Harry bemaszkírozva

Forgatják a Harry Potter and the Deathly Hallows-t, és konrkétan a film végéről érkezett pár kép, így muszáj a spoiler miatt továbbozni.

Ez az epilógus, ahol az öregeket látjuk, akik eljuthattak addig a korig.

23 hozzászólás a “Harry bemaszkírozva” bejegyzéshez

 1. HÁt ez tényleg nagyon spoileres, jó hogy kiírtad human.
  Biztos sokan vannak akik nem tudják mi lesz a vége.
  Amúgy egész hitelesre sikerült az öreg Harry.

 2. azt nem gondoltam, hogy már a végét is forgatják…azt hittem még csak az ‘első részt’ :O

 3. rvtul: Egyszerre forgatják a kettőt. Fél év eltérés lesz elvileg a kettő közt

 4. Komoly… Bár a könyv szerint ha jól emlékszem olyan 30 körül járhat Harry az előretekintésben, de ebben most nem vagyok biztos, szal én icipicit túlöregítettnek érzem a maszkolást, de majd meglátjuk milyen lesz filmen… Ginny meg jobban bejön fiatalon :)

 5. pickwick. A könyv végén Harry 36 éves, bár ezen tíz évvel öregebbnek tűnik. Nem hinném hogy egy 36 éves ember már őszül, inkább egy életerős harmincasnak kellett volna ábrázolni. Öregem a 47 éves apám sokkal jobban néz ki, de még a két hónap múlva ötvenéves nagybátyám is.

 6. Szerintem ez hülyeség volt így. Nem a gyerek szereplőkkel kellett volna ezt a jelenetet leforgatni, hanem idősebb színészekkel. Ez így röhejes. xD

 7. Harry inge röhejesebb, mint a sminkje:))

  Egyébként, én először azt hittem, ez egy másik jelenet az ő szüleivel. Harry még annyira nem is gáz, Ginny viszont igen. Lehet, hogy azért öregebb, mert a sok harc okozta stressz most jött ki Potteren:)

  Azért arra kíváncsi lennék, hogy mi az az egykét “brutális változtatás”, amiről beszéltek.:)

 8. Én anno az első résznél kiakadtam, hogy Pitont Alan Rickman játsza mikor a könyvmen ekkor még csak 29 éves. Jó persze utána melenyugodtam mert Rickman baromi jó színész de akkor is.
  Szerintem ez azért van mert ezeket a filmeket olyanoknak készítik akik kiéptelenek összeadni két számot. És ha az van kiírva hogy x évvel később akkor már nagyon öregnek kell látszaniuk, mert hű de sok év eltelt.

 9. Akkor is szar, ha nem gyerekek már. 20 év körüliek, szóval kitartok amellett, hogy felnőtteknek kellett volna ezt játszaniuk.

 10. kuraiaki
  Nem lehetett Piton 29, mert Harry szüleinek évfolyamtársa volt. Harry meg nem az érettségijük évében született.

 11. jajjde birom ezeket a geek filózgatásaitokat :D mellesleg sztem teljesen korrekt a kinézetük

 12. öreg harry nem vén harry :D
  kiváncsian várom mennyire krják el az utsó részt, eddig mind1iket megnéztem moziba, hiába voltak kicsit felejthetőbbek számomra, a könyveket legalább 6x elolvastam. :)

 13. new-york-islanders bocsi de Hannah-nak igaza van , én is hülye vagyok, és rég néztem utána, de akkor is csak 31, és nem 54.

 14. jómagam RSS-sel olvasom a filmbuzit és nem az volt az első gondolatom, hogy a HP7 végéről lesz kép, szóval nekem jól el lett spoilerezve most a dolog :\ (igen, még nem olvastam a 7. kötetet :)

 15. ravenseldon: tisztán oda van írva a könyv és a film címe, hogy a legvégéről van van a kép és rssben sem látszik se a fotó se a spoileres magyarázat. Ennél jobban már nem tudtam volna jelezni, így ez a komment eléggé zavaró most tőled.

 16. kuraiaki, Alan Rickman zseniális választás volt. Egyetlen apró mozzanata is olyan beszédes, mintha csak filmet néznél. A kora meg édes mindegy:) Imádom, ő Piton!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.