Rövidfilm: Mortal Kombat: Rebirth

Hát emberek, itt van ez az anyag, ami egy játék felvezetésének tűnt (főleg hogy itt az E3, a nagy játékshow), de mégsem az. Kevin Tancharoen forgatta a Warner számára, hogy ezzel győzze meg őket egy tökös, 18+ Mortal Film berendelésére. HELLYEAH. Reméljük harapnak, mert ez a kevés pénz ellenére egészen jó lett. Tehát még egyszer, ez nem a majdvalamikor filmből egy részlet.

107 hozzászólás a “Rövidfilm: Mortal Kombat: Rebirth” bejegyzéshez

 1. ez tényleg komolyra sikeült!
  csibész koromban imádtam az első kettőt, ezt remélem most fogom majd!

 2. tudom én, hogy nincs benne pénz, meg hogy ízelítő, és a végtermék (ki tudja lesz-e) lehet, hogy teljesen más lesz, de ez a verekedős jelenet gagyi lett… egy mortal combatos filmben én elvárom, hogy hiteles(nek tűnő), ne kalimpálós, levegőt ütős bénázás legyen… az egy dolog, hogy képregényes, eltúlzott karakterek vannak benne, de legalább egy martial art szakértőt a bunyókhoz be kellene vonni, mert ennek a filmnek éppen ez lesz a lényege…

 3. Azta kurva ez de jo lett. Igy kora reggel nagyon megfogott ez a video. Remelem rabolint a Warner.

 4. Hát ez ilyen kifordított karakterekkel, nem lesz több egy százhúszezredik Jet Li filmnél…
  Ezt mint nagy Mortal rajongó mondom, annyira nem jön át a Mortal, hogy tök felesleges ezt a címet adni neki…

 5. filmnek szerintem tuti rohadt jó lenne, biztosan nézném, ha jönne
  de nekem sem lett tőle semmilyen mortalos hangulatom, a bunyó is inkább csak egy bunyó volt

 6. Bakker a végén futkározott a hideg a hátamon. Ez ebben a formában igy nagyoooon jónak néz ki.

 7. Scorpion-t… de mondja is ;)

  amúgy tényleg feelinges, a látvány, beállítások profik (vagy csak hatásvadász, mindegy :), nagyon odafigyeltek a fényekre és a színekre.

  epikus történetet mondjuk nem nagyon lehet ehhez írni, de egy fun “B” film lehetne belőle. mint a ’90-es években divatos “arénás” filmek (Tűzerő, Mad Max 3 :)

 8. Jó videó, de nem valami Mortalos hangulatú a dolog. Persze ez csak egy rövidke részlet, de van benne lehetőség. Talán egyszer lesz belőle valami, bár az első (Mortal Kombat) filmet nehéz lesz lenyonia.

  Baraka meg mióta fekete és razta?? Ez nagyon béna volt, én azt hittem az Eddy.:)
  Ezt ki kéne javítani, mert pl nekem ez eléggé nagy gond.

 9. elvileg Scorpion-t alakítja, aki az első részben (1995) gonosz volt , vagyis az ellenség volt a szigeten. Hát nekem ez így tetszik, elég sötét a story, de remélem azé lesznek ilyen super képességeik is , mint a régi játékban h Sub-zéro tud fagyasztani. Meg azé nekem kel az h olyan ruhába legyenek a filmbe mint a régi játékokba:)

 10. Szerintem bőven elég az, ha átveszik a a játék főbb vonásait, és a karakterek neveit illetve jellegzetességeiket. Én is szórakoztatónak találtam az első Mortal Kombat filmet, de meg kell hagyni, ideje lenne egy kis változatosság, és ez a darkosítás szerintem bőven belefér.
  Hülyeség lenne amúgy folytatni, a mind kritikailag, mind pénzügyileg bukott első két részt folytatni – szóval ez kilőve. (nem véletlenül nem folytatták 97 után, és csak gyenge, rövid sorozatot élt meg azóta ez a név)

  A szereplők kinézetén kár vitatkozni, mert ez csak egy koncepció – ahogy Human is írta -, hogy körülbelül ilyen stílusú filmre lehetne számítani. Ha a Warner belemegy, akár egy új “Batman Begins” születne a témában, feléleszte egy erősen megtépázott sorozatot. És inkább ilyet, mintsem a Max Payne- Hitman útvonal követése.

