Esik az eső

Még erre a Resident Evil trailerre is betört a rosszidőnk. Az Avatar kameratechnikájával, yay.

8 hozzászólás a “Esik az eső” bejegyzéshez

  1. A trailer alapján teli lesz hatásvadász 3D-vel, amit imádok! Igenis hajoljak el, ijedjek meg, stb. ha 3D-t nézek, ne csak le legyen “rakva” a kamera azt ne történjen semmi órákig “Avatar”, ez az értelme nem? Lehet köpködni… Amúgy király”nő” a poszter, jók a stukik is. Imádom Millát, sztem gyönyörű nő, láthatom végre 3D-ben is….nyamm….

  2. Én nem várom a filmet! Ennek elég egyszerű oka van: elegem van a zombikból! Eleget látok a munkám során! De Milla jó bőr még ma is. :)

  3. Háááááát, megnéztem a 3. részt pár napja, csak hogy lássam, hova jutottak a történések. Már nagyon kellett erőltetnem az agyamat, hogy fel tudjam idézni, az első 2 film történéseit. A 3. nem kápráztatott el egyáltalán. Kiszámítható klisék egész sora a film.

    A 3. rész végén legyárt a csaj magából vagy 100-at… Szóval ha hűek az előző filmhez, akkor minimum 50 db meztelen Milla Jovowichot akarok látni a filmben és elégdett leszek. :D

  4. hmm ez a poszter tetszik viszont a 4es előzetese nekem egyáltalán nem keltette fel az érdeklődésemet. semmitmondo volt, az effektek nekem bénák -jójó 3d, de akkoris…-, egyedüli pozitivum hogy Ali Larter újrajelen lesz… egyébként nekem a 3as nagyon tetszett, szerintem nehéz le überelni, de hajrá!

  5. Első 2 is csak full kakaón szórakoztatott. A 3. elég gyenge hajtás volt. A 4. előzetese se tetszett már. Unalmas esős napon jó lesz egyszer.

  6. Nekem tetszett a Resident Evil (Kaptár) film epjei, és örömmel értesültem arról is, hogy ismét jön egy újjabb világvége Millától :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.