Blockbuster watch: Prince of Sex

Emberek, bukott a Prince of Persia-film. Legalábbis amerikában. A hülye amerikaiak nem voltak kíváncsiak erre a buta filmre? Vagy ilyekor mivel hülyézik őket? A lényeg, hogy kinn ünnepi, hosszúhétvége volt, és még így is csak 37.8 millát gereblyézett össze Perzsia hercege a négy nap alatt. Ez messze elmarad a Karib tenger kalózai és a Múmia számaitól, amiket vártak tőle a stúdiónál. Vicces, hogy a fiatalok és a lányok is tojtak pont rá, pedig miattuk volt PG-13 és kigyúrt Jake. Amerikán kívül amúgy elég rendesen hoz a film, már 95 millánál tart, amihez Mo. is hozzájárult.

Figyelem, jön a durvulás: a Szex és NY második részére 90%-ban nők mentek. Jól olvastátok. A film a hosszú hétvégén megközelítőleg 37.1 milliót zsebelt, de pár nappal előbb mutatták be, így összesen ~51.4 millát szedett össze öt nap alatt. Ez elmarad az első részétől, ami három alatt hozta a 57 milliót. Nyilván nem lesz veszteséges a film a stúdiónak, de esés az első részhez képest, csak női nézők, többnyire rossz visszhang, nos lehet pár évre lepihen a ló aludni?

human
írta
2010. 06. 01. 15:26
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “Blockbuster watch: Prince of Sex” bejegyzéshez

 1. fukk. princért kár. ha az is annyit javult volna a második harmadik részre mint a karib, akkor jó kis kardozós arabos kalandfilmek lettek volna a köv évekre. így meg kicsi az esélye :(

 2. Miért lenne durva ez a 90%-os arány?
  Én azon a 10%-on csodálkozok, épeszű férfi szerintem nem néz meg ilyen filmet.
  Amit mostanában adnak a TV-ben, ilyen 10mp-es mini-trailer, attól frászt kapok.

 3. Szex és NY számok = Muhaha.
  Akarom mondani nyihaha.
  A fennmaradó tíz százalék a gay community.

 4. Persze h. 90% nő. A TV spotjában benne van h. még több pojén még több ruha és divat.

 5. XY oldal szerint több mint az elkészitési költség 2/3a bevétel kb. Eddig…Nullszaladós lesz. És nem adják annyi teremben mint lehetne. Folytatás nem lesz valszeg igy, mondjuk lett volna benne erő ahhoz.

 6. Nem pihen a lo. Allitolag mar forgatjak a harmadikat, mert mar mind a negy nöci öregnek latszik es lassan nem lesz mar hiteles. lol

 7. Előszőr a Robin, és most a Persia, ez nagyon nem lesz így jó. Bezzeg a Twilight következő része majd dönteni fogja a rekordokat júliusban.

 8. 10% férfi (akarom mondani őőő.. fiu(ka) ) ???? Sokallom, sokallom…

 9. remélem ez majd arra sarkallja őket hogy a következő részt ne pg-13asra csinálják… warrior withinből marhajó filmet össze lehetne hozni. szex és ny-on meg azért volt annyi hím, mert kísérték a barátnőiket, szerintem :D

 10. Hát aki férfi látta az elsőt(és nem langyi), az nem ment el a másodikra. És attól, hogy 90%-ott a nő, még nem lehet csajozni, mert érfelvágás közben nehéz.

 11. Az a 10% az a megapapucs réteg, aki még ekkora férfigyalázó szennyedékre sem tudja azt mondani asszonynak, hogy NEM MEGYEK!

  mniki:
  Ez a film mikor volt hiteles? Az egy dolog, hogy annak próbálják beállítani.

  Herceget meg nem értem…

 12. “a Szex és NY második részére 90%-ban nők mentek.”

  Ezen most mi a meglepő? A 10% meg a kék osztriga bár vendégei voltak:)

 13. Feldőlt a trójai faló! Kellene ilyen mozimaratont csinálni hogy : Sex és NY I.-Apám beájulna-Sex és NY II. Ezeket végignézed, és az EEG garantáltan egyenes vonalat húz.

 14. Én arra gondoltam, hogy a férfiak közül néhányan részegen próbálták végignézni a filmet.
  Mintegy bátorságpróba, hogy a végéig bent maradnak és nyitott szemmel nézik! :P

 15. blade78: attól hogy valami visszahozza a készítéső költséget még messze van a sikertől, hiszen sokkal nagyobb pénzeket várnak tőle, ergo bukás.

 16. Pedig a Persia szerintem simán jó moziélmény.Bár lehet csak én adtam lejjebb az elvárásaimat az Iron man 2 és a Titánok harca után…:D

 17. WTF? human, lesz magyaros hétvége statisztika hír is? mer amit az indexen írtak az kicsit ütött. a szex és újork vezeti eddig idén nálunk az elsőhétvégés nézettséget? uristen

 18. Bár még nem láttam a Prince of Persia-t, de ez azért meglepő nekem is. Hisz ha nem ismerném a játékot, akkor simán egy jó kis kalandfilmnek nézném, és a nevek sem olyan rosszak. Szóval most így kíváncsi lettem a filmre :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.