  Egyébként én végig azt hittem, hogy Kano ül Jax-szel szemben, ami logikusabb lett volna, hisz a játékban is ő, meg Sonya üldözte a fémarcú bérgyilkost, Scorpionhoz pedig nem sok közük volt. Továbbá Baracca tényleg full gázul nézett ki:D

 11. Cameltosis:

  NE az előző filmeket vedd alapul. Scorpion gyűlölte Shao Khanékat is, ő csak Sub-Zero után ment a viadalra. (az megint más dolog, hogy egy szemét ***** volt, pokolra is kárhozott a lelke végül – ezért is a fehér szem, hisz élőhalott)

  Viszont én úgy gondolom, hogy a Mortal Kombat 4-beli és az azután megjelent karaktereket ne rakják bele, mert nem lett túl fantáziadúsak,s amúgy is, inkább legyen kevesebb szereplő, de azok legyenek normálisan kidolgozva.

 12. a ez így nagyon tetszett, ne kövezzetek, de néha a bunyónál volt egy kis Watchmen érzésem a belassításoknál, ami nembaj, mert teljesen rendben volt.
  Remélem beszavazzák :)

 13. Először csak a post címét olvastam el, aztán gyorsan katt a filmre, nem hittem a szememnek, hogy ennek mi köze a mortalhoz:D Már majdnem kifakadtam a szokásos milyen játékfeldolgozás ez témámmal, de aztán elolvastam a cikket. Így viszont valóban nagyon jó, remélem tényleg kapunk egy igazán darkos filmet. Mortal esetében a történet sosem számított, szóval az lehet amit akarnak, csak a szereplők maradjanak.

 14. A verekedős rész szerintem elég gagyi volt, legalábbis Johnny Cage nem ilyen esetlen. A bottal se úgy hadonászott, mint egy harcos. Viszont a karakterek tetszettek. Sub Zeroról mutattak egy villanásnyi képet, kikockázva meg is lehet tekinteni. Elég brutális – valami gépi maszk van rajta, és a szeme fehér. Ez feltételezi a fagyasztási képességet.

  Jeri Ryan mint Sonja Blade – hell, yeah! :)

 15. Ebből nagyon fasza verekedős film lehetne, bár nem is kérdéses, hogy nem szabad A kategóriában gondolkozni.

 16. szerintem faszás lesz, de a Mortal Kombatnak van egy sztorija, miért nem azt filmesítik? Egyébként az Eddy-s beszóláson jót röhögtem. Én várom a filmet

 17. ez nagyon komoly lenne. Az első kettő kölyökfejjel fasza volt, de az idősebb korosztályt már csak a nosztalgia szórakoztatja benne. Ebbe viszont van potenciál.

 18. Huh, hát ez irtó béna volt, főleg Michael Jai White folyamatos keménykedése, de Baraka sem ért egy lesajnáló röhögésnél többet. Más verekedős játékoknál – ahol a fantasztikus dolgok kimerülnek a tűzlabdákban meg hasonlókban – rendben van, hogy a filmet megpróbálják valós alapokra helyezni, de egy Mortal Kombatnál, ahol ez adja az egész sava-borsát iszonyat nagy kreténség. Dramaturgiailag még rendben volt a dolog, de a bunyót már ilyen rövid idő alatt is untam.
  Az első Mortal film egész szórakoztató volt, egy ilyen változatra egyáltalán nem lennék kíváncsi.

