28 hozzászólás a “Majdnem film: Deus Ex: Human Revolution” bejegyzéshez

  1. Hát sztem ha veszik majd, mint a cukrot (fogják, nagyon impresszív a történet) akkor sztem majd bárki beülhet rá a mozikban is…

  2. Ez nagyon ott van. Főleg az a városkép 0:49nél, simán elmegy egy filmben is.

  3. Lehet valahol arra szavazni, hogy a következő 4-5 nyomoronc ámerikai feldolgozás helyett egy ilyen filmbe öljék bele a zsozsót?:D Mindenki jól járna, ez biztos…

  4. Fuhh, imádom az ilyen render cuccokat. A játék is érdekel. :) Starcraft 2 átvezetőire leszek majd kíváncsi, már csak kevesebb mint 2 hónap :)

  5. Nem jatszottam a Deus Ex-l, de a trailert elnezve csak nekem jutott eszembe a Mass Effect 2? Foleg a zene miatt.

  6. Gyönyörűek a képek , a megvalósítás és a zene , meg úgy az egész nagyon jó. Irígykedem az alkotókra , (majd talán következő életemben érteni fogok ehhez a melóhoz…) elképzelni sem tudom mennyi munkaidő és türelem van az ilyen munkákban.

  7. Ez Timothy Olyphant hangja, ami végig beszél?
    Amúgy nem nagyon játszom már semmivel évek óta, de ez durván meghozta a kedvem hozzá.

  8. Nagy játékos révén annyit tudok mondani, hogy moziba vele !! :) Deus Ex mindig is egy igazi sci-fi thriller volt rengeteg politikai és erkölcsi döntéshozatallal és nagyon izgalmas mindegyik rész. Érdemes visszanyúlni és játszani velük.

  9. Nekem a 2. rész jött be, de piszkosul – all time févörit!
    annyira, hogy az előzetes alapján évek óta először ötlik fel bennem egy komolyabb gépfejlesztés gondolata. :)

  10. Szerintem úgy értette, hogy a trailernek van mass effect feelingje, főleg a zene miatt, ahogy írta. Talán még egyet is értenék vele, de a történés közben az már nagyon Deus ex:)

    Amúgy én is alig várom már, hogy az okosok filmet csináljanak belőle teljesen más történettel, két hasonló nevű szereplővel a középpontban…

  11. Valaki Olyphant-t említette a narrálós hangnak.
    Én inkább a Christian Bale-re tippelek.

    Valaki dobhatna egy info-t.

  12. Nagyon ott van! Szerintem Dark knight-os feelingje volt a klippnek, foleg a zene miatt.
    A csavo hangaja tenyleg Christian Bale-re hajaz! Tetszetos!

  13. Nekem is a Dark Knight jutott eszembe, nagyon impresszív trailer, le a kalappal.
    Eddig nem igazán érdekelt a játék, szkeptikusan álltam hozzá (új stúdió), de ha hozza ezt a feelinget amit a trailer, akkor érdekel. Ugyanis ez csak egy trailer, amit a Square készített, de remélhetőleg a játékmenet se lesz valami SC klón.

  14. Egyetértek alkoholosfilc véleményével, inkább ebből kéne filmet csinálni. A Final Fantasy: The Spirits Within is marha jó volt (pk, FF-nél a többi is). Áááá, ennek gyönyörű a grafikája. Nem szoktam ilyenekkel játszani, de ennél most elgondolkoztam, hogy talán kéne :D

  15. Ez valami hihetetlen jó!!! ha a mostani filmek fele ilyen jók lennének mint ez a 3 perces trailer…..:)Ennek moziban lenne a helye:)

  16. Úgy látszik a Square – Enix nem felejtett el animációt készíteni. Már azt hittem, hogy nem is létezik a cég a felvásárlását követően. A zene meg hidegrázós, pedig semmi extra nincs benne. Annyi a picike probléma, hogy (mint ahogy “Alwares” is elmondta)ez nem a grafikus motor, csak egy kiváló videó.

  17. with: Elias Toufexis a csávó hangja. Ha jól tudom több az Assassins creed 2-ben is szerepelt a hangja.
    Amúgy ez a trailer visz mindent mint a piros hetes.

  18. Hmm, sosem csipáztam a jövős fantasys játékokat, de ez ott van! Engem a Crysis nano-ruhára emlékeztet.

  19. Ütős anyag:) Na most az egyik előttem szólóhoz csatlakoznék és ajánlanám én is a nagy amerikai filmkitaláló agytrösztöknek, hogy ne erőlködjenek annyira. Itt egy játék trailere többet mutat, mint akármelyik nagyfilm. Amúgy most a Gears of Wars 2-t játszom és srácok, esküszöm olyan jó sztorija van, hogy eszem megáll. A látványról meg ne is beszéljünk:D
    A Starcraft 2 átvezető mozijaira meg szerintem nem lesz panasz, mint ahogy a Blizzard több évvel ezelőtti játékaiban látott átvezetőkre sem volt:)

  20. Komolyan baszki ez a trailer most egy kicsit elvette a kedvemet a filmektől, mert már most tudom, mint ahogy már ti is mondtátok, hogy ebből soha nem lesz jó film, és nem is látok semmit a láthatáron ami meg tudná közelíteni ennek a trailernek és a történetnek a hangulatát! Max Inception vagy Tron 2. Tényleg ilyen nehéz lenne csinálni egy faja komoly sci-fit? Vagy csak a népek nem lennének vevők rá?

    Így utólag, még ha nagy is lesz az eladása a gamenek, amit picit kétlek tekintve a 2.rész számait, de a Squareenix logo miatt reménykedem, akkor abból a filmből úgyis kiölnek mindent ami miatt a játék jó lehet.

  21. s 2010. 06. 05. 7:51!

    Nekem is a Mass Effect 2 jutott eszembe, de csak mert meg van a ‘soundtrack’je és ehhez hasonló. Ennyi :) Ez picit érdekesebb számomra :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.