The Adjustment Bureau-előzetes

Erre csak azt tudom megjegyezni, hogy oké, rendben, Philip K. Dick novella feldolgozása Matt Damon és Emily Blunt főszereplésével. Ott leszünk. A trailer alapján át lett dolgozva az alaptörténet. Vagy nem? A lényeg, hogy fura emberek Dark Cityt idéznek és Damonéknak menekülni kell, mert különben oda a döntési szabadság.

Yahoonál HD

23 hozzászólás a “The Adjustment Bureau-előzetes” bejegyzéshez

 1. Nem tudom, de engem megvettek. Listás simán, pedig gőzöm sincs a novelláról….

 2. Király! Amúgy is a Dark City az egyik kedvencem, ez pedig hozza fílinget. Mondjuk lehetne kicsit sötétebb, de azért jó lesz.

 3. Philip K. Dick-et szeretem bár ezt az írását még nem olvastam. De tuti nézős film.

 4. huhh na ez…ez igen. Így kell 1filmet eladni…megvettek kilóra. Bár ebben azért elég nagy szerepe van annak is h a trailerben a Sunshine soundtrackje szól.

 5. Reméltem, hogy nem csak én ismerem fel a Sunshine-t. Méltatlanul alulértékelt film…

 6. Ahogy néztem a trailert, azt hiszem én olvastam ennek a novelláját, bár az kicsit tényleg más volt, ahogy human is írta. De annak nagyon volt hangulata, szóval ez is várós!

 7. Mostanság igen felkapott lett ez a surface of the sun track john murphy-től. A héten megnéztem a a kick/as-t abba is ezt tolták most meg folytatódik egy trailer erejéig. Kicsit már bőség érzetem van belőle így, de megunhatatlan egy dallam.
  A viszont ennek ellenére vagy nem ellenére mindenféleképpen várós listára kerül nálam.

 8. Szégyenlem, de nekem nem a Sunshine jutott eszembe, hanem a Kickass legjobb jelenete, ott is ez a zene ment. :(

  Amúgy jól néz ki ez, szeretem az ilyen filmeket. Dark Cityt nem láttam.

 9. kiváncsi lettem a filmre. csak azt sajnálom, h Emilybe nem bírnék beleszeretni vmiért…

 10. Remélem, hogy nem lesz képvilágilabb sötétebb, mert nem szeretem azokat a filmeket, ahol még fényes nappal is elemlámpával mennek, és úgy sem látnak semmit.

  A történet érdekesnek tűnik, és remélem, hogy nem a legérdekesebb jeleneteket vágták össze az előzetesben. Gondolom, hogy nem csak engem bosszant, ha egy nagyon jól összevágott jelenetorgiás ismertető után kapunk egy lapos filmet, amit még indokolatlanul is elhúznak.

 11. Én úgy nézem itt a sci-fi inkább csak az események elindítójaként szerepel a filmben ami tulajdonképpen egy szerelemes film lesz. De nem baj, mert szeretem az értelmes szerelemes filmeket (inkább ilyeneket meg mint majd a Timer nézetnék az asszonnyal meg a többi nővel is mint a Tvájlájtot) a sci-fit meg… na azt a legjobban! :)

 12. Dick a kedvencem (Banks mellett), de azt nem értem miért megint egy 20 oldalas novellát dolgoznak fel, mikor annyi megfilmesítetlen könyve van még

 13. Ouch! Nagyon szepnek nez ki! Dark City egyik nagy kedvencem! Nem is hallottam meg errol a filmrol, de a listan fent van mostmar!

 14. Ebben az előzetesben nem csak az emberek voltak Dark city-sek.De mivel én is imádom a hangulatát annak a filmnek, lehet, hogy erre is sort kerítek.
  Ja, és a Sunshine zenéje tényleg jól eladja a filmet……

 15. Hát tényleg nagyon hajaz a Fringe watcherekre, de ettől nekem csak érdekesebb lett, nem gondolom, hogy onnan vették az ötletet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.