38 hozzászólás a “Az eddigi legfontosabb Transformers 3 hír” bejegyzéshez

 1. Na ez jó hír, még több minden mást is jó lesz ha kihagy, és sok minden van amit viszont beletehetne! Remélem így tesz majd!

 2. hállelujáh. nade ne igyunk előre a medve bőrére, lehet helyettesíti őket egy még idegesítőbb karakterrel :D

 3. igazán boldog akkor lennék, ha a stúdió bejelentené, hogy Bay nem szerepel majd a rendezői székben.

 4. Helyes hogy nem lesznek benne annyira erőltetett béna szar volt. Ja igen és Lenny-nek igaza van dáárkos lesz :DD ez is egy fos lesz, mint a kettő.

 5. Az a durva, hogy anno a legelső teaser alapján (1.részre gondolok) egy tök sötét hangulatú filmet lehetett várni a látvány és az aláfestő zene miatt. Erre mit kaptunk? Gyerekfilmet! A második meg… már szerintem Nickelodeon film is lehetne…
  Pedig Spielberg! Szerintem nem mertek kockáztatni a sötét hangulattal. Most képzeljétek el, ha mondjuk pár év múlva reboot, és mondjuk rendező C.Nolan, író David Koepp, zene Brad Fiedel, stb, stb…
  Álom, édes álom!

 6. Szerintem Bay nem meri még egyszer megjátszani azt, amit ezelőtt “tett”. Tudom, hogy a kiadó tartja a kezében a fütyköst, de akkor is.

  No ikrek = WIN. Mostmár csak a szar szerelmi erőlködést kell kiírtani belőle (nem muszáj teljesen na… :P).

 7. Első bejött, második kevésbé. De jó lenne ha ennél a 3.-nál végre odatennék magukat sztori, forgatókönyv és karakter fronton…istenem de szép is lenne. De gondolom hiába reménykedem.

 8. Ugorjunk csak vissza két évet az időben, hogy is volt?
  Mintha azt mondták volna, hogy Megatron biztos nem lesz benne a második részben, és ezt maga a igen nagy tehetségű rendező úr állította.
  Szerintem a harmadik részre hármas ikreket fogunk kapni (amennyiben a Chevrolet ad ki új kis kocsit).

 9. Sejtem mi lesz ebből, hogy nem lesznek benne az ikrek. Több pénz marad az amerikai haderő felvonultatására, hogy megmutassák nekik már majdnem olyan erős fegyverük van, mint a robotoknak. A világ legnagyobb propaganda-trilógiája lesz…

 10. nah ez tényleg jó hír…egy biztos a 2. rész színvonalát nehéz lesz alúlmúlni bár amenyire ismerjük Bayt, lehet sikerül neki…

 11. Az a baj hogy ezek a robotok kellenek bele. A célközönség az ovódások a kisiskolások és ienek, nem a huszon harmincas korosztály akik fiatalon olvasták a képregényt. Neki, nekünk, csalódás volt a film (mind2), de a kicsiknek nem. Sőt! Az egyik ismerősöm nevetett a filmen és tetszett neki! És 21 éves volt! Szóval jar-jar, idióta robotok, ezzel lehet eladni sajna a témát.

 12. látom páran izélnak: srácok, felreppent az a hír, hogy látták a kocsikat a forgatáson (Volt kép is). Erre reagált Bay http://href.hu/x/c9zh ez van megírva itten. Persze lehet kamuzik, mint Megatronnal. Itt tartunk. Felesleges okoskodni, rengeteg pletyka meg ellenpletyka lesz, ez a show része :)

 13. Remélem azt a színősznek nevezett női objektumot is kihagyják a TF3-ból már a kettőbe is 0 szerepe volt nem is értem minek tették be mert érzelmi szálnak enyhén fogalmazva gyengécske volt.

 14. Annyira azért nem volt rossz a 2 sem, bár az tény, hogy sokkal jobb is lehetett volna.

 15. Human: Őszintén úgy, hogy besem castingolják vagy bele se írják a forgató könyvbe vagy ha már van szerepe akkor valami értelmes legyen vagy cseréljék le. Sok más színésznő van aki tehetségesebb és szebb is nála (bár a szépség szubjektív).

  Más téma remélhetőleg jobb lesz mint a 2 és átláthatóbb akció jelenetek lesznek mert a 2 végére már nem tudtam eldönteni ki lőtt kit.