 19. Ha ebből film lesz én inkább kihagyom. Ez a 7 perc is simán elszúrta a Mortal Kombatról kialakított képemet. Egy sima underground viadalt csinálni belőle? A természetfeletti hősöket hétköznapivá magyarázni? És megölni Johnny Cage-t, a kedvenc karakteremet? Scorpion, mint főhős? Remélem soha nem lesz belőle film. Egy brutál 18as film még jó lenne, de akkor olyan, ami hű a játékhoz.

 20. A video nagyon jó lett, de engem mégsem emlékeztett a Mortal Kombat játékra, mert én is úgy éreztem, hogy kicsit kifordították a karaktereket. Meg a Külső Világ szálat is teljesen dobták, mert ha jól értelmeztem, akkor itt mindenki a Földről származik.
  Ez persze nem azt jelenti, hogy feltétlenül rossz lenne egy ilyen film, de nekem akarva-akaratlanul a “Street Fighter: The Legend of Chun-Li”-t juttatta eszembe.
  De ha lesz ebből ilyen formában film, akkor érdekelni fog.

  Azt kicsit sajnáltam, hogy Michael Jai White nem bunyózott a videoban, mert azért azt tud. (Pl. Vitahatatlan 2)

  Akkor jól láttam, hogy Jeri Ryan volt Sonya. :)

  Amúgy nekem az első 1995-ös MK film tetszett, szerintem az jó lett, a folytatást már elcseszték, a sorozat (Mortal Kombat Conquest) pedig egynek elment.

 21. Nekem érdekesen bejött ez a doktoros Barakka vonal. Megvalósítás annyira nem..
  Reptilet is sikerült viszonylag befogadhatóvá tenni.

  Amúgy aki Barakkat “játszotta”, ő tolja a Tekken filmben Eddy Gordot. :)

  Johnny Cage nagyon bejött. Olyan kis laza fasza gyereknek képzeltem mindig is.

  Szerintem simán jó film lenne :]

  Scorpion igazából is vak volt ?

  GOROra lennek kivancsi. Ő a legnagyobb :]

  GOROOOO ! :D

 22. Jó lesz ez. Végre nem valami lanyha, sótlan feldolgozás. Ezzel lehet bevinni a népet a moziba!

 23. Szerintem jó kis bemutató lett és nem gond, hogy nem emlékeztet senkit a játékra, mivel kb 8 perc volt az egész, ráadásul csak egy promo anyag…
  Ez a koncepció megérne egy filmet, és itt nem a játék megfilmesítéséről van szó, hanem csak a karakterek átemelésre egy reális filmszerű környezetbe. Az lenne nagy hülyeség, ha csinálnának egy hasonló filmet, mint az első, mert olyanból már van egy, mi értelme lenne újra. Csak egy “forradalmi” jellegű új megközelítésű elgondolás lehetne életképes szerintem, bár arra még kíváncsi lennék, hogy akkor magát a “versenyt” hogyan foglalnák bele, mert ami ebben elhangzott róla, hogy lesz majd valami “underground tournament”, ahol leszámolhat velük Scorpio, az elég gagyi. Bár fogalmam sincs hogyan lehetne másképp megoldani.
  De végül is kíváncsi lennék, hogy mit hoznának ki ebből a koncepcióból. Én zöld utat adnék neki.

 24. Ez a videó így hajnali 1kor nem kicsit baxott oda!!!
  Remélem igent mondanak.

  És igen, nem követi a sztorit, de ha a fontosabb elemeket átemelik a modern világba… karakterek, képességek, maga a tournament… akkor nagyon faxántos kis darkos filmet kapnánk.

  Én először azt hittem, hogy Kano van az árnyékban. Jax meg Sonya is vele volt valamilyen kapcsolatban.

 25. Nem rossz. Jöhetne egy ilyesmi feldolgozás.
  Bár Baraka rasztaként, na ne. Amúgy a játékban anno Sub Zero állt a jó oldalon és Scorpion az ellentétesen, ha jól emlékszem.
  Csak nekem tünt fell, hogy a nyitó dallam meg tiszta Marilyn Mansonos Resident Evil zene.

