Rövidfilm: Lady Blue Shanghai

Az a helyzet, hogy ez a pár perc alapvetően reklám céllal jött részre, de nem baj. A rendező David Lynch! Azt kötötték ki neki, hogy pár jellegzetes Shanghai épület legyen benne és egy Dior táska; a többire szabad kezet kapott, meg egy adagnyi pénzt. Na és Marion Cotillardot a nyakára, aki ezen kampány arca most.

A végeredmény pedig most nézhető is.

7 hozzászólás a “Rövidfilm: Lady Blue Shanghai” bejegyzéshez

  1. Hát igen, Lynch művészeti rendező, aki a sajá misztikust ecsetvonásaival teszi filmkockáit sorba és közönségétől befogadóképességet vár el. Mindenki saját koncepciója szerint értelmezheti történeteit, ez benne a “varázslat.”

    Michel Mann és ő, viszont felhagyhatna azzal, hogy manapság egy kameraboltból vásárolnak.

  2. Mr. Lynch máig az egyik legzseniálisabb művész. Kár, hogy mosatnában nem nagyon készít egész estés filmet.

  3. kar, h ezt is digital videora forgatta, mint az inland empire-t. persze lehet, h velem van a baj, de nekem az ilyet egyszeruen faj nezni.

  4. Vizualisan undorito, VHS minoseg. Nem merem elkepzelni, mennyi penzt kaphatott ezert. Ilyet en forgatok egy 80-as evekbeli videokameraval…

  5. Na úgylátom nem vagyok egyedül azzal, hogy a vizuális világa borzasztó. Ennél még énis jobbat csinálok, ha van rá egy arra alkalmas kamerám.

  6. igen, úgy néz ki, mintha én fognám a kamerát, és az első felében úgy éreztem, hogy Lynch egyedül csinálta az egészet, de szerintem nem borzasztó vagy nézhetetlen.

    de SEJK! ez a lényeg, hogy nem téged bíztak meg vele, hanem őt, és szerintem ő nagyon jól meg is csinálta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.