Így néz ki az egyik Predator

Nem CGI, hanem szépen beöltözve egy ember. Megy majd az aprítás(uk?). Most jobban megnézhető, mint a trailerben.

human
írta
2010. 06. 02. 04:02
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Így néz ki az egyik Predator” bejegyzéshez

 1. Ugyanígy nézett ki a Preda2-ben is, meg talán még Swarzi idejében is, sőt, az AVP filmben is így nézett ki a “főszereplő” predator, csak ott árnyalatnyival több páncél volt rajta. Ezzel nem mutattak újat :S Nem lehet hogy valami régebbi Predator movie-ból emelték át a címlapra? Mintha a Rodriguez féle mókában ilyen agyaras predi akciózott volna :S

 2. Miért van olyan érzésem, hogy ha a film jó lesz, akkor Rodriguez, ha pedig rossz, akkor Antal Nimród nevét fogjuk többször látni/hallani?:)

 3. Most majd jönnek a kommentek amik megmagyarázzák, hogy az ott nem is egy Predator, hanem Donald kacsa, csak át van alakítva Photoshop-al…

 4. MStipee – lesz ott mindenféle predátor, manapság a társadalmi egyenlőség és diverzitás korában ez így helyes:) Még kutyámajom is lesz!:)

  Amúgy meg ez a predi itt teljesen korrekt, meg is lepődtem, mert bár én várom a filmet, de a papírforma azt sugallja, hogy nem szabadna.

 5. olyan érzésem támadt, mintha egy 80as, 90es években németből ajándékba kapott mozis újságot látnék, csak a DVD meg a Blu-ray felirat rontja az összképet.
  amúgy meg az előzetesből is úgy tűnt, hogy a predatorok nem nagyon lesznek cgi-zve, aminek azért örülök

 6. Hát ez az alap Predator kinézet. A korábbi filmekből ezt szokhattuk meg, így ezt vétek is lenne kihagyni, mert sok ember hőbölögne. Ha ez megvan, akkor meg lehet variálni a cuccokkal meg a sisakokkal, ahogy ez meg is történt. :) Jó ez!

 7. Most nem a saját bolygójukon vannak? akkor minek rájuk maszk(meg akkor hogy tudnak az emberek lélegezni)?

 8. Foreignmambo a maszk nem azér’ kell neki h lélegezzen,ő is oxigént szív..a maszk páncél meg abban van neki a termovíziós/röntgen látása…Viszont nekem nemteccik túl nagy a feje szerintem…lehet hogy ez egy törpe predator?:D

 9. Benceking: tudtommal valami metán-alapú gázt lélegeznek (bocs ha hülyeséget írok :)) a földi légkör nekik nem kedvező :) … a trailerben a főszereplők maszk nélkül rohangálnak, gondolom ebből egyenesen következik, hogy nem a Predatorok bolygóján vannak. Vagy mégis? Mostanában nem követtem a híreket …

 10. dRAGE: Nem, nem, a Predatorok a saját bolygójuk légkörével, klímájával eggyező “világokat” részesítenek előnyben, mikor vadászterületet keresnek.
  A könyv alapján meg, van egy rangsor köztük; a kezdő harcos, a növendék még nem hordhat se nehézvértet, se plazmavetőt(vagy csak nem használhatja?) amíg el nem ejti, első (nagy) zsákmányát, (valami nagy férfivá válás náluk eza vadászat)… úgyhogy a képen ez fenese tudja milyen, de valamilyen predator :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.