Megamind-trailer

Két hónapja kaptunk étvágygerjesztőt, most viszont megérkezett a teljes trailer végre. Végre?

A jó (Brad Pitt) és a rossz (Will Ferrell) összecsap ebben az animált szuperhősös mókában, ami Supermanosan kezd, aztán továbbra is Supermanos marad, egy hatalmas fejű gonosszal.

Yahoonál HD

human
írta
2010. 05. 21. 05:51
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Megamind-trailer” bejegyzéshez

  1. Valamiért nekem ez bejön. Talán azért, hogy itt végre a főgonosz a főszereplő… Meglátjuk van-e a Shrek után élet…

  2. de szeretjük az ilyesmi, ááá! még. miért van az, hogy évek óta csak az animációkban nem csalódtam? olyan kiszámítható mind, de mégis éppen azt hozzák, amit kell. fura.

  3. Ha nem a Dreamworks lenne a gyártó, csakis egy ember lehetne a Metro Man hangja: Patrick Warburton. Brad Pitt jó színész, de a hangja semmi extra, nem való ide. Amúgy a film nem tünik rossznak, majd meglátjuk.

  4. sokkal gyengébbre számítottam, párszor fel is kacagtam DE! Lehet csak az én heppem de mért kell mindig Supermant parodizálni ráadásul úgy hogy egy mindenféle minimális mélység nélküli karaktert tálalnak. Oké, hogy a gonosz a főszereplő, de valahogy mégis kéne nekem azért Megamannek(ezt a szar nevet) valami kis plusz karakterjegy. Értem én, hogy Supermant mindenki ismeri, de attólmég el lehetne szakadni tőle. A csaj pl tök okés, hiába Lois Lane paródia de tök átjön a nem ilyedek meg semitől szitu pl. Az Ironmanes, lepacsizós jelenet meg eléggé gyenge szerintem, főleg AC/DC vel aláfestve.

  5. Na ez egy olyan film lesz amiben nem bánom majd a 3d-t. Miért? Mert a Dreamworks már bizonyított a sárkányos mókánál:) Jöhet.

  6. Nincs benne semmi új átlagosnak tűnik, de az Planet 51, és a fasírt utána bizakodó vagyok.

  7. Jól indul. Remélem Novemberig nem lövik el trailer formájában az egész filmet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.