Flipped-előzetes

Hát ilyen egy feelgood anyag. A filmet Rob Reiner rendezi, aki a 90-es évek közepéig baromi jó filmeket rendezett (a Princess Brideot nézzétek meg ha eddig nem láttátok) aztán kicsit eltűnt. Most viszont úgy tűnik visszatér a gyökereihez, ezen 2 és fél perc alapján egész jól, várjuk másfélórást.

human
írta
2010. 06. 06. 19:13
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Flipped-előzetes” bejegyzéshez

 1. Rob Reiner-tol nekem azert meg tetszett a The Bucket List, most a Flipped-nel o a forgatokony iro es a producer is…lassuk mit hoz ki Wendelin Wan Draaven muvebol…a tortenet Julianna es Bryce-rol szol..akik szomszedkolykek, a tortenetuk 7-eves korukban kezdodik, majd 13-ra “alakul”.
  Nagyon kivancsian varom…

 2. reinernek volt egy baromi jó szériája, anno a standy by me, a princess bride, a when harry met sally és a misery is egytől egyig kultfilmek lettek, remélem legalább a the bucket list szintjét megüti a film.

 3. Ebből mekkora bukás lesz….erre ki fog elmenni?milyen korosztály?(ez nem csak költői kérdés)
  Amúgy aranyosnak látszik.

 4. Hmmm… szeretem az ilyen filmeket :)

  evil9: Hát mivel nem egy nagy látvány (nagy költségvetésű) mozi lesz, ezért nem nagyon hiszem, hogy óriási bukta lenne. Sőt.

 5. jah, nem lesz vele gond. és mindenki megnézheti aki volt tini, a trailer is inkább nosztalgia hangulatú mint tiniknek szóló (bár nyilván nekik is simán szól)

 6. drochrud: tokeletesen egyetertek, az altalad felsorolt filmek mint kultfilmek lettek, elo is szereltem, h ujra nezzem…de azt hiszem ez a film nehezen fogja megutni a The Bucket List nivojat..azt is ujra nezem, bar emlekszem, h Reiner nagyon jol kombinalja a dramat egy szubtil kis humorral..varjuk ki a veget!

 7. ÓÓ hála az égnek a 80-as évek óta nem láttam, hasonló filmeket! Ideje volt tényleg visszatérni ezekhez a hangulatú és témájú filmekhez!

 8. márcsak azért is fogják szeretni az emberek, mert bármennyire is love story, nem folyik szét a nyáltól, nem az a kategória..mindenki volt fiatal. Attól, h felnövünk, még senki nem tiltja meg, h kölyköknek szóló(?) filmeket nézzünk :D

 9. Sablonos és gagyi, de aranyos és a trailer alapján azonnal megnézném.

  (1000-szer inkább ilyen filmeket, mint a kínzós, agresszív szarokat!)

 10. John Mahoney és Anthony Edwards. Istenem, de jó őket újra látni. Már csak miattuk is megnézem. Amúgy meg giccshatáron egyensúlyoz végig. Reméljük, nem billen át.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.