A Green Lantern hivatalos logója

Ezzel a zölddel nagyon meg fognak szenvedni, hogy ne 90-es évek “nagyonscifi” hangulatot árasszon. Maga a gyűrű középen okés, de az Anyonet nem sokan nézték meg kétszer a cégnél mielőtt ez publik lett. Tényleg nem poszter, ne úgy nézzétek, csak a logót mutogatják.

Green Lantern logo

12 hozzászólás a “A Green Lantern hivatalos logója” bejegyzéshez

 1. Nagyon nehéz lett volna ezzel a logóval mellényúlni, mert ez mióta Green Lantern karaktere létezik, azóta így néz ki (legjobb tudomásom szerint). Nem úgy például, mint Batman esetében, akinek már 345373234 féle jele volt a mellkasán. :-D

 2. Gobiakos: Batman jele se változott nagyon csak a srágát hagyták el.
  Amugy nem Hal Jordan votl az első GL, még előtte volt egy másik aki nem az űrrendőrség tagja volt ugyanúgy ahogy votl egy korábbi Flash is.
  http://soandthus.blogs.com/so_and_thus/images/as.gif
  Amugy nem rossz a logo de lehetett volna még kotlani egy kicsit ezen.

 3. Akkor ezek szerint az a GL, akit a Smallville – Absolut Justice-ban láthattunk képen, még a Hal Jordan előtti volt, akit itt a képen láthatunk…
  Különben szerintem egész faszántos lett ez a kép.
  És poszternek sem lenne utolsó (szvsz)…

 4. beyond: volt Sentinel is egy időben de ő is Green Lantern ( Alan Scott a neve)csak az ő gyűrűjének a forrása a mágia és igen róla volt kép a Smallvilleben, az Absolut justiceban volt egy csapafestmény azon rajtavotl a Golden age Flash is meg a golden és GL is.

 5. lehet hogy nekem nincs kurvára jó izlésem, de mi a baj azzal a felirattal?

 6. Csak szólnék, hogy a GL szimbólum is változó (Jordan-Gardner és Steward-Rayner logók különböznek, bár tényleg az előbbi az autentikusabb).

  Továbbá Alan Scott valóban nem ide sorolandó, bár tényleg ő volt az első GL, de míg itt technikai alapja van (az Univerzum Őrzői által létrehozva), ott varázslat alapján működik a gyűrű és egy meteoritból származik, nem öröklődik.

 7. Mondjuk nekem lényegében mind1 a kinézete, mert Batman után a 2. kedvenc DC-s karakterem (és igen, Superman csak a 3. helyen szerepel :D), csak legyen jó a film.
  Márcsak a Flash-re lennék kíváncsi :D
  Mármint a Wally West karakterre, mert az a legnagyobb arc xD (- Kér kávét? – Igen. – Hogy issza? – Habbal és 37 cukorral. – O_o) xD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.