The Last Exorcism-előzetes

A producer Eli Roth. Áldokufilm stílusban forgatott Horror móka, egy pap legutóbbi ördögűzéséről, ami ha jól látom a 48. volt/lesz neki.

The bible is filled with demons.

Yahoonál HD

12 hozzászólás a “The Last Exorcism-előzetes” bejegyzéshez

 1. Mikor néztem a trailert, bizonyos képsorok kiköpötten az exorcism of emily rose című filmre hasonlítottak. Viszont a trailer maga nagyon durva, imádkozom hogy a megvalósítás is ilyen frankó és izgalmas legyen. Ha ezt nem rontják el, és elég félelmetesre megcsinálják, ” nem rángatják agyon a kézikamerát, akkor szerintem egy Rec-hez méltó horrorfilmet kapunk! Kicsit azért hiányolom a nőről a make upot, persze bemutatóból még badarság lenen ítélni, de remélem mikor megszállja az ördög akkor jó csúnya paráztató arca lesz. Ugyanakkor remélem nem gondolták komolyan ezeket a bevörösített effekteket, és csak a trailer kedvéért keverték ilyenre.

 2. Ez most akkor az eddigi ördögűzőkhöz tartozik, vagy ez más? Egyébként egy két pontnál nekem is Emily Rose-os fílingem volt. Meglássuk, nézős lesz az tuti.

 3. Ekszöszájzbúk!
  bírom az ilyen filmeket, engem egy ilyen semmi trélerrel megvettek.

 4. nem rossz, talán még jobb is, mint amire számítottam. Bár én a REC-ért nem voltam oda és ez kicsit hajaz rá. Amúgy ha a csaj végig ilyen lesz, akkor az nem vmi parás.

 5. Én nem tom mia fasznak kell még 1 ördögűzős film. Már mindegyik ugyanolyan (kitekeredett nyakú sápadt fiatal lány mega pap). Fölösleges…

 6. Miért mindíg lányba száll az ördög? Mindíg fehérpizsamás hosszuhajú lányokba… fárasztó, és felesleges már megint.

 7. Nos, szerintem is az lesz a baj, hogy a csaj arca nem lesz elmaszkírozva lehet hogy film végén sem, pedig egy erősebb makeup nagyon megdobná a cidrifaktort, legalábbis nálam. Amúgy ezen a miért mindig lányt száll meg az ördög dolgon már én is elgondolkodtam párszor, de valljuk be azért valami oknál fogva félelmetesebb ha egy lány művel paranormális dolgokat, talán azért is mert a fiúktól több minden kitelik, ergo annyira nem lennének ütősek bizonyos dolgok. Ugyanakkor nem állítom hogy nem lehetne egy jó fiús ördögűzős filmet készíteni, sőt.

 8. Azért lássuk be, hogy a 4 évente egy ördögűzős film annyira nem rengeteg. Ettől sokkal több lehet a 4 évre eső zombis, vámpíros etc. filmek aránya :-)
  Mostanában nagyon divatos ez a ál-doku-kézikamerás cucc….
  A lány szerintem azért kell, hogy meg legyen szállva:
  – félelmetesebb ha egy vékony kiscsaj vág földhöz valakit
  – esetleg legyen inkább gyerek ha lehet, itt stresszeljük a fiatal apukákat tudat alatt :)
  – valamint – gondolom- a célközönség : férfiak 16-45 év között, tehát a hálóruhás kiscsaj jobban eladja a filmet, mint egy vékony alsógatyás fiú :)

  másrészt a maszk nem feltétlenül kellene, csak legyen színész aki hitelesen eljátssza maszk nélkül…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.