Akkor egyben: Conan, Lantern, Hopkins, De Niro, Yvonne és a Bad Boys

A legfontosabbal kezdeném: The Killer Elite. Owen és Statham fog benne rendet rakni főleg, erre most olyan hír érkezett, hogy Robert De Niro és Yvonne Strahovski (Chuck!) is beugrik pár jelenetre. Egyre érdekesebb ez a film.

Akkor most jöjjön Conan. Már forgatják a filmet, jött is kép a munkálatok helyszínéről, ahol a főszereplő látható. Az a probléma, hogy Conan nem egy indián!

Conan forgatás

Jöhet a Bad Boys 3-fejlemény? Jerry Bruckheimer épp a Prince of Persiát reklámozza, de azért eközben elejtette, hogy a már elkészült forgatókönyv Will Smith régen elejtett ötletére épült, így reméli sikerül rádumálniuk és haladhat a projekt végre. Lawrence karrierje nem szárnyal túlzottan, így ő természetesen akár holnap kezdené a munkát.

Anthony Hopkins újra rosszfiú lesz? Egy majdnem 70 éves film remake-jében méghozzá, az Arabian Nights újrában. Egyelőre csak tárgyalnak vele, majd jobban megnézzük ezt a Skorpiókirályt elkövető rendező által készülő művet kicsit később.

És akkor most kép a Green Lantern forgatásáról. Elvileg Peter Sarsgaard-ot látjuk az egyik rosszfiúnak, Hector Hammondnak maszkírozva. Erre még jön majd CGI is, meg a kosztüm sincs rajta itt.

És ennyi akkor most. A Conanért egyszerűen mérges vagyok. A Predatorst anno nem írtam le ilyen kép alapján, de ez gáznak tűnik ígyis-úgyis.

35 hozzászólás a “Akkor egyben: Conan, Lantern, Hopkins, De Niro, Yvonne és a Bad Boys” bejegyzéshez

 1. Mondjuk A trónok harcában Khal Drogónak így jó lesz. :D De valóban nem az igazi Conannek.

 2. Ugyanmár! Lehet, hogy ettől a Conantól elvárnak némi színészi teljesítményt is! :) (Arra igazán nem elég egy svájci néger, ingyán kell legyen!)

 3. Miért tűnne gáznak? A képregényt nem ismerem, de kinézem belőle, hogy ott ez a “jó”.

 4. Hát, sajnos el lettünk rontva – szép magyarosan – az öreg Svarcival anno.
  Ez a kismókus kicsit csoffadt meg indián, de abszolút a képregény fizimiskájára castingolták.
  Színészi játék meg minek, csak hentelni kell :D

 5. A Bad Boys jöhet, csak vegyék vissza a törpenéger szerepét, arcát, poénkodásait, szuszájait, akármilyét, mert már a második részt is majdnem hazavágta.
  Ha meglesz az első rész egyensúlya nem lesz probléma.

  Conan…ehh..ratyadék.
  Nem is tudom, hogy milyen lesz ez jó vagy rossz, hogy eltűnik Arnold karaktere és jön egy ilyen képregényhű alak.
  Majd kiderül, hogy az eredethűség győzedelmeskedik-e a megszokottság felett.

 6. én meg csak nézek, hogy svarci béna metálos kinézete, tágra kekeredett szemeket jelentő arcjátéka hirtelen milyen kultikus lett, pedig hát, ősciki, hogy ilyen szép szavakat használjak. bár az osztrák, izé, kimmériai akcentusa, izé dialektusa ott volt a szeren. (momoának legalább van haja, nem csak béna parókája, de lehet, hogy neki is kell viselnie:)

  sajnos nem tudunk kilépni a nosztalgia posványából és elismerni, hogy gyermekkorunk pár kedvencének a minősége, sajnos nagyon mélyen volt. a conant vissza lehet sírni, rendben, de arnoldot?? normális?

