Biutiful-teaser

Alejandro González Iñárritu (21 Gramm, Babel) új filmje. Elég enynit tudni elsőre? Cannes-ban már vetítik, egész jók a vélemények róla. Nekünk csak ez a rövid videó marad, forgatási képekkel, Bardemmal.

human
írta
2010. 05. 20. 05:54
megjelenés
3
hozzászolás


3 hozzászólás a “Biutiful-teaser” bejegyzéshez

  1. Na ez királyság lesz. Javier Bardem pontosan illik ebbe a környezetbe. A 21 gramm nagy kedvenc, mindig szívesen nézem újra, a Babel mondjuk nekem nem tetszett igazán. Egyszer belefért, ez viszont inkább előbbire emlékeztet minőségében és tetszésében. Szerintem megnézem majd csak el ne felejtsem.

    fel kéne írni..

  2. Hát nekem az eddigi 3 filmje közül a legelső a kedvencem, a Korcs szerelmek, nem mostanában láttam, de se a 21 gramm se a Bábel nem jött be annyira, mint az a film. A Bábel nekem se jött be annyira, asszem abban van valami mexikói bejárónős szál, amit én erőltetettnek éreztem. Ez jónak ígérkezik.

  3. Nem tudom, ki hogy van vele, de bennem nagyon mély nyomot hagyott Javier Bardem, a nem vénnek való vidék c. filmben való zseniális alakításával. Bár ez a katartikus hatás nem kevéssé a filmnek is köszönhető… Én már régóta várok Iñárritu-tól valami újat, és sztem ezzel nem vagyok egyedül, mivel a rendező olyan filmeket gyárt, amik a legszívszaggatóbb módon mutatják be az emberi tragédiákat, sorsokat és nyomorúságokat. Mindhárom film felkavaró (nálam a Bábel a nyertes), és megmarad az emberben, napokig jár rajta az agya, és személy szerint én jobban díjazom az ilyen filmeket, mint azokat, amikre már akkor nem emlékszem, mikor kijövök a moziteremből. A Biutiful is olyan filmnek tűnik, melynek lesz némi mondanivalója, remélem nem okoz majd csalódást…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.