17 hozzászólás a “Gulliver’s Travels hivatalosan és poszteren” bejegyzéshez

 1. Jack Blacet nagyon szeretem, így miatta majd tuti megnézem, bár ez a liliputi téma nem igazán jön be.

 2. Tipikus iskolapéldája lesz ez annak(és amúgy a többi guliver feldolgozás is az), h hogyan kell 1 egyetemes értékekkel rendelkező alapművet húggyá butítani…..

 3. Én szeretem Jack Blacket, de nem biztos, hogy tényleg Ő a legjobb választás erre az alapvetően elég komoly irodalmi műből létrejött filmnek.
  Na de én nem fanyalgok előre, mint oly sokan szoktak, hanem megnézem, és majd utána ítélek magamnak.

 4. PolluxHUN: vagy annak, hogy végre rendesen megvalósítható, mert a technika odaért. Egy poszter alapján azért ne ítéljük már el

 5. Lehet, hogy PolluxHUN nem a poszter alapján írta azt amit hanem Jack Black miatt…
  Habár az összes eddigi kommentelő szereti. Úgy látszik hogy csak én rühellem.

 6. Áh, most már látom pár ember problémáját. Én ahogy ránéztem a poszterre, fel sem merült, hogy ez esetleg egy komoly Gulliver feldolgozás lesz, inkább csak egy agyatlan családi film. Ami nem feltétlenül egy rossz dolog, nekem meg mindegy, mert Jack Black = nézős. Ugyan nem minden filmje olyan jó, de én már csak a zenekara miatt is szeretem, plusz elég tehetséges komikusnak tartom (nem = színész:) ). De a Brütal Legendben is tetszett.

  Szóval én menni fogok rá, de aki normál Gulliver feldolgozást vár, annak megértem a haragját/csalódottságát, mert biztos, hogy az eredeti művet 2 lábbal fogják a porpa tiporni Igazából nem is értem manapság, felhozom a kedvencemet: a Prince of P. filmet, amit feleslegesesen neveztek el úgy ahogy, lehetett volna a címe “generikus Disney kalandfilm n+1” is, csak így többen mentek rá. Itt gondolom ugyan ez a helyzet, a “Jack Black a manók földjén 3D” nyilván nem annyira hívogató, mint a Gulliver, hiszen arra a szülők szívesebben viszik a gyerekeket, hiszen esetleg ők is olvasták és szerették régen.

  Ez egy jó dolog igazából bevétel szempontjából, de cserébe valószínűleg soha nem lesz igazi Prince of Persia, és még sorolhatnám milyen könyv/játék feldolgozás, mivel a nevek foglaltak. Azért Gullivert ez a veszély nem fenyegeti, előbb utóbb lesz belőle egy normális film biztos, majd ha ezt már elfelejtik az emberek.

 7. human: Az oké, hogy ez alapján nem lehet megmondani, hogy esetlegesen egy kellemes, szórakoztató családi filmet kapunk-e, de azt egész bizonyosan, hogy az eredeti regényhez köze nem lesz. Tehát PolluxHUN kommentje ebből a szemszögből teljesen korrekt.
  Szubjektíven meg én amúgy is elítélek, mindent ami 3d, úgyhogy nem bízok benne. jack black-et meg bírom, de inkább csinálna, még egy Tenacious D filmet. :P

 8. Nekem különösen semmi bajom Jack Black-el, sőt….
  Ahogy #Glarion is írta nem azzal van a baj h 1 családi filmet akarnak csinálni(lásd Éjszaka a múzeumban: bohókás jópofa, Ben Stiller stb.) , hanem az hogy 1 olyan művet húznak le 5éves értelmi szintjére, ami Swift által az emberiség egyik legnagyobb szatirikus műve…..

 9. Bár nekem sem tetszik Black minden “műve” de ez valamiért érdekel, kíváncsi vagyok rá, talán ez is egy kellemes családi vígjáték lesz.

  Más részt ez engemet is szokott bosszantani, hogy általában a filmek egy elég alacsony szinten kommunikálnak a nézővel, szinte hülyének nézve. Persze tudom azt is, hogy a legtöbb filmnek nem én vagyok a célcsoportja… …csak akkor tudnám, hogy miért “felnőttes” témákkal foglakozik a legtöbb!?

 10. Nem jön be hogy korabeli öltözék van rajt. Tönkreteszi az egészet, és így nem is érdekel már. idióta másfél órás vigjáték lesz.

 11. Meg nem lett volna muszáj Gulliver-ként eladni, még ha az alapötlet az is volt. Lehetett volna “JB in Lilliput”, vagy mit tudom én. Ez a zavaró benne nah. :)
  Blake: Pont hogy nem korabeli, nem?

 12. human: Igen, olvastam vmelyik írásotokban, hogy Amerikában nem nyitott túl jól, de nyilván az eredeti terv az lett volna, hogy a cím bevonza az embereket:) Gondolom ez az egyetlen oka, hogy ismert címet adnak egy filmnek, fordított esetben nem érné meg a plusz pénzt:).

 13. A Gulliver nem a XVIII. században játszódik? Ha családi bolondozás is lesz, de legalább meghagyhatták volna az akkori korban, mert azért szerintem a XXI. században nem olyan jól néz ki.

 14. Jack Black jöhet bármikor! Remélem lesznek benne dalbetétek!:D

  A Kazohinia mekkora kattanás lenne filmen?

 15. A Guilvert pont nem kéne elhülyülni… És ez biztos valami baromság lesz…

 16. Ilyen történetet filmben nehéz komolyan venni, ellentétben a könyvvel. Nem tudok nem nevetni ha meglátok egy ilyen okoskodó kisembert. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.