 7. Na ne már! Ennél még Hugh “Rozsomák” Jackman is 100x jobb Conan lenne. Én már az elején szóltam, hogy nem lesz könnyű barbár fizikumot felépíteni. Momoa inkább egy High School Musical szereplőnek lenne jó, tök mindegy, hogy milyen jelmezt visel és mennyi haja van. Az emlékeimben a rajzolt Conan sokkal durvább volt. (Ha rákerestek a képregényekre, akkor meglátjátok, hogy igazam is van.) Ez a film sztem nagyon gáz lesz, pedig nagyon vágynék egy Howard-hoz méltó feldolgozásra. (…bár nekem a Svarci-s is tetszett, pedig való igaz, tele volt hibákkal.)

 8. ez szerintem direct to DVD lesz.
  olyan asylumosnak tűnik.
  Momoa az SG atlantisz leggyengébb láncszeme volt korábban is…
  Swarci ciki volt, de kultusz lett.
  a 80-as évek retro kultja megőrizte fényét:)

 9. Huh még jó hogy nem a méret a lényeg egy fantasy film szereplőnél. Mert szegényke csak 2m magas és 100kg tiszta izom. XD Jobb lenne a Swarczi a 186cmvel és szteroiddal felpumpált izmaival?:D

 10. Ez a Sarsgaard-os kép óriási, tök lazán keresztülbattyog a forgatáson egy ilyen fej. Bocs de valamiért ebből a hírdömpingből ez fogott meg legjobban:)

 11. winnie:
  hukerz, úgyis elnyomta a hangját a narrátor :)

  bármikor előbb néznék egy új schwarzi filmet most is, mint bármely mai “akcióhősét”

 12. milyen képregényről beszéltek? A könyvekben Conan kékszemű fehérbőrű bazi izmos északi. Swarcival nem lettünk elrontva, mert kinézetre hasonlított valamennyire. Nem a színészi játékát sírjuk vissza baszki.

 13. Nekem is gagyinak tűnik ez a Conan. Az eredeti Robert. E Howard történeteket imádom és nekem a film is tetszett, ami lehet, hogy némelyeknél ciki már de akkor is az a 80-as évek egyik legjobb Fantasyja, söt nekem a már tényleg ciki 2 is tetszett és Humannak igaza van Arnold kinézetre tökéletes Conan volt és az a kevés szinészi képessége pont elég volt.

 14. The Man who laughs: nem mondtam h pont elég volt, csak azt h a kinézete stimmelt majdnem.

 15. Amennyire én tudom, a Schwarzeneggeres Conan filmeknek sem sok közük volt igazából Robert E. Howard regényeihez.

  Schwarzenegger-t pedig eddig is tudtuk, hogy a külseje és nem a színészi tehetsége alapján választották ki a szerepre. Sőt, direkt kevés szöveget adtak neki, mert nagyon akcentussal beszélte akkor még az angolt.
  Így míg a regényben Conan egy brilliáns stratéga volt (ha jól rémlik, régen olvastam), addig filmen ez nem igazán jött át.
  Ettől még persze jók voltak azok a filmek.

  Ezt az újat meg majd meglátjuk…

 16. …szerintem most is jobban jártunk volna egy ilyesfajta szereplőválogatással. De bár ne lenne igazam. (Hátha egy kis CGI-vel feljavítják Momoa Winnetou fizikumát.) …mert igaz, hogy Howard könyveiben kiváló stratéga és ravasz harcos is volt, de elsősorban egy hihetetlen fizikumú barbár, egy gyilkológép. Na ez Svarcival hihető volt, hiába “csak” 188cm, na de Momoával: kíváncsi leszek!?

 17. human, azért azt is tedd hozzá, hogy Conan barátunk eredetileg hosszú hollófekete hajjal rendelkezik, és hosszú éveket töltött a déli vidékeken zsoldosként, ahol lebarnult alaposan :)

 18. Wolverine: a démonkapuban is délen van, mégis néznek rá a helyi színesbőrűek, hogy mennyire északi

 19. én azért megvárnám a filmet, vagy legalább az első trailert, mielőtt elkezdem ekézni a connant.
  én optimista vagyok. bár nagy swarzi rajongó vagyok, szerintem lehet még ebből egy jó kis film is…

 20. bad boys részemről is jöhet :) kár h will eredeti szinkronhangja eltűnt a süllyesztőben, pedig 1. részben tökre passzolt hozzá..nade ez legyen a legkevesebb.

