A játékból: Sands of Time

Valaki pont most jelezte, hogy a gametrailers nem tökölt, összevágta a fantasztikus történetet a játékból. Konkrétan egymás után fűzték az átvezető videókat, mégis mennyi időt tesznek ki. Jól látjátok, 17 perc lett. Ez már majdnem film, vagy nem.

Így össze is hasonlítható egyben, hogy mennyire ragaszkodtak a Prince of Persia mozifilmet készítők a fő szálhoz.

17 hozzászólás a “A játékból: Sands of Time” bejegyzéshez

  1. Apropó Human, nem tudom mennyit játszottál a játékkal, vagy ezt a trailert most végignézted-e, de érdekelne tetszett-e :D:D

  2. Úgy érzem mind a játékban, mind filmen túl kellett esni a sands of time-on, hogy megkaphassuk a csodát, a második részt. Remélem lesz warrior within film, és az 100% játékhű lesz.

  3. azért ahogy nézem a filmben jó pár elemet átvettek a játékból (persze más a környezet)

  4. “Remélem lesz warrior within film” – hát ha azt is disney akarja csinálni, akkor remélem hogy nem, mert az kőkeméény 18+os kéne legyen, hogy érjen valamit és ha továbbra is maradnak ennél a besorolásnál, akkor nagy bukás is elképzelhető.

  5. Én is pont akartam ma jelezni ezt a videot:) Amúgy messze nincs bent a játék teljes története, csak a fontosabb momentumok. Ettől függetlenül aki nem ismeri a játékot, annak elég jó kis összefoglalás. Nyilván ez a 17 perc, majdnem film dolog szarkasztikus, de ez a 17 perc magában jobb mint a film volt. Amúgy meg ha csak ennyi lenne, ebből is lehetne király filmet csinálni (eleve sokkal jobb megoldás, hogy a végén kiderül, az egész történetet a herceg mesélte, végén csók, stb… ezeket nem lett volna szabad kihagyni). Teszem azt a 9 című animációs mesét egy alig 10 perces animációból csinálták, szóval a rövidség nem kifogás:)

  6. “attól nem biztos, h a film is az…”

    de az lett. nyilván úgy érti, hogy szerinte, nem pedig úgy, hogy kovácsjózsi szerint

  7. Warrior Within ha nem is lesz oly kemény, mint a játék, de tuti megcsinálják hasonlóan sötét hangulatúra.

  8. Nem vagyok benne biztos, hogy a következő film a Warrior Withinhez a címen kívül bármiben hasonlítani fog. Mivel a filmben az istenek adták a homokot, nem nagyon érdemes elmenni az idő úrnőjének a szigetére, mivel ő így nem létezik. Aztán mivel nincsenek homokszörnyek, így a DaHakát is elég trükkös lehet majd beleírni a történetbe, elég sokat kellene kamuzni hozzá:) Ráadásul messze nem lenne családbarát. Szóval lehet a herceg elutazik majd a dínók földjére, vagy megküzd a gonosz mostohájával, stb.

    Amúgy a napokban nézegettem régi kalandfilmeket, és ezután azt kell hogy mondjam, a PoP film jobban hasonlít a Smaragd Románcára, mint a játékra:D Mind1, azért a köv. részt is megnézem majd moziban, arra talán már nem lesznek elvárásaim, és élvezni is tudom majd.

  9. Ha megcsinálják a WW-t azért remélem orvosolják Kaileena óriási szilikondudáit, mert bár kellemes látvány csak elég látványromboló lenne:)

  10. Annak ellenére h az istenek rovására irhatjuk itt a homokot még attól ugyanugy ráküldhetik a Dahakát azért mert megváltoztatta a sorsát meg stb… Az meg h onnan már hova menekül meg ilyesmi azt nem nekem kell kitalálni :D de sztem ki lehetne hozni és nem is lenne olyan rossz az. Bejött nekem is az a darkos hangulata WW-ben de én sokkal jobban élveztem az első és a harmadik rész meseszerű világát. De ettől függetlenül ez is kell. Aprópó az uj játék meg ami nemsoká jön az egyébirént pont a Sand of Time és WW közé fog esni törtinetileg szóval ha mást nem azzal is kezdhetnek vmit a srácok. Majd kiderül.

