3D már megint: Dredd, Marvel

Aztán itt van az a hír, hogy az
új Dredd bíró film is alakulgat. Yay! Az íróról már hallhattunk tavaly szeptemberben, erre bang, jött a 3D és a rendező híre. Pete Travis (Vantage Point) kezébe helyezték a 3D változat elkészítését. Az író meg, ha valaki lusta kattintani: Alex Garland, aki olyasmiket tett az asztalra forgatókönyv ügyben, mint a 28 nappal később és a Napfény. Ez a film egyre várósabb, és ez esetben még Stallonét sem sírjuk vissza szerintem, hiszen az egyik gyengébb akcióalakítása.

A másik hír, ami gondolom nagyon sokmindenkit meg fog lepni: a mostantól érkező Marvel-filmek valószínűleg 3D-ben jönnek majd. Ez főként a Captain America és az Avengers műveket érinti, amiket már eleve 3D-be forgatnának, legalábbis ez a pletyka. Az mindenképpen derék, hogy Ironmanust nem konvertálták át. Bezsebelték így is a sok pénzt vele. A Thor-ról nem volt szó, de tippre az maximum konvertálós móka lehet ha meglépik vele.

4 hozzászólás a “3D már megint: Dredd, Marvel” bejegyzéshez

  1. A Dreddües jo hir. Mindket foszerben bizok, a Vantage Point tok jo volt, Garland meg tud irni, a Sunshine se volt egy rossz film…

  2. A Sunshine meg a 28nappal később elég jó ajánlólevél, reméljük ebben már karakterhű marad Dredd és pl nem veszi le a sisakját.

  3. Nekem nem volt semmi bajom a Stallone-s “Dredd Bíró” filmmel sem. Itt most magáról a filmről beszélek, mert azt nem tudom, hogy mennyire volt hű (az volt-e?) a képregényhez. Maga a film rendben volt.

    A 3D meg sajnos nekem a szemem miatt bukónak tűnik. Az “Avatar”-on 20 perc alatt úgy megfájdult a fejem, hogy nem bírtam tovább.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.