Rosie Huntington-Whiteley lesz Megan Fox utódja?

Odáig megvan a sztori, hogy Fox repült a Transformers harmadik részéből. Namost azóta keresgélnek a helyére csajt és most úgy tűnik, hogy Rosie Huntington-Whiteley lett a kiszemelt. Ha jól látom még nem fogadta el, de már felajánlották neki a szerepet. Ez itt egy remek alkalom betenni a csajról egy képet, csak hogy tudjátok mire számítsatok.

44 hozzászólás a “Rosie Huntington-Whiteley lesz Megan Fox utódja?” bejegyzéshez

 1. Ez a csaj még akár engem is verhetne ilyen popóval :D De mondjum Gemma jobb lenne sztem a PoP-ból.

 2. Én is Gemmát bírnám, de ez a hölgy sem rossz. Mondjuk popóra icipicit hízhatna még.

 3. dudee-Ezt mondd Jason Statham szemébe, kapnál tőle egy olyat mint a Crank-ben :D

 4. Bárkiez és mit akar??? De én támogatom benne. Tölem ilyen seggel akár Optimus szerepét is viheti!!!

 5. a csaj ott van a szeren, nem kérdés, bár arca nem az én zsánerem (feltöltött száj, csontos arc…), ráadásul van annyi szebbnél szebb “színésznő”, miért kell újra egy “csak” jóalakú cicát berakni?? (költői kérdés volt…)

 6. És ez a 0 színészi múltjával mit akar a TF3-ban? Bay-nek csak gratulálni tudok, hogy a farka után ment az utód kiválasztásában (merthogy ő is érdekelt a victoria secrets szarságban, pff).
  Ááá, hogy Megan Fox-nak miért kellett távoznia? 1. Legalább már megszoktuk, 2. el tudtam neki hinni, hogy szereti Witwicky-t. De ha már ő távozott, ott lett volna egy csomó, már jól bevált fiatal színésznő, akik valószínűleg a film értékét is növelték volna, nem csak az eyecandy faktort. Erre beraknak egy fehérnemű modellt. Miért nem rögtön a Playboy villa lányaiból válogattak?!

 7. Túl csontos. Megannak legalább így oldalnézetből is lenne melle. Transformersben ez számít, nem a színészi tehetség.

 8. Nem rossz, főleg a videó ami a kép mögött van. Vékony igaz, de Neki jól áll! P.S.: Gemma szerintem is szebb nő!

 9. Hát elég gizda a csaj. Feje se vmi húde..Megan klasszisokkal jobb, TF3-ba meg Arterton kisasszonyt pls! :)

 10. Megan és Jolie is azért lettek sexszimbólumok mert baromi sexys a kisugárzásuk…vagy úgy is szokták mondani hogy jókis szopós szájuk van, kurvásak satöbbi :)
  Ez a csaj is szép de ez hiányzik belőle.

 11. Gusztustalanok a gizda de szálkásra gyúrt nők.
  Hányok.
  Egy nő ne legyen izmos bazdmeg, az már férfi…
  Legyen formás, jó alakú, ilyesmi, de IZMOS NE!!!

 12. Jól van Venefius, ha te kidobodnád ezt a csajt az ágyadból, majd szóljál, mert én megvígasztalnám. ;)

 13. A képre tekintev rögtön az jutott eszembe, h remélem a videó is mögött van, mert lusta lettem volna kikeresni, de így újra nézem. :)

  Am erre a szerepre szvsz jobb, mint Gemma.

 14. Ó igen, ez jó volt :D – a képre értem.
  Amúgy nem izgat ki lesz Megan helyett, de akkor hihetően mutassák be, hogy a karaktere hogy távozik. Egyszerűbb lenne kinyírni, mert egy szakítás elég hihetetlen lenne, mivel a galambocskák imádták a másikat. Amúgy sztem is Megan jobb lenne, de csak azért mert az első és második részben is ő volt, akárki lehetett volna helyette, akkor is ez maradna a véleményem.