  11. Ha valóban megcsinálnák a WW-t filmben, azért nem bánnám ha csak egyetlen jelentre is de beraknák a “Godsmack-I stand alone”-t. A rajongók hálája szerintem nem maradna el:)

  12. Az új játékot már szintén sikerült végigjátszanom. A történet tényleg az első két rész közé illik, megmagyarázza még azt is, miért fordult be a herceg a warrior withinre, ráadásul a vízfagyasztást ha beleviszik a filmbe, az elég látványos lenne. Viszont az új rész története sajnos eléggé kevés. Szintén egy palotában játszódik végig (meg alatta), de sokkal kevesebb esemény van benne mint a sands of timeba, így valószínűleg ez a film sem követné a játékot (viszont ebben az esetben megérteném simán, mert ebből nem jön ki egy film).

    Talán az lenne a legjobb, ha az egész új játékot bevágnák a film első negyed órájába magyarázatnak (többet nem érdemel igazán), és onnantól mehetne a Warrior Within.

    OFF: az új játékban a harc amúgy borzalom, semmi nem maradt a régi rendszerből, ellenben az ügyességi részek nagyon jók. Szóval kicsit vegyes a kép, de élvezhető volt.

  13. Én ezt nem értem.. a filmben Tamina volt a csaj neve, a játékban meg Farah….most akkor?

  14. Hát én ma délelött megnéztem ezt a kis vidit emlékeztetöül és utána a filmet és sok mindent nem értek, hogy ha van valami jó alapjuk azt miért rontják el pl ott a film eleje ahol nem hódítanak ugyebár (nehogymár a herceg karaktere kicsit is élethűbb legyen… azzal, h ö se a megtestesült jóság) hanem illegális fegyvergyáron csapnak rajta. A csontvázas/zombis rész helyett érthető, h kicsit emészthetöbb sztorit írtak a népnek de a vége annyira jó volt a játéknak de persze nekik happyend kelett.
    A film még így is elég jó lett, de az alapanyagbol többet vártam volna.

  15. SPOILEREKET ÍROK EZERREL

    A másik meg hogy a csaj halálának volt értelme a játékban. Rajta állt, hogy elereszti e a tőrt, tudva a biztos halált, bízva abban, hogy a herceg valamit még alkot vele, vagy nem engedi el és próbálja menteni az életét bármi áron. Elengedte – hősi halál.
    A filmben Tamina karaktere idegesítő volt, gyakorlatiag semmit nem csinált, csak pofázott végig – így nem is sajnáltam az egyébként elég értelmetlen halálát. Egyszerűen nem értem miért kellet így kiforgatni Farah karakterét, már ha csak az íjászkodás megmaradt volna, azzal is sokkal jobban mutatott volna az összkép. Főleg a csatajelenetekben.

  16. Nekem is úgy rémlik, hogy voltak a játékban még átvezetők, plusz ugye játék közben (amikor mi irányítottuk a herceget) is derültek ki infók.

    Minden esetre ebből a 17 percből, mindenféle (érdemi) változtatás nélkül, csak a jeleneteket egy az egyben átvéve, leforgatva vagy 40 percet lazán ki lehetett volna hozni. Pl. a herceg hadarásából picit visszavenni, tovább mutatni a sereget az elején (látványnak sem lett volna utolsó, ahogy a palota ostromára készülő hadseregen végigszánkázik a kamera), vagy a Vizier-t is mutathatták volna, ahogy utat nyit az ostromló seregnek, vagy … napestig lehetne sorolni, hogy hol lehetett volna picit megnyújtani (az egyébként picit kapkodó) átvezetőket. De felőlem a filmbéli ostrom is maradhatott volna.

    A maradék durván egy órát meg lazán össze lehetett volna ollózni a játékmenetből. Pl. a tőr megszerzésére is lehetett volna 5-10 percet szánni simán, ahogy különböző akrobata mutatványok segítségével megszerzi a herceg… A jó kis fejtörőlről nem is beszélve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.