Karate Kid még egyszer, utoljára

Mindjárt itt a premier, úgyhogy ránktoltak egy friss trailert. Eltöri a kezét? Na mindegy, kung-fu-ra fel, hiszen “i’ll teach you real kung-fu”, mondja Jackie. A cím továbbra is vicc, igen.

Itt HD

human
írta
2010. 06. 08. 16:17
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Karate Kid még egyszer, utoljára” bejegyzéshez

  1. Még soha nem éreztem ezt, de ez a film még korai. Egyszerűen nem jó, ha óvodások vannak benne (tudom hogy nem, de nagyon nagyon fiatalok és véznák), és így inkább komikus. Miért nem lehetne egy olyan szereplővel, akin látszik is, hogy mennyi idős. Akkor még nézhető lenne.

    Amúgy karate kid, kungfu… vicces lesz.

  2. Na már megint ezzel jöttök. Sajnos aki ezeken nem tudja túltenni magát, akár a címen, az meg se nézze. Szerintem kihagy valamit, mert marha jó lesz.

  3. “Jackie is the new Mr. Miagi and he is beating up little kids ha haaaa” és “of course he is a stranger, how many black people you know in China?” :D ki tudja honnét idéztem? :D mellesleg poén lesz a film, még dvd-n se nézos :D

  4. Jackie mintha Liam Neeson kilépett volna a Taken-ből. Teljesen. Am én is csatlakozok Pocokhoz, ez így 9 éves kölykökkel elég érdekes lesz…15-16 évesekkel már igen komoly anyag lehetne.

  5. Igazából a bevágott tournamentes képsorok egész jónak néznek ki (lehet csak azért, mert faszán meg vannak vágva :P ). Ettől független 99%, hogy fail lesz…

  6. Megjelent hozzá a kis srác (aki mellesleg Will Smith fia) és Justin Bieber közös száma a Never Say Never, ami a film betétdala. :DD

  7. Nem értem miért kell ítélkezni azonnal. 9 évesen nem kisgyerek már. -.- Bár kinek hol kezdődik… szerintem jó lesz, de nem mondom biztosra, mivel nem láttam még, de mivel Will Smith(egyik kedvencem) fia játszik benne, na meg Jackie .. nem lehet olyan nagyon rossz. :) Szóval ha valaki már így megy el megnézni, hogy huu de gázos mivel picigyerek van benne… akkor meg se nézze,mert úgyis sz*rnak fogja találni. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.