Fejlemények Marveléknál

Egyelőre csak nagyon erős pletykák, de úgy néz ki be fognak jönni. Tehát Jeremy Renner (Hurt Locker) az Avengers filmbe érkezne Hawkeye-ként. Ő egy íjász a cirkuszban, aki látja Vasembert akcióban, ami arra készteti, hogy inkább hős legyen. Aztán Black Widow-val is kavar, vagy közben. Majd meglátjuk a filmben miképp lesz.

Neal McDonough pedig az Amerika kapitány feldolgozásba érkezik majd Dum Dum Duganként. Bazi tapasztalt harcos, Fury csapatának oszlopos tagja.

11 hozzászólás a “Fejlemények Marveléknál” bejegyzéshez

  1. Mindkettő fain hír! :D
    Marvel igen belehúzott a dolgokba.
    Bárcsak a DC-nél is ilyen fejlődést látnék, de eddig csak a Batman adott némi reménysugarat…

  2. Hát így a Sherlock Holmes után szabadon egy keménykalapos Jude Law lehet értelmesebb választás / nagyopbb húzónév lenne…

  3. Hát nemtom ennek a Jeremy Rennernek eléggé tápos feje van. Olyan kedves. nemtom..Hawkeye cool. Nagyon cool. Ez a fickó nemtom mennyire lenne az. De tényleg csak már lássuk!

  4. Josh Holloway-t inkább eltudnám képzelni Sólyomszemnek. Egy ideig pletykálták is, hogy a Marvel megkereste, de az nem derült ki miért is.

  5. Királyság lesz, de Josh Holloway tényleg jobb lenne, mert ő COOL. Sebaj majd meglátjuk.

  6. Arra azért kíváncsi vagyok, hogy melyik Hawkeye-t is fogjuk vásznon látni, mert az 1616-os és 616-os karaktere között van 1-2 oktáv különbség.

  7. Izé, Hawkeye nem egy gyatra Green Arrow rip off?
    Mert ilyen béna origin kevés szuperhősnek jut…

  8. Nagyon varom, HE nekem valamiert erotlen volt es szerintem lesz is. Imadnam, ha benne lenne a Hulk is, de szerintem nem lesz.

    Mindenesetre abszolut moziban nezos premieres.

  9. nem feltétlen az eredet minden, amugy Hawkeye sokkal királyabb mint Green arrow, de ez csak az én véleményem, mindenesetre annyira nem fedi egmást a két karakter, GA inkább a modern robinhood konceptből indul ki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.