8 hozzászólás a “Háromszor is Let Me In” bejegyzéshez

 1. FŐLEG AZ ELSŐ RÉSZRŐL, LEHET SPOILERES

  Nekem az a gondom, hogy az eredetiben a kislányban volt valami kísérteties, egyszerű földöntúli légkör, anélkül, hogy átformálták volna maszkkal, vagy CGI-vel. A bőrünkön éreztük a különcségét és elvonultságát, nem hiába keresgélték annyit az első adaptáció főszereplőjét. Itt nem tudom volt-e ilyen meghallgatás dömping, félek egyszerűen ráosztották egy feltörekvő gyereklányra, akiért az ügynöke is könyökölt.

  Egyenlőre túl hétköznapinak tűnik Eliként és elrémiszt a lehetőség, hogy nem tisztelik majd a könyvet és az eredeti feldolgozást. A gyiloknál meg vérbe borítják a szemeit és oroszlánagyarakat digitalizálnak a szájába, elhintve a kislányban lakozó szörny “művészi” kontrasztját.

  A másik, amitől félek az, hogy elkészítik a folytatását, az amerikait.

  A skandináv történetbe beleláttam ezt a lehetőséget, persze a gyerekszereplők kinőtték a karakterüket, de annál az alkotógárdánál kinéztem volna egy legalább annyira zseniális castingot a folytatáshoz. A feszültségkeltés minimalizmusával teremtve ismét zseniális atmoszférát. Ahogy Eli bevezeti Oskart a világába és talán annak áldozatává is teszi önkéntelenül, érdekes folytatás lenne.

  Az amerikaiak pedig majd gyorsabban elkészítik siker esetén, valami förtelmes továbbgondolásként, az Edward-Bella sztori ártatlan másaként. Nekem meg fölfordul a gyomrom.

  Na ez az én rémálmom ezzel a filmértékkel kapcsolatban, amit lehet, hogy elrondítanak. Bár ne tennék!

 2. Nagyon látszik a műhő, de annyira nem vészes így első látásra. Elösször a kapucnit is hangulatosnak találtam, de most, hogy mondjátok… igazatok van.

 3. Nekem az egész nagyon gyerekesnek tűnik az eredetihez képest.A magyar szinkronnál is rettenetesen zavart,hogy Eli-nek kislányosan csilingelő hangot adtak.Miközben a svéd nyelvű verzióban elég kemény,szinte fiús hangja volt.Kiváncsian várom,bár az eredetinél tutira sokkal gyengébb lesz…

 4. Chloe játékától meg vmiért nem félek..Kick-Ass teljesen más kateg, de azért ott kitett magáért :) szerintem..

 5. Nem kéne ez a film… Az eredeti sem volt nagy durranás. De legalább ott volt az egésznek a hangulata meg az környezet. Elment. Ez se lesz nagy durr. Főleg, hogy csak másolják jelenetről-jelenetre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.