Első képek a Vanishing on 7th Streetből

Brad Anderson, a Machinist és a Transsiberian rendezője ezúttal posztapokaliptikus témhoz nyúl. Rögtön képek is vannak az információ mellé. Hayden Christensen és John Leguizamo a két főszereplő.

Egy rejtélyes, teljes földre kiterjedő pillanatban eltűnik rengeteg ember, csak a tárgyaikat maguk után hagyva. Miért? Majd megtudjuk, vagy nem. A film a túlélőkkel foglalkozik, akik a 7. utcán lévő (ott ugye nincsenek utcanevek) bárban tanyáznak. Küzdelmes az életük a kihalt földön, és mivel előfordulhat, hogy ők az utolsó emberek, így valószínűleg a depresszióért sem kell messzire menniük. Nem is lenne hova.

Vanishing on 7th street képek

Vanishing on 7th street képek

Vanishing on 7th street képek

Vanishing on 7th street képek

Vanishing on 7th street képek

27 hozzászólás a “Első képek a Vanishing on 7th Streetből” bejegyzéshez

  1. Brad Anderson cool, de sztem HC miatt egy kalap semmit fog érni sajnos az egész. Vagy legalábbis nagyon sokat fog levonni a film értékéből

  2. Brad Anderson rendben van, igazi atmoszférateremtő rendező így a film hangulatelemeire eleve kíváncsi vagyok. Egy őrülten elhivatott Bale helyett viszont, most Hayden Christensennel nem tudok mit kezdeni. Megint hozza, majd a tejfelesszájú amerikai faszagyereket, amelyen vele kapcsolatban csak csóválni tudom a fejem, teljesen anticool. Tett valamit ez a kölyök, hogy az mondjuk látni érdemes?

    Látom nem vagyok az ebbéli pesszimizmusomban egyedül. Talán a Shattered Glass-ban (A hazugsággyáros)próbálkozott színésznek látszani utoljára és a Jumper óta még a magamutogatásban sem jár elől. Nézőpont kérdése, de nem ő csinált puncsot Darth Vader-ből?

    John Leguizamot is rég láttam, ezen van mit sajnálni, ha nem füröszti éppen magát rétegfilmek hálás szerepeiben megbízható másodhegedűs szokott lenni.

    A filmet valószínű megnézem, habár ha olyan híre lesz, mint a 2012-nek, amit azóta sem láttam, lehet, hogy szerencsésen elkerülöm. Kétesélyes, kivárom mit mondanak róla előzetesen nálam okosabbak.

  3. azért az utolsó kép árulkodó. feltehetőleg egy maréknyi ember maradt a földön, de azok is ki akarják nyírni egymást. ezért is érdemelnénk meg a világ végét…

  4. Amennyire megörültem hogy újabb posztapok jön, olyannyira lelombozódtam hogy christensennel meg leguizamoval…trailerre azért kiváncsi vagyok.

  5. ez kurva jónak tűnik! jók a képek főleg az elsőnek nagyon berántós a hangulata

  6. nekem kicsit The Quiet Earth utánérzésem van, de azért várós, az is bejött remélem ez is be fog

  7. Érdeklődve várom, a további infókat róla, mert ebből még akár egy jó film is kisülhet. (Bár H. Christensen nem egy jó ajánló levél)

  8. Mielott a “tovabb is van” feliratra kattintottam, nagyon tetszett…aztan jott Anakin es szejjel vagta a hangulatot…

  9. Az első kép ennyi erővel a Zombielandből is lehetne.
    Amúgy kezd kicsit sok lenni mostanság ezekből a filmekből.
    The Road, The Book of Eli még jók voltak, de ebben már csak egy közepes, átlagos filmet látok.

  10. HeadHunter.86: hm? az Eli készítőivel szemben enneka rendezője már bizonyított. Mellesleg az első kép, lol, igen, sok Postapok filmből lehetne, így a Zombielandből is, fura, hogy pont az jutott eszedbe

  11. A szinopzis jól hangzik (annak ellenére, hogy ha ilyen sok ember eltűnne én nem egy bárban ülnék, ha nem szereznék egy csomó dolgot amire nm volt pénzem és beköltöznék valami kurva drága kéróba és csak miután meguntam a jólétet kezdenék depressziós lenni és bedilizni), a rendező neve meg mindenképp ígéretes. Szóval én várom a filmet és remélhetőleg Hayden is felnőtt egy komolyabb alakításhoz.

  12. Hát ez irtó jól hangzik. Hayden fejét nagyon nem bírom, de ha jó a film, jöhet.

  13. The Man who laughs
    Nekem is mindig ez ugrik be elsőre az ilyen helyzeteknél, hogy én is összeszednék minden luxus cuccot, olyan helyekre mennék ahova nem tudtam és élvezném az “életet” :D

  14. the_comedian: net, rendes áram és víz (fürdés, wc) és hasonlók nélkül? Mindenképp kellenek generátor meg minden szarral foglalkozni, na meg a tárgyak igazából nem sokat érnek, gyorsan depisek lennétek

  15. Lesz ilyen srácok. Olvassátok a Tesszalonika levelet a Bibliában. Csak a valóságban azért sokan maradnak is. Depi az biztos lesz. Meg balhé is bőven. Kíváncsi vagyok, az elragadtatás témából mit hoznak ki.

  16. sztem nem nagyon érétek rá depisek lenni, jobban lefoglalna a túlélés, vagy ha mégsem akkor gyorsan vége lenne számotokra, szal így vagy úgy de a depi csak a civilizált lét luxusa

    amúgy a filmet könnyen el lehet szúrni, s igazából én sem reménykedem benne, h ez a film hozza el a megváltását az posztapok filmeknek, de minek szóljam le, ha még nem is láttam, szal a vak is azt mondta…

  17. slindagor: egyáltalán nem, reménytelenül álomba menni, másnap keresni az utolsó morzsákat h folytasd a túlélést az szerinted mi?

  18. A szinopszis tényleg jól hangzik, viszont kissé ismerős Bogáti Péter: Az utolsó ember c. regényéből.
    Bár a könyvben csak egy ember marad, de ott is csak a tárgyak maradnak meg az emberek után.

    Azért nagyon drukkolok a filmnek, mert imádom a poszt-apokaliptikus cuccokat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.