14 hozzászólás a “A japánok így hajlítanak” bejegyzéshez

  1. ez nagyon ütős lett. már nagyon várom! tuti más lesz mint a rajzfilm volt, de jó látni filmen akkor is.

  2. Az amcsi trailereknél valahogy fényévekkel jobb. Meg úgy alapból, a japán narrátor is ad hozzá vmennyi cool faktort. Várós, bár tuti, hogy elcseszik az egyébként nagyon jó alapanyagot. Múltkor olvastam egy jó hosszú interjút Shyamalannal és az alapján túl sok mindenen változtatott…

  3. numberone: ezt most jól megkeverted, mert a Kickass-t én vártam ezért volt sok poszt, ennél meg látom hogy sokan várják (én közepesen), plusz a marketingcsapat is durván szórja az anyagot, így ezért kerül ki ennyi. De ugye ez is semennyi az összes poszthoz viszonyítva, hiszen van bőven más anyag, lehet görgetni (jelenleg a főoldalon 20 posztból 2 léghajlítós, a sok Expendables cuccba nem akarsz belekötni? Vagy azt várod és így nem fáj?). Ennyit az offról.

  4. Tényleg sokkal jobb, mint az amcsi trailer. Szépen felvázolja a narrátor az elején, ami azért fontos, mert így ki nem látta a rajzfilmet kicsit képben legyen.
    Amerikában a rajzfilm elég ismert, így csak effektekkel és látvánnyal tolták tele a trailer-üket.
    DE ez tényleg nagyon jó.
    És korábbi kommentekben aggódunk hogy jó-e lesz a film hogy meg tudják oldani a jó adaptációt.
    szerintem megoldották.

  5. Wow. Ütős kis előzetes dobtak össze neki. Remélem azért majd a filmben lesz egy kis humor is, mint a mesében, mert eddig így előzetesek alapján arra lehet következtetni, hogy mindenki csak szomorú fejet tud vágni meg hűdenagyonrossz állandóan. Szerintem a mesében azok a legjobb részek, mikor poénkodnak össze-vissza.

  6. Tényleg faja lett, remélem eleget termel még két részhez, nem szeretném ha már az elején befuccsolna.

  7. Eddig csak a srácom miatt terveztem be a filmet, de most már kénytelen vagyok beismerni, hogy magam miatt is el fogok ballagni a moziba. :-)

  8. Hát remélem én is, nem csak hülyén hangzik, de még értelme sincs. Vízhajlítás, vagy földhajlítás… WTF? teljes képzavar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.