Cosmopolis nagyonsokára majd

Komolyan, semmi bajom azzal, ha valamit már a tényleges forgatás közben elkezdenek marketingelni, pedig sokak szerint az baromi korai. Szerintem is az, de nem zavar. Ellenben ez itt és most egyszerűen sok.

Cosmopolis early promo ad

Tehát Colin Farrell és Marion Cotillard lesz a két főbb szereplő. A forgatást meg jövő márciusban kezdik majd (lol, tavaly is hasonlót ígértek). Addig még mennyi minden változat? Ehhez vegyük hozzá, hogy akkor legkorábban 2011 végén lehet a bemutató, de inkább 2012, ha mázlink van. Máris lényegtelen ez a kép, hiszen addig négyszáztizenhétszer elfelejtjük a filmet, akármennyire is érdekesnek tűnik így hirtelen a történet alapján.

Tehát arról fog szólni, hogy Colin Farrell le akarja vágatni a haját, ezért bepattan a limuzinjába, amivel a fodrászhoz fuvaroztatja magát. Természetesen apróbb akadályok kerülnek az útjába, olyanok mint az elnök és kísérete, globalizációellenes tüntetések és egy híresség temetése. Mindezek mellé még a pénze is veszélybe kerül a Yen árfolyamának durva változása miatt. És még a csajával is fog valahogy szexelni, a limóban. Az egész 24 óra történetét öleli át, a fordrásznál pedig Jack Bauer mellé ül majd végül, pihenni. Vagy nem.

Mellesleg David Cronenberg rendezi a Cosmopolist. Haha, a főhírt a végére hagytam. Bár kiszúrhattátok a képen, úgyis azt néztétek meg legelőször, még a címet is megelőzve.

A fentebbi reklám pedig a Varietyben jelent meg, rögtön két oldalt vettek meg hozzá. Oké, a szakma olvassa, lehet csak nekik szól, de úgyis átveszik sokan mégis. Ne is haragudjatok, hogy egy kicsit kifakadtam, de néha zavaró a hírgépezet korai beindulása.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.