Majmok, Avengers, Cover One

Úgy néz ki meg van a Majmok bolygója-prequel főszereplője. James Franco lesz a főorángután. Na jó, az emberi oldalt erősíti, hiszen mint tudjuk, a majmok CGI-vel készülnek majd, nem maszkos humánokkal.

Az a pletyka is szárnyra kellt, hogy az Avengers filmben a Skrulls témát szedik elő ellenségnek. Ez most csak a kérpegényt olvasóknak szólt egyelőre. Majd ha már esetleg tuti, akkor jobban belemegyünk.

Úgy néz ki a Ludlum-hoz valamennyire köthető Covert One könyvekből film(ek) lesz(nek). Egyelőre egy producer van csak, Frank Marshall, szóval nem holnap.

11 hozzászólás a “Majmok, Avengers, Cover One” bejegyzéshez

 1. Hát nem is tudom… Véleményem szerint James Franconak jobban áll egy komikus szerep (Ananász Expresz) mint egy drámaibb hősi szenvelgés (Trisztán és Izolda, Pókember 3).

 2. Az Ultimates elsőp kötetében ( ami az Avengers újragondolása ) is a skrullokról van szó meg az elején Hulkról szal vehetik azt alapul. Bár Whedon nemtudom mennyire akar azokból meríteni mert a hagyományos meg az ultimate skrullos sztorikat is Mark Millar ( Kick-ass, Wanted) írta mostanában aztán Millarnak van egy sajátos stílusa. Mindenesetre nekem jobban beön ez a koncepció minthogy valamelyik avenger ősellensége ( LLoki, RedSkull) legyen esetleg a bajkeverő.

 3. De ez melyik majmos film előzménye lesz? a Charlton Heston féle, vagy a minősíthetetlen Wahlberg-féle?

 4. Ja tudom, meg Hugo Weaving játsza, csak gondoltam valami ismertel példálozok, aki hajlamos is nagyobb szarkavarásra. Sztem Loki se marad ki a Thorból.

 5. CGI majmok? Jézusom, az eggyel előzőben a maszkírozott majmok jelentették az egyetlen átlag fölötti pontot, erre most átmennek komolyan vehetetlen, műgumi videojáték-figurákba. CGI lényekkel tették tönkre a Legenda vagyok filmet is, és még mindig nem hevertem ki, hogy a Terminator: Salvationben CGI robotkoponya hullott a földre a végén. Menjenek a fenébe. :/

 6. KÉPREGÉNYES SPOILEREK DÖGIVEL

  Az Ultimates 1-ben nem emlékszem, hogy szó lenne a Skrullokról. Az pont arról szól, hogy Banner kipróbál magán egy szuperkatona-szérumot, ami még instabil és ettől Hulk-á változik megint, s a Kapitány, Tony, Thor stb. helyre rakják. Aztán késpbb van földönkívüli fenyegetés, mikor kiderül, hogy már van egy Skrull itt a földön, aki mindenféle műtéten esett át, hogy emberi külsőt kapjon és ő, eredeti küldetése helyett, miszerint elpusztítják a Skrullok a földet és ő mint felderítő van itt, helyette megszerette az embereket és meg akarja védeni. Na most ez egy filmben elég sok lenne, bár végignézném, csak legyen legalább 6 óra. xD Én annakörülnék, ha Hulk kattanna be, de nagyon és a Bosszúállóknak kéne nagy nehezen helyrerakni. :D De majd meglátjuk.

 7. KÉPREGÉNYES SPOILEREK LEHETNEK

  Süci: elnézted. A Bosszúállók meg nem hazsnálatos az Avengersel kapcsolatban, Bosszú angyalai a hivatalos fordítás. Az Ultimates vol 1 első fele megjelent magyarul Különítmény címen, abban van a Hulkos. DE ott nem ér véget a vol 1. A skrullok alakváltók, nincs szükségük operációra. Akire te gondolsz az egy Kree, név szerint Mahr Vel. Nade: a skrullok azért vanank itt már a 2. világháború óta hogy szép lassan átvegyék a hatalmat fölöttünk, titokban mint a They Live !-ben. Aztán a végén az Ultimatesnek hála nem sikerül és akkor jön a haddelhad.
  Az kéne, hogy az elején Hulkot hajkurásszák, de aztán ( mint a képregényekben megannyiszor) sikerül hasznosítani a jó oldalon a skrullok ellen. Ja igen az ultimate képregényekben chitauri a skrullok neve ( de említik őket skrulllként is).

 8. Tényleg összekevertem a Kree-kel. Már régen olvastam ezeket az Újvilágos dolgokat. Bosszúállók elnevezést viszont azért használtam, mert a filmben így fogják hívni őket, ami szerintem király! :) Nem tudom ez a Skrullos dolog mennyire fog bejönni, de Hulk ellen mindenképpen kéne nyomni a csapatnak, az fasza lenne. :D

 9. az a baj h volt már egy Bosszúállók film Uma Thurmannel meg a magyar képregényekben már kb 20 éve Bosszú angyalai néven szerepelnek. Hulk-al tuti lesz valami, biztos vagyok benne hogy kihasználják hogy ő nehezen kontrollálható csak aztán megzabolázzák kicsit és mehet aprítani a skrullokat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.