 15. “de akkor hihetően mutassák be, hogy a karaktere hogy távozik”
  Mármint a főhős dekorációként szereplő barátnője? Pl. így: Sam egy közös jelenetben ezt mondja a csajnak: Annyira hülye voltam, hogy nem hajtottam rád még elsőben. Ettől több celluloidot egy robotos filmben egy egyetemista srác korábbi nőjére vesztegetni pazarlás lenne.

 16. Egy kicsit emlékeztet a TF2 műnőjére. Bevállalós a csaj, érti a poént és ez pozitív. Megan “dögnek” egy kicsit elemibb a kisugárzása, de lehet, hogy ez a hölgy jobban el tudja magát adni és mellőzi a fafejűséget.

  Na persze ez nem a TF3-ban derül majd ki. Bay csak kirakatbabát tud csinálni a női főszereplőiből, beismerem a legtöbből nem is lehet mást, de attól még az ő hibája :)

  Hol vannak már azok a régi acéllady-k, akiktől reszketett a pici férfiszívünk, mert ügyesek, kemények és dögösek voltak, morzsányira alacsonyítva macsó önbizalmunkat a vászonról áradó talentumukkal.

 17. Hát, én ugye eleve Fox-ot se nagyon bírom, elég közönséges a feje. (Többivel nincs bajom). De ez a Rosie, hát “milyen cuki segg”, és kb ennyi. Melle semmi, a feje, meg szét van töltve, csontos. Na mind1 nekem nem egy eyecandy.
  Videón sem valami jó, akkor már inkább Rebeca Romjin striptease a Femme Fatale-ból.
  De én sem értem Bay-t, helyből mondanék 10 fiatal eyecandyt, akik még “szerethetőek” is lennének, sőt még némi színészi kvalitásuk is lenne. Nem baj, így legalább tuti nem várom még a “candy” miatt sem a TF3-at:o)

 18. szar segg, kiss mell, csúnya arc…
  asszonyt nem cserélném le rá tuti!!!
  1000* inkább Megan, mint ez a… nem ragozom végény, nagy a szája és semmi extra…

 19. Én jobban örülnék annak, ha bármilyen díszpi**a helyett inkább arra fektetnék a hangsúlyt, hogy hogyan zúznák le a fél amcsi hadsereget meg egymást a robotok, dőljenek az épületek, robbanjon minden, szakadjanak végtagok, meneküljön előlük mindenki, legyen pánik mindenhol, ne legyen naplemente, se románc, csak páni félelem stb…
  Én kb így tudnék elképzelni egy idegen robotinváziót (még akkor is, ha hasbro)…
  Bay az egy barom, de tudom, pénzt hoz és kell bele egy jó nő, mert más ötlete nincsen, csak a jól bevált recept…

 20. Kép alapján azt mondtam hmm, aztán megnéztem a videót és kiábrándultam. Nyilván nem azt mondom, hogy lerugdosnám magamról, de a filmipar ennél jobbat is találhatott volna egy sokcsillió dolláros filmbe eyecandynek.

 21. Ez a csaj szerintem se túl jó nő. Inkább Megan. De ha már ő kiesett berakhattak volna egy SZÍNÉSZNŐ-t. Nem egy modellt.

 22. Szerintem hagyni kéne ezt az egész Transformerst, mert már elindultak egy egészen rossz irányba. Helyette inkább fel kéne dolgozni:D Mondjuk 3D-ben:D

  Amúgy mifelénk az ilyen csajokat csak így hívjuk: goodass, ejtsd: gúdesz!

 23. Jason Stathem a barátja?

  Akkor én vigyáznék Leböff helyében, hogy hova nyúlkálok:D

 24. Hát, ez a statham sem egy nagy darab.. Siman lehet fogdosni a nőjét ! Egyebkent Megan nagyon rossz szinesznő. És uncsi is már. Inkább ez a csaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.