is legyen ott az a sok sok év, a tapasztalat, a titkok.
  Lehet, hogy az amerikaiak pont azért engednék őt be, mert jobban hisznek egy aranyos pofinak, nem tudom.
  Különben meg mi a fenének ezt a k*rvajó filmet remake-elni?

 8. Nagyon könnyen leírjátok előre ezt a filmet. Én beengedem, aztán majd meglátom, hogy viseli magát. Chloe Moretz jól adta a koravént a Kick-Assben is.

 9. a svéd változat nálam eléggé felrakta az i-re a pontot (btw kritika azóta se – ejnye bejnye ;) ). azt mondják a könyv ütősebb. ennek tükrében számomra nem hiányzik az amerikai (butított) verzió!

 10. Nem szeretem, amikor az amirekaiak copy+paste (insert american cast&crew) verzióval állnak elő. Van már belőle egy… A pénzt inkább költsék rám!

 11. A Kick-Ass nagyon ütött, a kiscsaj benne nagyon ütött, a Låt den rätte komma in nagyon jó film…de ez.wow. Tényleg nekem is Piroska jutott eszembe.

 12. brianaspirin:
  Azért remake-elnek ezek mindent mert annyira öntelt egy népség, hogy el sem mennek külföldi filmre. Csak ami ámerikááái áz a jóóóó!

 13. Mondtátok itt többen is, hogy Chloe Moretz miatt megérné megnézni. Teljesen azon a véleményen vagyok, hogy a kis csaj nagyon jó abban, amit csinál, szerethető, tehetséges, a Kick-ass-ben meg nagyon “odacsap”. De lehet valaki szuper jó, ha egyszer nem illik hozzá a szerep.
  Ettől függetlenül mindenképp megnézem majd, mert kíváncsi vagyok erre az újabb amerikai próbálkozásra. Hihetetlen, hogy annyira kimerültek egyesek a kreativitásból, hogy mindent lenyúlnak, ami igazán értékes és különleges.

 14. Azért, ha nem tűnik el a süllyesztőben, úgy 5-6 év múlva ez a csaj brutálisan jól fog kinézni.

 15. A fene gondolta volna, hogy ebből csinálnak remaket. Az eredeti nálam tarolt, nem igazán örülök egy kommerszebb amcsi verziónak, de valószínű azért megnézem majd mit hoztak ki belőle.

 16. HaMM: ha eltűnik, akkor is jól fog kinézni, csak emellett nem fog a csapból is ő folyni, mint Megan. Ami jó dolog :)

 17. Érdekes film, de nem tudom, mennyire fog működni az amerikai remake. Az eredeti pl. nagyon hosszú beállításokat használt egy csomó jelenetben, ilyen stílust meg az amerikaik közül csak Lynch-nél és Gus Van Sant-nél láttam idáig. Majd eldől, én kíváncsi vagyok rá.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.