 26. Milyen sztorit akartok még? Ez még csak a felvezető… A mortal feeling csak ezután fog kezdődni, mikor elkezdődik a torna. Az ott Johhny Cage akit megölnek a filmben? Nem sok szerepe lesz akkor neki. :D Nekem tetszik az újragondolás. Egy kis plussz lé a maszkosoknak és valódi 18+ véres film lesz belőle. Nálam megér egy mozijegyet.

 27. “Huh, hát ez irtó béna volt, főleg Michael Jai White folyamatos keménykedése, de Baraka sem ért egy lesajnáló röhögésnél többet. Más verekedős játékoknál”

  hát, ha ez a baraka lesajnálás, akkor nézd meg hogy nézett ki az MK1-ben, vagy kettőben. vagy háromban. vagy négyben. azt a “rajzolt”, kis senkit nem érdemes ezzel összehasonlítani. a régi ifjúsági moral kombatot sem a mostani tervvel.

 28. Winnie: Se a film, se a játék első részében nem szerepelt Baraka, sőt, a játék 3. illetve 4. részében sem. (a konzolos verziókat nem tudom)

 29. “Én először azt hittem, hogy Kano van az árnyékban. ”

  Amikor először néztem a videot, akkor én is. :)

 30. Oszinten, ha vissza hozzak az MK-t filmben erre vevo lennek. Annak nem latok ertelemet, hogy az elso vagy masodik filmhez hasonlot hozzanak vissza, egy masik sztori ami erdekelne az egy Shaolin Monks tipus sztori lenne, de ha modern kor, akkor ez johet :)

 31. Les Grossman: Baraka benne volt a második filmben, nem sokat, de ott volt.
  Mellesleg a videóban Barak-ára hátulról azt hittem hogy Kabal :-)

  Nem rossz ez, egy filmet szívesen megnéznék belőle.

 32. Baraka szerepel a második filmben, ahogyan pár fajtársa is. De azokat Kitana meg Liu Kang darálja, mint a tininidzsateknőcök a Láb-klán katonákat.

 33. Hát ez tényleg jó lett, bár szegény jax igencsak túljátszotta a szerepét, vagy amerikában tényleg ilyen vérkomoly pofával zajlik egy kihallgatás vagy mi?! =/
  a sztori sem volt éppen rossz, remélem ha tényleg lesz belőle valami, nem az előző részek rettenet buta történetei alapján fogják csinálni (pláne a 2. rész esetében), hanem keresnek egy rendes írót.

 34. a képi világ nagyon jó! viszont az egész egy rakat kaki! remélem ha lesz film, az nem ilyen lesz! a karakterek borzalmasan bénák. baraka mióta néger? mióta van haja? meg hasonlók. ha a szereplők nevét nem mondanák benne, rá se jönne az ember hogy mortal kombat.

 35. Azt mondjátok, hogy mióta fekete, meg raszta.
  Ez nem az a MK, amikből filmek készültek.

  Gondoljatok rá úgy, mint egy akciófilmre, amiben benne vannak a kedvenc “karaktereink”, meg a tournament. Én még mindig azt mondom, hogy nagyon nagyon vevő lennék rá.

 36. Horny Reaper: Én nem írtam olyat, hogy a film 2. részében nem szerepelt. Olvasd vissza.

 37. jónak tűnik, nagyon fuck-yeah jónak, de ne öljék már meg az elején Cage-t :D kedvenc karakterem:D

 38. Én is Kano-ra gondoltam elsőre, de azért eléggé felborogatták a karaktereket… Bár nagyon jó lenne így ez a film, de hamár Mortal Kombat a címe, akkor kicsit bele kell vinni majd a szuper képességeket, szaltókat meg kivégzéseket, amik ugye alapjai a játékoknak. Jól meg lehetne ezt csinálni, reméljük, hogy majd meglátjuk :)

 39. Nemtudom.

  Én fiatalabb koromba’ sokat néztem a Mortal Kombat-ot, mert imádtam, ahogy bunyóztak benne. Ebben viszont nem nyűgözött le a verekedés. Plusz az, hogy megölik a Johnny Cage-t… Ő volt a kedvencem, azzal a hiper rugásával.

