31 hozzászólás a “Gulliver’s Travels-előzetes” bejegyzéshez

 1. Hát akármennyire is szeretem Jack Blacket, de ezt a filmet még ő sem fogja megmenteni számomra így a trailer után:D Pedig reménykedtem, de ahogy látom, ez nem is olyan szerep, amiben szívesen nézném. Arról nem is beszélve, hogy ahogy látom benne van Catherine Tate is, aki 10 mp alatt képes kiüldözni a világból:) Annó a Dr Who 4. évadját is tönkretette számomra. Viszont Marshal pirospont:). Kár az alapanyagért, bár gondolom a gyerekek élvezni fogják a filmet, alighanem amúgyis ők a célcsoport.

 2. SEmmi értelmét nem látom a filmnek, de tuti megnézem. Imádom JBet és ez egy jóféle marhaság lesz. :) Bár többet mutathattak volna liliputiból. :)

 3. szerintem túl sokat lőttek el a filmből – igaz nem láttam még – de az az érzésem, hogy az ütőkártyákat láthattuk most

 4. Ehh remélem, hogy kötözött sonkát csinálnak belőle és megeszik a liliputiak.

 5. a csocso odaver :D
  JB pedig imádjunk, főleg, h most játszom Brütal Legenddel és elég jóra meg van csinálva az is :D

 6. nem vmi jól vágott trailer ez,kb a háromnegyede elmegy ilyen tök uncsi dumával,és csak aztán megy liliputba…ha az ember a traileren unja magát az már régen rossz

 7. Én vagyok az egyetlen aki Jack Blacket nem találom humorosnak? Szerintem az összes eddigi szerepében jobb esetben erőltetett volt, rosszabb esetben gagyi.

 8. Azért Black nem akkora színész, eléggé ugyanazt a karaktert hozza mindenütt. De én bírom. Még mindig nem várós film, de nekem azért úgy hangulatos volt a trailer, meg Amanda Peet sokat dobott rajta. :D Jason Segel-ről nem is szólva, akit meg rohadtul bírok szintén. Szóval egyszer nézős.

 9. “nem vmi jól vágott trailer ez,kb a háromnegyede elmegy ilyen tök uncsi dumával,és csak aztán megy liliputba…ha az ember a traileren unja magát az már régen rossz”

  ez az első előzetes, amiben felvezetik neked, hogy mi az alaphelyzet. nem akarják ellőni rögtön a lényeget. ez nem vágás, hanem szerkesztés, koncepció kérdése.

 10. “Azért Black nem akkora színész, eléggé ugyanazt a karaktert hozza mindenütt.”

  akkor nem lehet túl rossz, ha jól alakítja a karaktert. az meg, hogy mindig ugyanolyan karaktert bíznak rá, nem hiszem, hogy színészet kérdése.

 11. a csocsós rész az poén, de a film…erősen nem moziban nézős úgy érzem :(

 12. winnie: Az is írtam, hogy egyébként meg bírom. Lehet, hogy az életben teljesen más, és egy hatalmas színészzseni, hogy ezt így el tudja játszani, de ez így kifele akkor sem látszik. Vannak olyan színészek, akik meg már annyi féle-fajta karaktert eljátszottak hitelesen, hogy jobban kijön, hogy tényleg tehetségesek.

 13. “Novbert: ez bazinagy általánosítás”

  az, bár én sok JB filmet nem láttam. ez egyébként kész röhej, mert azt hittem, hogy kedvelem blacket, de összvissz hat filmjét láttam:) meg a tudom mit tettél tavaly nyáron 2-t, de ott csak szerepelt, az nem az ő filmje.

  novbert viszont annak ellenére, hogy nem szereti, intravénásan adagolja magának:)

  ui: még mindig nem térek magamhoz. 6 jb-film? remélem a többség azért többet látott.

 14. Létezik, hogy a készítők csak addig olvasták Swift könyvét amíg ki nem derült hogy Liliput díszleteire el is megy a költségvetés nagy része és onnan kezdve inkább nem reckírozták Gulliver további utazásait?

 15. “Én vagyok az egyetlen aki Jack Blacket nem találom humorosnak? Szerintem az összes eddigi szerepében jobb esetben erőltetett volt, rosszabb esetben gagyi.”

  Már ketten vagyunk!
  Egyébként egyetértek.
  Talán még a ripacs jelzővel egészíteném ki.

 16. “Létezik, hogy a készítők csak addig olvasták Swift könyvét amíg ki nem derült hogy Liliput díszleteire el is megy a költségvetés nagy része és onnan kezdve inkább nem reckírozták Gulliver további utazásait?”
  naja, az eredeti gulliverhez úgy tűnik nem sok köze lesz

 17. tökéletes trailer – végigvezet a filmen két és fél percben, a cselekmény összefüggő a “legjobb” poénok benne vannak (szokás szerint) és már meg sem kell néznem az eredetit :)

 18. “az meg, hogy mindig ugyanolyan karaktert bíznak rá, nem hiszem, hogy színészet kérdése.”

  Azért az elgondolkodtató, hogy mindig ugyanolyan karaktert bíznak rá.

 19. Ugye ez a trailer nem akart vicces lenni? Mert vartam a poenokat de semmi nem volt vicces benne, sot. Viszont most nezem, hogy van a filmben Catherine Tate es Amanda Peet es igy mar ha nem lesz nagyon rossz meg kene nezni.

 20. Hát itt nem sok mindent mutatnak ami nem is baj nem szeretem mikor legjobb poénokat trailerben ellövik egy vígjátéknál. JB filmei nekem bejönnek szal meglesem majd :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.