 16. Remélem, h a film elején egy gyors sztriptíz után meghal a női főszereplő.
  Az első nekem tetszett, és szerintem sok más embernek is, csak a második totálisan lerombolta az első színvonalát is, amitől még néha az is hülyeségnek tűnik, pedig alapvetően az egy jó kis popcorn-movie.
  Sajnos egy ilyen második rész után még james cameron sem tudna jó folytatást csinálni

 17. Az a baj, hogy a 2.ban is a jók győztek. Simán lehetett volna egy olyan mint a Mátrix 2-ben, hogy egy kilátástalanság a végén. Az előzetesek is azt sugallták, hogy igazi bosszú lesz ebből. Meg most alapba…a film 90%a olyan, aminél bejelenthette volna Bay, hogy nem lesz a 3.ban (“először te mondd, hogy Szeretlek”, betépett mami az egyetem terén mutogatja a bébi cipőket, a robotok többsége az emberi nyelvből is pont az angolt beszéli és ott is pont a legocsmányabb szleng feka stílust).

 18. Nem értem miért kell még reménykedni ebben az egész Transformersben. Az elsőre még azt mondom jó, elment, de a második hihetetlenül összecsapott ocsmányság volt.

 19. Hát nem tudom, a kettőben leginkább a forgatókönyvírókkal volt bajom. De velük kurvára, mert olyan silány munkát csaptak össze, hogy sírni kellene rajta. A legrosszabb meg az, hogy megnéztem a TF2 extráit és ott ült a két forgatókönyv író (később asszem 3 lett belőlük) egy nem tom hány csillagos szállodának a legzsírabb lakosztályában és ott írták a lap topjukon ezt a silány fost, ágyba hozták nekik a kaját, kinyalták a seggüket, s ezt kaptuk. Mi ez bazzeg!???? :S Szánalmas.
  Erről a két ikerrobiról meg annyit, hogy gyűlöltem őket, akárcsak Megant. xD
  Az első rész faja volt, de ez a kettő. Mondjuk a harcok faják voltak, de ennyi.

 20. Süci- A harcok faják voltak? Nem akarom tényleg szidni a Tf2-t (már megtettük sokszor) de tegnap egy ismerősömnek megmutattam az erdős csatajelenetet, hátha felkelti az érdeklődését, mert még nem látta a filmet. Nézi-nézi egyszer csak “jah igen szétverik Optimust és amikor a fogát köpi ki, akkor veszi elő csak a pengéit,gratulálok a logikához”. És fel sem tűnt hogy tényleg :D

 21. Yeah… 3. rész, és nem lesz benne az a két gyökér bphóc robot… vmi japó kocsik voltak nem? :D mind1 Ha nem rakják tele erőltetett, sablonos, buta poénokkal akkor jó lesz. Egyáltalán nem illik ebbe a filmbe az a humor :S Nme is tudtam a moziban (2. rész alatt) hogy most szánakozzak e vagy röhögjek. Nem jött be az az irányzat. Inkább legyen +16 os azt cső, mindjárt nézhetőbb.

 22. Emlékeim szerint a második rész végében *******SPOILER*********
  csúnyán megfelejkezett róluk, vagy a vágóasztalon végezték, de pl nekem nincs meg a jelent vége (mármint fejben), hogy a két szerencsétlen mit szerencsétlenkedett végül a böhöm nagy sok szarból összetákolt döggel… Ezt a részt valahogy szarul csinálta meg. Asszem van valami olyasmi, hogy szétküldik egy ágyúval a nagy dögöt, de addigra nincsenek ott az ikrek, azt viszont nem mutatja, hogy miért nincsenek ott, mi lett velük… Nah mindegy…

  *******************SPOILER OFF***************

  Nekem se fognak nagyon hiányozni…

 23. nem értem,miért útálja mindenki a TransFormers filmeket?:Dén nem olvastam a képregényt,nem néztem a mesét,de ennek ellenére nekem bejött mind 2 rész.mondjuk Manga követő egyén vagyok és megtudom érteni mien az h ha az Anime eltér a mangától,de hát akkor is.Szerintem semmi baj nincs a 2 filmel és várom már a 3.at
  béke.

 24. Slevin: már mindenki leírta miért, keresd vissza az 1-2-ről levő írásokat, bazisok komment van

 25. human-Miért kéne visszaolvasnia, elvégre a saját véleménye miatt tetszik neki,nem? Elvégre tényleg…elismerem én is fikáztam a filmet, mert rengeteg hibája van, de belegondolva miért arra szánunk szinte mind időt, hogy szidjunk olyan filmet, amit sokan szeretnénk mihamarabb elfelejteni? Nem téged támadlak human, mert régóta nagyon bírom a cikkeidet, csak az egy dolog, hogy sokan elítélnek egy filmet, meg megszólunk ráerőszakolunk valakire olyat, amit ő maga nem ért, mert neki más volt a véleménye a dologról.

 26. Alfie: a “nem értem” részére reagáltam, nekem 8 hogy neki tetszett a film, de tök könnyen kideríthető és megérthető, miért nem tetszik másoknak. Ergo a “nem értem” baromságnak nincs helye.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.