Cruise rendetrak a Kockázatos üzlet forgatásán

Mint kiderült, az egyik producer Les Grossman volt, és az egyik legendás jelenetet neki köszönhetjük a filmben. Az MTV marketinggépezet beindult, reklámozni az award showjukat. Baromi jó poén azoknak, akik látták a Kockázatost és a Tropic Thundert.

Tisztán látszik, hogy Cruise idén már durván dolgozik a róla kialakított képen, nem is kispályázva. Szerintem sikerülni fog neki a rendrakás.

human
írta
2010. 05. 29. 03:07
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Cruise rendetrak a Kockázatos üzlet forgatásán” bejegyzéshez

 1. human: a kép alatti megjegyzésed nem igazán értem… nem hiszem, hogy idén vagy akár tavaly lázasan dolgozott volna az imidzsén, csak azért, mert a szcientológia miatt basztatják… szerintem bevállalós arc, csomót cameozik, Kimmel show reklámját is – ha jól emlékszem – “pusziért” vállalta és az sem idén volt…

 2. Borzasztóan unszimpatikus ember számomra Tom Cruise, így kicsit aggódok, hogy az utóbbi időben elkezdett szimpatikus dolgokat csinálni:) De hát ami jó az jó, el kell ismerni. Nagyszerű kis promo volt.

 3. szendroib: “Borzasztóan unszimpatikus ember számomra Tom Cruise, így kicsit aggódok, hogy az utóbbi időben elkezdett szimpatikus dolgokat csinálni”

  nagy igazság! :D

  a promo tényleg jó volt :)

 4. csak így tovább!

  inbetween
  Les Grosman zseniális karakter.
  Cruise meg annyiban javít ezekkel a róla kialakult képen, h régen mindenre ugrott, ha hírbehozták, v húzták vmivel. Volt vmi olyan h asszem Londonban az M:I. vmelyik részének premierjén vízi üzemeltetésű kézifegyverrel lelocsolták, aztán ott ordítozott fél órát.
  Most meg magától vállalja az ilyen cinkes, vicces szerepeket.

 5. tényleg aggasztó, hogy Cruise elkezdett baromi jó arc lenni az utóbbi néhány évben. :)

 6. Tipikusan a “nem tudok mi a faszt kezdeni vele” kategória:)

  Kurva unszimpatikus a fazon, mint színészt meg vérprofinak tartom, a munkái előtt meg le a kalappal.

 7. perfect joke

  mint színész tőzsdecápák, esőember,pénz színe, cég. ennyi . többi ált értékelhetetlen.

 8. “Londonban az M:I. vmelyik részének premierjén vízi üzemeltetésű kézifegyverrel lelocsolták, aztán ott ordítozott fél órát. ”

  Na, annál az esetnél pont igaza volt, ráadásul nem is ordítozott, csak ideges volt. Valaki a kordon mellett kért tőle aláírást, mire az pofánlocsolta vízzel. Erre Cruise megfogta a kezét, hogy ne tudjon lelépni és megkérdezte többször, hogy szerinte ez miért volt vicces, miért kell ilyet csinálni. A faszi nem tudott mit válaszolni..

 9. Rendben van ez a Cruise gyerek aszondom, néha kicsit műmájer, de még igyis nagyobb vállalásai vannak mint az sztenderd hálivúdi szinésznek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.