Immortals-képek

Hát én annyit elolvastam, hogy Tarsem Singh, és tudtam rögtön: ez moziban lesz kötelező (már ha méltóztatnak időben behozni). Azt kérdezed miért? Mert egyszerűen vizuálban a csávó hatalmas királyságokat alkot, gondolj csak vissza a The Cell-re (magyarul grrr Sejt) vagy a The Fall-ra. Ezúttal a The lemaradt, de tuti érdekes megoldások várhatóak.

Már hallottunk a filmről, csak akkor még War of the Gods volt a címe, és marharég volt szó róla. Igen, akkor is elég volt Tarsem nevét látnom, cska az átnevezésről lemaradtam. A friss részletek, hogy Theseus lesz a középpontban, aki a Titánok ellen nyomul. Várjatok, nem csak ez a hasonlóság van a khm, idei remekművel, hanem hiába készül 100 milliós összegből, bizony utólag lesz 3D-be konvertálva. Bemutató jövő ősszel.

Ja igen, Rourke rosszfiú lesz megint.

Immortals első képek

Immortals első képek

Immortals első képek

Immortals első képek

Forgatási videók is akadnak.

10 hozzászólás a “Immortals-képek” bejegyzéshez

 1. Tarsem Singh az új Ridley Scott, valamivel még burjánzóbb képi fantáziával. Jó régóta itt volt az ideje, hogy mainstream kitombolhassa magát, a mitológia meg épp alkalmas időben lett újra felfedezve.

  A 3D erőltetése már egyre röhejesebb, 100 millió egyébként manapság elég “nyomott” költségvetés ilyen produkciós szándék mellett. Jelenleg 150-200 milliónál, marketing nélkül, mondhatni, hogy átlag egy-egy látványos nagy mozinál.

 2. Rourke nagyon badass, talán még jobban mint szokott, de az az utolsó kép, mintha egy másik filmből lenne. Hát igen a csajokkal nem szoktak nagyon tökölni, hogy legalább valamennyire korhűnek nézzenek ki. Full smink, ezen meg valami kisestélyi féle is van.

 3. ááh, pont mostanában vetődött fel bennem a kérdés, hogy mikor láthatunk tarsem-től ismét valami csodát. csak kár, hogy ez még elég messze van.

 4. Görög mitológia.. szeretem, szeretem, de mostanában mintha megszaporodtak volna. :)
  Valaki nem tudja véletlenül, hogy amit a legelső képen tart a bácsi a szeméhez, az egészen pontosan mi?

 5. Nem vagyok benne biztos, de szerintem a lencsét mag a szürőt próbálja ki éppen.

 6. Fentről a második kép az a főszereplő lesz? Elég Rodrigó!
  Mindenesetre kíváncsi vagyok…

 7. dr.Fünke: igenigenigen, de nekem az eszköz közelítően pontos neve kéne. :D

 8. A főszereplő egy angol színász, Henry Cavill. A Tudorokban játsza Charles Brandont.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.