Majdnem film: Call of Duty: Black Ops

Tudom, hogy sokaknak csalódás volt az MW2, sőt azt is, hogy az Activisiont épp utálni kell amiért olyan faszul bántak a készítőivel. Meg azt is, hogy ezt a CoD címet a Treyarch készíti, akik a B-mozis csapat, mindezek ellenére ha ezt valaki akciófilmben csinálná meg, az valami kicseszett jó lenne. Ezúttal Vietnám a helyszín.

Az MW-ket lehetőleg ne spoilerezzétek el, hátha még valaki nem végzett velük, de majd akar.

human
írta
2010. 05. 20. 04:57
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Majdnem film: Call of Duty: Black Ops” bejegyzéshez

 1. uh én már az MW-nél is gondoltam hogy mekkora lenne filmben aztán az MW2 beadta az unalmast a gépemen tehát arról nem tudok nyilatkozni de jó lenne egy ilyen film – az a baj hogy a háborús filmek fele vagy azzal megy el hogy moralizálnak benne össze-vissza minden lövés után vagy úgy elcseszik az egészet cheesy töltelék cuccokkal mint a losers-nél

 2. Csak Vietnám? Van ott elég havas, hegyes jelenet is… Meg azok a Blackbirdök voltak egyáltalán Vietnámban?

 3. MW2-t rendszeresen (eredeti) a soloplayt végignyomom. Olyan epikus részek vannak benne. A látvány is üt. Kicsit agodtam is hogy ennyi embert kirugtak/megvált a cégtöl. Remélem nem megy a sorozat rovására.

 4. Napokban énis megnéztem énis a trailert,először mondom ez Bruce Willis az elején?SR-71 simán volt Vietnámban 1966ban állt szolgálatba.Engem inkább az MI-8as és a MI-24es zavart,hogy mit keresnek ott de szerintem ismét több szálon fog futni a történet más más helyszíneken megérzésem szerint Afghanisztán (Az orosz helik miatt gondolom) is belelesz valahogy szőve a storyba.Fegyverek közül pedig az SPAS-12 is meglepett mert kifejezettem SOCOM-os shoti lehet már 1979ben hadrendben volt ugyanúgy mint a Steyr AUG de kétlem hogy ilyenekkel szaladgáltak vietnámban sőt M16,M14,M1 Grand-on kívül M60 volt még esetleg,jó jó értem hogy Black Ops meg nagyon speciális alakulat és titokban hongkongban stb. viszont a Chewbacca-s nyílpuska jó móka lesz.Remélem visszakerül pár régi fegyó is pl M14 tipikus kedvenc.Röviden ennyi volt így elsőre ami eszembe jutott.

 5. mw és mw2 tetszettek, csak sajnos mintha egyre rövidebbek lennének, de azért várom ezt is, a trailer rögtön hangulatba hozott :)

 6. Ha úgy fogjátok fel őket, mitn egy film akkor nem is rövid. Valszeg nem került volna sokkal többet, ha még írnak hozzá pár óra játékidőt, de lehet ennyi volt a sztoriban:)

 7. MW2-nél “csak” a multit cseszték el, a single rész nagyon komoly, akárki akármit mond. csak rövid.

 8. Két dolgot mondok: Nekem bejött az összes COD főleg az MW és MW2. Az Activision feje Bobby Kotick bekaphatja és remélem a pert is bebukja az IW ellen.

  Plusz nem csak Vietnámban játszódik az új COD, mivel a hidegháború főbb színhelyein tesszük tiszteletünket a játék folyamán.

 9. Ezt a nagyképűsködést:

  “Röviden ennyi volt így elsőre ami eszembe jutott.”

  Jana, kinek arcoskodsz?

  A játék nagyon fajának tűnik. Bevárós több szálon futós…

 10. MW2 már fixen inkább multi miatt készült. Ne lepődjön meg senki, hogy 4-5 órás singleplayere lett csak :)

  Sajnos én már elköteleztem magam a BC2 mellett, de maga a trailer pofás.

 11. Csalódás lett volna a MW2? Tele volt csavarokkal,és hozta az első rész hangulatát! Hans Zimmer pedig tökéletes volt a zenék komponálására! AZ tény,hogy egyre rövidebbek… :(

 12. mekkora FFFFUUU- lehet már amikor leereszkedés közben kilövik a fejed felett a helikoptert.

 13. az a baj ezzel h tényleg jó a történet meg minden de a grafika akárki akármit mond egy fos más gamekhez képest, kb semmit nem változtatnak a Cod grafján két játék között csak a BF bad company 2 -őt kell megnézni na az tényleg jó

 14. Hatalmas game lesz mint az eddigiek is voltak. Bár grafikában a textúrák nem élesek, de sok benne az effekt ami ezeket bőven kompenzálja. És hát legalább gyengébb gépen is megmozdul, nem úgy mint a Bad Company.

 15. MW óta majdnem mindig ugyan azt próbálják rátukmálni az emberekre. Azért majdnem mert egy kicsi változtatás van benne mindig. Régebben egy kiegészítőben is (normálisabban) több tartalom volt és hosszabb is volt mint egy mostanság megjelenő új cod rész.

 16. Nem hinném hogy a MW grafikája rossz lenne én kifejezetten látványosnak tartottam és örülök neki hogy nem a játék grafikájával akarják megvenni az embereket. Szerintem a grafika csak másodlagos de nem elhanyagolandó szempont a játékokban. Nem kell az atom kép annyi embernek anélkül s lehet élvezni valamit és lehet sikeres erre jó példa a MW2 vagy a wow elég az eladási adatokat nézni :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.