 21. blady:
  Will Smith eredeti szinkronhangja nem a süllyesztőben tűnt el, prózaibb oka van: meghalt. Egyébként ifj. Reisenbüchler Sándor volt az.

 22. Én se a swarci se a képregényből nem indulok ki, én magát a Conan könyveket szeretem. Nap barnított cserzett bőr, kék szem hosszú haj. Nem írnám le a filmet, mikor először láttam a fickót a régi képeken kis véza faszinak látszott de ezzel meg vagyok elégedve, hozzá gyúrta magát a szerephez. A svarci féle Conan sosem jött be annyira.Bizakodom, és Bad Boys 3 rulez:D várjuk!

 23. “Hither came Conan, the Cimmerian, black-haired, sullen-eyed, sword in hand, a thief, a reaver, a slayer, with gigantic melancholies and gigantic mirth, to tread the jeweled thrones of the Earth under his sandalled feet.”
  — Robert E. Howard, The Phoenix on the Sword, 1932.
  ennyit a szőkéről…
  elrontva meg olyan szinten lettünk, hogy úgy nőttünk fel, hogy conan = svarci.
  de reméljük a legjobbakat.

 24. Pfúú… A Conan figura nagyon … Nem igazán remakes. Arnold ex karaktere sokkal jobb volt, bár az ősrégi Conan filmek kicsit gyenguskák, főleg maga Conan. Ezt csak azért mondom, mert bár kardozni megtanították, meg pusztítani, de agyilag kicsit szellemi fogyatékos volt. Elég megnézni az első részt. Ezzel nem a színészt akarom lehúzni (Addig, amíg színészkedett az egyikn NAGY-NAGY KEDVENCEM volt.), dehát ez az igazság. Hamár a mostani karakter ilyen bénára sikeredett (Az eredeti képregényekfigurához sem hasonlít) legalább adjanak neki agyat is a forgatókönyvírók!

  A Bad Boys 3 … Jöhet! :)

 25. Kicsit ideillik ugyhogy ctrlc
  82 éves korában egy otthonához közeli kórházban elhunyt Frank Frazetta
  Az idős művész minden idők egyik legismertebb fantasy/sci-fi festője volt – az ő alkotásaiból ismerhettük meg például Conant, a barbárt.

 26. Kiváncsi vagyok Hammond így marad e vagy cgi vel megcsinálják rendesen úgy hogy 10x ekkora feje legyen,meg egyáltalán mennyi szerepe lesz? De ez a “sima” maszk is elég jól néz ki eddig, egy bajom a GL filmel jelen pillanatig h full cgi lesz a jelmez. Nade mindegy van ez így.
  A Conanosra nem is reagálok, majd a trailernél meglátjuk.

 27. Nem lehet, hogy egyszerűen a castingosok felmérték kire mennének be többen a fiatalok a moziba: Egy Schwarzi féle izomkolosszusra, vagy egy High School Musical-szerű szépfiúra? Íme az eredmény…

 28. Nem is tudom…kicsit tényleg furcsa ez a srác Conan-nek. Olyan Mauglis. Manu Benett-et például jobban el tudnám képzelni, kicsit Északi barbárnak maszkírozva. Most még bele is fért volna talán neki, úgyis áll a Spartacus forgatása. Elvileg.

  Peter Sarsgaard meg randa de nagyon.

 29. Lenny: mae culpa, pedig ált. utána szoktam olvasni dolgoknak…sajnálatos hír. Viszont fura, h a 2. résznél már nem vállalta el a szinkront, pedig akkor még élt. nade nem offolok

 30. A 1982-es Conan egy igazán jól sikerült darab volt.
  Igaz Robert E. Howard írásaival nem túl egybe vágó volt de egy remek mozit készítettek a témából.
  Pontosan azt hozta amit a mai filmgyártás már nem nagyon tud nyújtani. Minden a helyén volt. Profi rendezés, ütős forgatókönyv ami kellően nyers és lényegretörő “húsbavágó” mondatokkal hagyta érvényesülni Basil Poledouris fantasztikus filmzenéjét ami lendületet és tempót adott a filmnek. Ha csak fele ennyire lesz jó az új feldolgozás én elégedett leszek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.