35 hozzászólás a “Ilyesmi lesz Amerika Kapitány” bejegyzéshez

 1. És a köpeny hol marad? Vagy ez nem az az Amerika kapitány akiért Dexter rajongott? :D (a mesében)

 2. Telital állat.Úgy néz ki a viselete mint egy kommandós,csak amerikai színekben,meg kicsit hi-tech. Várom nagyon! ezt nem fogják elbaltázni sztem.

 3. Ez jó! Féltem, hogy rajta lesznek a fején a kicsi szárnyak, de ez rendben van.

 4. Sztem gagyin fog kinézni ezek alapján. Jó tudom, hogy eredetileg is így néz ki, de azt se értem minek ebből filmet csinálni. Bazmeg egy pajzsdobáló őspatrióta…

 5. nekem ez nagyon a II. vh-s kinézetének tűnik, remélem a végén kap majd valami modernebb cuccot is

 6. Lejjebb vettek a színekből, a bakancs meg a hózentróger oldja a latexjelmez hatást.

 7. Ne máááá, én pont a szárnyakat hiányolom. Már az Avengers vs. Hulk-ban se voltak rajta. Gondolom, az életben hülyén mutatna.

 8. Valaki mondja már el, mit tud ez az amerika kapitánya. Elég gagyinak tűnik az egész.

 9. Sztem majd ha összeáll a csapat, akkor Tony Stark fogja neki legyártani a cuccait, mert mutatták az iron man 2 ben h amikor csinálta a részecskegyorsítót vagy mit, akkor amerika kapitány pajzsát használta alátétnek, és ott sokkal modernebbnek tűnt a pajzs pl: több rétegű volt, nem volt mindenhol beborítva, látni lehetett, h az nem csak 1 vaslemez…

 10. Nekem is egyből a 2. világháborús kinézet jutott először eszembe, de tényleg inkább ez mint a szárnyacskák. :D Amúgy sosem volt kedvencem AK, de azért várós a film, kíváncsi leszek rá. Wolverinet is belepakolhatnák. :D

 11. Csigusz, a jelek szerint ez egy 2. vh-s Kapitány lesz, és a végén megy hibernációba :)
  Szárnyacskákat a sisakra! Amúgy oké.

 12. hát ez a szerelés nem gyere be. nekem is jobban tetszett szárnyacskákkal, még anno a Spidermanes rajzfilmben. Bár én sem vok oda érte, azért a filmre kíváncsi leszek. Mondjuk a kiállás mindig tetszett a kapitánynak, de kb ennyi.

 13. II. VH-s mert a film elvileg ott játszódik… Amcsi Kapi akkor élt, és nem halhatatlan. A jelenkori történetekben úgy emlékszem az volt a kiindulás, hogy a jégbe zárt Kapitányt kiolvasztották és feltámasztották.

 14. Nah a jelmez nagyon baba, már csak reménykedjünk h a színész legalább ilyen jól néz ki majd benne :D

  porkolt: AK pajzsa mindig is egy eléggé komplex fémötvözet volt, nem egy vaslemez :D

 15. Nekem ez nagyon bejön. Eléggé hasonlít az Ultimates-es cuccához. A szárnyacskák nem kellenek, de ha lennének, szerintem az sem zavarna, mert meg tudják ma úgy oldani, hogy ne legyen gagyi beütése. Viszont a cuccról annyit, hogy szerintem meg nem a második világháborús ruha van itt a képeken, hanem a végleges. A második világháborúson ilyen rohamsisak szerű dolog van a fején és a szemeit pedig korabeli pilótaszemüveggel védi és álcázza így az arcát. A II. VH-s pajzs pedig nem kerek, hanem ilyen címer feeligje van. :)

 16. Nekem határozottan tetszik! A II. vh-s, a modern és a képregény stílust egyesíti a cucc. Csatlakozom az előttem szólóhoz: Wolverine-nel találkoztak, nem? Wolverine-t bele, akkor lenne igazán ütős! :-)

 17. de már leírtam, hogy a nagyja második VH lesz, komolyan, kattintsatok a címkére ilyenkor, még a filmbe tervezett “képességét” is.

