Pletykák meg nem pletykák: Spiderman-reboot, Wrap, Most Wanted, Kapitány

Jelenleg azt susogják a madarak, hogy Jamie Bell néz ki befutónak az új Pókember szerepére. Ez ugye vagy igen vagy nem helyzet.

A Wrap pedig olyan bűvészekről szólna, akiket egy FBI csapat akar sittre vágni, mivel az előadásaik alatt bankokat pucolnak ki, hogy utána a pénz egy részét még a közönségre is szórják.

Úgy néz ki, hogy Bullock és Reynolds újabb közös filmben szerepel a Proposal után. Annak a rendezője, írója és producerei azt kotlották ki, hogy a következő közös anyag története az alábbi legyen: Bullock egy körözött bűnöző, akit épp egy Us Marshall kísér a bíróságra, amikor is rajtuk ütnek és muszáj közösen menekülniük. Ez alatt pedig összecsiszolódnak vagy valami. A film címe Most Wanted lesz.

És a végére még az jött, hogy Stanley Tucci fogja Dr. Abraham Erskine-t alakítani a Captain America-filmben. Ő fejleszti ki azt a szérumot amit a csávó kap majd.

18 hozzászólás a “Pletykák meg nem pletykák: Spiderman-reboot, Wrap, Most Wanted, Kapitány” bejegyzéshez

  1. Smarty: nem tudom hallottál-e róla, de Tobey Maguire valami 27-28 éves volt, mikor a spidey 1-et csinálták…

  2. Smarty, nem hiszem hogy komolyan egy 16 éves színésszel kellene pókembert néznünk…

  3. Ha nem is 16éves színésszel de legalább 18-19, mert úgy talán hiteles is lenne, nekem már Tobey-val se volt vmi hiteles a középsulis Peter, én azt mondom amit dudee, a Percy Jacksonos gyerek kéne Peter szerepére, legalább vmi hasonlóság is látszik rajta a képregényes Peterrel.

  4. Szerintem meg nem olyan régi a pókember film, hogy már egyből rilódelni kéne… nem is kéne szerintem, hagyják így, annyira nem vészes.

  5. Multkor már a radcliffe gyerek is előadta hogy hogy szeretett volna mindig is pókember lenni. Nekem mindegy ki, csak ő ne legyen.

  6. én nem vágom de a pókember a képregényben is tökmag, vagy nem csak azért mert a mesében azért nem ábrázolták annak.

  7. Háát,ez valami tragikusan szar, ez a kispofa lenne Pókember.Nemtom,asszem visszasírjuk még a 140 centis Toby cica gyereket.

  8. de miért kell mindenáron középiskolás pókembert csinálni? a mary jane férjura spidey már nem is jó?

  9. Szerintem is Logan Lermant kellett volna választani. Annak ellenére hogy a percyjackson elég gyér, van másik filmje, és nem játszik szarul. 18 éves, pont jó a szerepre, és sokkal könnyebb elképzelni Parkerként, mint Jamie Bellt, de majd kiderül, remélem csak pletyka. Aaron Johnson is tényleg jobb lenne, mint ő.

  10. Ez a Pókember dolog egyre szarabb. Én bírtam Tobey-t. Felőlem lehet váltani, de miért csinálnak emgint újrafeldolgozást. pfff Mondjuk valószínű hogy az Ultimate Spider-Man-t veszik az új filmekben alapul, s az merőben eltér a klasszikustól. De hát jöjjön akkor. Én inkább az F4-et remak-elném, vagy a Daredevil-t.

  11. Daredevil lesz remake-elve mert lejárnak a fox jogai és mé akarnak valamit. Bár valszeg szar lesz. DD-ből sorozat kéne inkább a Bendis és Bruebaker éra alapján.
    Amuyg a Percy Jackson gyerek tényleg jobb lenne.

  12. Na, még a végén igazam lesz, hogy úgy kibuktam a Pókember reboot kapcsán anno. Egy: James Bondot sem rebootolták öt filmenként, csak más színésszel folytatták. Kettő: valszeg így sosem érünk a sztori végére, ha állandóan mindent rebootolnak. Három: lassan hányingerem van Hollywoodtól, hiszen mostanság nem az eredetiségéről híres. Négy: Percy Jackson szerintem is jó lenne, ha már lesz új film. Na mindegy, én kivárok…

  13. Én nagyon sajnálom, hogy rebootolják a pókembert. Nekem úgy volt tökéletes ahogy volt… A 3. rész picit kapkodós lett, de jó volt az is. Kár ezért a jók kis trilógiáért. Na sebaj, azért kíváncsi leszek az új filmekre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.