40 hozzászólás a “Fear is Reborn” bejegyzéshez

 1. Vagy lehet ,hogy ez a Predators Poszter Limited Edition és csak két darabot adtak ki belőle az 1ik az első példány a másik a második…merthát sorszámozva vannak,jah és Humannek pont megvan mind a 2.:D

 2. véletlen kétszer volt ugyanaz a poszter, javítva (tényleg nem kell 4-5 komment ugyanarról a hibáról, az első alapján is javítok ilyesmit :P)

 3. Danny Trejo, Laurence Fishburn? Hol vannak a képen? Remélem nem ezzel akarják jelezni, hogy meghalnak az első 5 percben.. :)

 4. Az első poszter nagyon bejön. Brody-nak nagyon karakteres arca van. A második már kevésbé jó.

 5. A főlapon Brody 3xos túljelentkezéssel figyel, látszik hogy fölvitte Hollywood dolgát! :DD

 6. Kétszer ugyanaz… nekem másért volt ilyen érzésem – fura a Wrecked után két poszttal ugyanazt a fejet látni, kicsit más körítéssel. Nem baj, bírom Brodyt, jó feje van.

 7. Az első fasza, bár én kapásból odaképzeltem a “surprise buttsecks” feliratot :D :D

  A másodk meg tipikus B poster, de azért nem rossz

 8. Szerintem nagyon elbaszták azzal hogy Brody lett a főszereplő. Gyíkteste nem akció filmbe való, pláne nem egy Predator filmbe.

 9. Ha a hivatalos poszter a brody-s lesz, akkor az arra enged következtetni, hogy brody egyedül (halivúdosan) csap oda-oldja meg-lezúz mindent…
  Ha több karakteres poszter lesz, akkor gondolom egységben az erő alapon, talán még jó film is lehet belőle.
  Bár az utóbbira rácáfolnak a mostani akció filmek.
  Na persze az “egységben az erő”-höz lesz némi megjegyzése a ragadozóknak.

 10. Az első poszter nagyon király, a második viszont elég satnya. A film atomvárós.

 11. Kapyla: vagy csak azt jelenti, hogy ő vele eladható? Tudom erre nem gondoltál, ezért mondom.

 12. human:
  igaz, nem gondoltam erre, de bízzunk benne, nem ezért lesz eladva a film, hanem önmagáért, mint filmélményért.
  Már csak meg kellene nézni :)

 13. Szerintem egy picit túlzásba estek ezzel a sok lézeres cuccal, a trailere is gondolok most.
  Az első poszter tényleg jobb!

 14. Az első nagyon megállja a helyét, a második kicsit faiparos, de manapság erre mondják, hogy jóleső retró.

 15. Valami azt súgja a predatorok okoznak majd még meglepetést.Kíváncsi leszek, hogy esetleg ilyen Apocalypto hangulata lesz-e, hogy sok predator kergeti a Brodyt, de lesz egy vezér, akinek valamiért jelentősebb az a “trófea”.

 16. Az első még elmegy, egy “biztos reggel volt még amikor ezt kiötlötték”-el de a második erősen az úgynevezett “Predator 3” tékás filmre emlékeztet inkább. Ha ez alapján kellene döntenem, tuti dvix

 17. A második nagyon gagyi, de az első poszter, az tetszik. Viszont nagyon emlékeztet egy hasonló film poszterére, csak most nem ugrik be, melyik az. :P

 18. Lehet, hogy bevallatan tekas a film. Egyik sem jon be, olyan olcso fotosoppos a feeling

 19. Aki nem az első 2 részen “nőtt fel” annak ez is olyan lesz, hogy majd megnézem letöltve.
  Aki akkor volt 10 éves meg 14 amikor az első 2 rész zúzott itthon, az leszarja az összes hírt és Trailert akkor is elmegy rá, ha véreső hullik az égből és a sátán közeleg épp az utca végén.

  Az első poszter kurvajó, a második ratyi-de az sem mindegy, hogy akarattal csináták-e ilyenre(értsed, hogy tudták hogy ratyi de direkt b feelinget akartak) vagy el van baszva.

  Fishbourne egyébiránt ottvan, ő van jobbra legszélén.
  Trejo tényleg hiányzik:)

 20. Jobbra a legszélén a tengleng csávó van.

  Továbbra is várós. Bár én csak 8 voltam mikor az elsőt bemutatták :)

 21. Nekem tetszik mindkettő. Amúgy meg semmit nem számit milyen a poszter. A régi klasszikus filmeknek milyen szar posztereik voltak? Például a Terminátor 2-nek, mikor Arnold ül a motoron. Emlékeztek rá? Most olyan világot élünk, hogy divat lehúzni egy filmet 1-2 kép alapján vagy mert nem tetszik a szinész feje.

 22. Tudom hogy marketing, meg nem húzónév meg Holy(shit)wood, de igazán kiemelhetnék legalább egy picikét Antal Nimród nevét. Nem bírom hogy “Robert Rodriguez presents” így meg úgy, a rendező, a mi magyar rendezőnk meg le van sz-rva.

 23. Nincs leszarva a Nimród, csak még nincs akkora “neve” a szakmában. Majd most lesz (merthogy Rodriguez se adja a nevét szarhoz, tehát szar tuti nem lesz)

 24. Nem tudom elképzelni, hogy mit tesz hozzá az új Predator filmhez Nimród, amitől egyáltalán beszélünk róla a mozi után. Mostanság látni a tévében az első (és egyetlen jó) részt, az új Predator meg ennek 2010-es változatának látszik.
  Na de kérem, vizuális effektektől mi már fel sem ébredünk a moziban. Főleg mert itt a 3D.

  Nimród bátyó, ugye, van benne valami kurázsi!?!?!?

 25. “merthogy Rodriguez se adja a nevét szarhoz” – ezt a részét a mondatnak gondold át mégegyszer légyszíves.

 26. vicvega: Owned. Rodrigueztől számomra vállalhatatlan a Rémkölykök trilógia, a Sügérgyökér és Takonybanya kalandjai 2,5D-ben, illetve a Shorts című műremekről is nagyítóval kell keresni a pozitív véleményeket.

 27. haha az első kép tényleg surprise buttsecks – nem tudom hogy ezt megemlítette már valaki de azért ittis robert rodriguez presents van nem antal nimród:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.