Még egy kis léghajlítás

A Last Airbender kapott egy odavágós tv-spotot. 30 másodpercben csak nagyszabású akciót tolnak, hátha akad még pár új néző. Továbbra sem tippelnék nagy sikert, de egyelőre jó lenne meglepődni ebből a két szempontból: vártnál jobb film, kellő bevétellel.

17 hozzászólás a “Még egy kis léghajlítás” bejegyzéshez

 1. A történet adott, ami nagyon ütős, mint a trailerekből kiderült a látvánnyal sem lesz gond, és már amúgy is van egy jó kis rajongó tábor, szóval tuti a siker! :)

 2. Én nagyon szerettem a mese változatot, így tuti megyek majd rá moziba. Ráadásul trailer alapján eddig eléggé úgy tűnik, hogy rendben van a film, és még nagyjából követni is fogja az eredeti történetet (igen, én most is azért megyek, hogy a már egyszer mesében látott történetet megismerhessem film verzióban ;) ). Egyelőre nagyon város a film, aztán majd meglátjuk.

 3. Őszintén: előzetesek alapján pixelszámban is elverte a Dragon Ballt, valós látvány és “színészi játék” terén egyaránt. Egyedül azért dilemmázom a 2D-n, mert az Alice is zavaró volt átkonvertálva, a Titánok meg egyszerűen semmilyen…

 4. minden adott, csak egy jobb rendező nem… ha folytatja a tendenciát a filmekkel, akkor nagyon tré lesz

 5. Pr13m: szerintem csak azért tűnik jó nagynak a rajongó tábor, mert benne vagy. Egyáltalán nem vagytok annyian, ami elég lenne magában a mozi sikeréhez

 6. human, ebben lehet valami, de ha már annyian elmennek a filmre, ahányan letöltötték a felirataimat, akkor már örülök.
  A kinti rajongókról nem sokat tudok. :)

 7. Asszem ez a bemutató volt ami meggyözött hogy moziban kellene megnéznem. PoP szinvonal körüli filmre tippelek. És 3d beprobálva.

 8. Azt tervez, csak legyen is kész mind3, elég volt az olyan sorozatokból, amit nem fejeznek be.

 9. Külföldön azért elég nagy rajongótábora van a sorozatnak, fráadásul látványos nyári film, nem hiszem, hogy nagyon bebukhatna. Ha követik az első évad történéseit is, akkor pedig a PoP filmnél messze jobb is lesz. Persze valószínűleg nem ez lesz az év legsikeresebb filmje, de szerintem bebukni sem fog. Ráadásul biztos vagyok benne, hogy sok ember lesz aki a film után elkezdi a sorozatot is, mivel egy varázslatos világban játszódik, és a történet is minőségi. Ha kap pár jó visszajelzést majd, akkor biztos sokakat érdekelni kezd. Az emberek olyanok mint a birkák, szeretik, ha megmondják nekik, mi a trendi éppen (“Nem kell nekünk Gyűrűk ura, gagyi fantasy, nem is irodalom.”. Utána jön a hír, hogy film lesz belőle, és hogy milyen jó, rögtön ciki, ha valaki nem olvasta). De kicsit elkalandoztam. Én biztos megyek majd rá a moziba, a többit meg meglátjuk:)

 10. szendroib: miért kellett ez a birka kitétel bele? Te meg olyan vagy mint a rajongóbirkák akkor, pont ugyanúgy szoktak viselkedni mindig, ahogy az előbb te tetted. Nyugodtan lehet a többi néző szidása nélkül is várni egy filmet.

 11. A rajzfilm sorozat nagyon szuper volt, emiatt is nagyon sajnálom, hogy a mozifilm főszereplője pont egy ilyen “légies” semmilyen karakter lett…kis gyenge csavo, nagyonnagyon bénán mozog! (amikor katázik a barlangban az egyik elso trailerben, előszőr nem tudtam eldönteni, hogy ez most nem csak egy paródia-e… )

  Én kicsit félve várom, a rajzfilm nagyon magasra tette a mércét..

 12. …amikor megpörgette a botot és hirtelen meg kellett állnia, vitte magával a bot lendülete, így alig sikerült szegénynek.. :)

  de a filmet én is kiváncsian várom..

 13. A rajzfilm színvolát nem fogja hozni szerintem (túl magas), remélem csak az első könyv (évad) lesz megfilmesítve (aztán jöhet a többi). Egy bajom van a trailerekkel, a Aang nem szimpatikus, minden más epiknek tűnik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.