 18. Steve és Logan (vagyis James) jóban voltak ez idő tájt, s több bevetésen is voltak együtt, ezért én is nagyon örülnék ha beletennék a filmbe Wolverine-t. Akár csak említésszinten, vagy Hugh Jackman egy meglepetés cameo-val szerepelne, s a két tagot teljesen más frontra vezényelnék ki. De úgy sem fogják valszeg. :/ Örülök ennek a második világháborús témának, tiszta szar lett volna, ha így az első 20 percben letudják (vagy ami még rosszabb, mint a Wolverine-ban a főcímben) aztán jött volna, hogy 21. század, és megtalálják, kiolvasszák. Egyébként is amikor kiolvasszák, akkor az már lényegében az Avengers kezdete félig meddig.
  gyébként nekem eddig kimaradt, de a Hihetetlen Hulk extrái között van egy alternatív kezdés és mikor Hulk szétzúzza a jéghegyet, akkor nagyon nehezen (kikockázva) de észre lehet venni Amerika Kapitányt, amint be van fagyva. :D Kurva nagy élmény volt. :D

 19. A pajzs az egy az univerzumban egyedülálló fémötvözetből van amit csak isteni energia képes elpusztítani. A 2. VH-ban nem azt a pajzsot használta még és a jelmez is inkább egy hagyományos katonacuccból átalakított jelmez volt. Nekem ez jelmez eléggé modernnek tűnik, tényleg az ultimate verziora hasonlít.
  Annyira elegem van már abból h Capben csak valami giccses hazafiasságot látnak az emberek. Miért olyan nehéz elképzelni, hogy jó sztorit írnak neki, ami nem arról fog szólni hogy 2 órán át zászlót lobogtat? Bőven beférhet a sztoriba irónia, cinizmus, a modern kor szarságaira reflektálás és mellé még Captain Americás is maradhat.

 20. Hát human szerintem meg ultramodernnek tűnik. :) Nézd meg az anyagát is, ilyet anno még nem csináltak. Az egyik link (dudee) nagyon jól visszaadja, hogyan is néz ki a Kapitány a második világháborús időszakban: átalakított katonai felszerelés… ;) Persze lehet itt még akármi, csak találgatunk, de ez akkor is a modern szerintem.

 21. Hááát, nem tudom. Amúgy nekünk ez természetesen kevésbé emészthető, mint az amcsiknak, csíkos, csillagos ruha, hahh, tiszta amerika… Most nem mennék bele egy mélyebb fejtegetésbe, de nekem sem jön be, már maga az hogy Amerika Kapitány. Funny. Hát ti tudjátok. Dude, rajtad csodálkoznék, ha neked tetszene.

 22. Remélem ez csak a háborús öltözéke, mert ha végig ebbe nyomul akkor az gáz. nem jön be ez a sok modernizálás. Mért lenne olyan rohadt nehéz ha úgy nézne ki mint a képregénybe?!

 23. tényleg nem értelek titeket, ez modern? Teljesen második VH hangulata van a képnek, persze továbbgondolva az alap katonagúnyákat akkoriból. A sisak, az öv, a bakancscsizma. Bennem fel sem merült, hoyg ez modern ruha lenne, mert annak vicc. Na meg film elvileg főleg a 2VH körül játszódik, szóval majd meglátjuk, de felesleges túlpörögni rajta sztem.

 24. Balakin: Az Ultimate Avengers rajzfilmekben elég jól volt megírva Cap karaktere (idehaza Az Újvilág Bosszúangyalai címen forgalmazzák), én itt kedveltem meg igazán a karaktert :-) Ajánlom annak is, aki meg akarja tudni, hogy miért is olyan jó arc Steve Rogers, és mire is képes :-)

 25. Mi van akkor, hogy ha a II.VH.-ban hordja ezt a ruhát, de ebben is fagy meg, így a jelenben is ezt hordja? Mert a pajzs erről árulkodik :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.