  És bár nemtudom miért de az ő szerepére vagy a Chris O’Donnellt, vagy a Chris Evansot javaslom. Nemtudom, mennyire jó színészek, de ők jók lennének külsőre. Lehet, hogy nem hasonlítanak az eredeti Johnny Cage-re de, a Baraka sem hasonlít.

 40. PFFF Feka barakka,ráadásul raszta,Johny Cage meg beleszív a joe ba meg megveri baracka….meg scorpion is nagyon gáz szerintem!

 41. Azért paráztok, hogy baraka feka meg raszta? Istenem alapból nem is ember, hanem másik fajhoz tartozik. :D
  Egyébként meg kell emészteni, ha hozzányúlnak a sztorihoz, de csinálják meg, mindenképpen várom.
  Johhny Cage meg a második filmben is meghal az elején, asszem a játékban is. Nekem is ő volt a kedvencem, de dolgozzátok fel.

  Reptile újragondolás meg tetszett. Elég beteg lett.

 42. Nekem kicsit gagyi utanerzesem volt. A bunyo meg irto bena. Inkabb az eredeti szisztema szerint kellene filmet forgatni..

 43. Azt elolvasta és felfogta közületek valaki, hogy ez a mozgókép csak egy bemutató videó a Warner fejeseinek a NAGYJÁBÓL elképzelt képi és hangulati világról,

  hogy ez nem filmrészlet,

  hogy ezek nem a végleges színészek és karakterek,

  hogy még ez csak egy terv,

  hogy szó sincs arról, hogy a film története egyáltalán ez marad-e…

  egyszó mint száz, hogy kurvára ebből nem kellene következtetéseket levonni?

  Imádom, amikor úgy reagál valaki egy hírre, hogy csak a címet olvassa el, vagy baszik értelmesen elolvasni a cikket, vagy olyan stupid, hogy nem tud értelmezni egy írott szöveget…

 44. Annál a jelenetnél amikor baraka verekszik a manussal amaz meg rápöffent a szivarra… Na számomra ott lett elgagyizva az egész. Mi a bánatnak kell beletenni ilyen hülyeséget? Most ő a faszagyerek a húdenagyonkeménycsávó mert szarrá verték de ő rá se baszik hanem inkább rápöffent a szivarra? Ugyan már…

  Amőgy imdb-n van egy mortal combat 2013 as dátummal. Az vajon mi lesz?

 45. Bandido: az van hoyg az imdb-t a userek töltik fel. Bár még lehet, hogy ez lesz az, de még nincs berendelve semmi

 46. Venefius: megelőztél, a kommentek alapján az 50-ből 3 ember vágta le hogy ez egy concept, amivel pénzt akarnak kicsikarni egy filmre, amit aztán ebből a pénzből úgy hoznak össze, hogy nyoma se legyen benne gagyi bunyónak, erőltetett, 7 percre zsúfolt sztorinak, és esetleg kiderüljön benne hogy az “underground tournament” végülis a Földért zajlik, és Scorpion szeme azért fehér, mert egy élőholt, nem pedig azért mert sokat nézte az Adult Swim csatornát, stbstb.

  Hozzá kell tennem, az éjjel azt álmodtam, hogy Mortal Kombat remake lesz, és át lesz helyezve egy kicsit realisztikusabb környezetbe. Ere most este felnézek filmbuzira, és OMFG mortal remake-es poszt. Mi ez, ha nem megérzés? Hiányoltam viszont Liu Kang-ot :(

  (ha lesz film, és lesz benne Raiden, remélem Chris Lambert fogja alakítani :D )

 47. Ideje lenne egy jó remake-t ebből is. Nekem bejön ez a stílus, csak azzal lehet mellényúlnak, ha az összes karaktert valahogy “megmagyarázzák”, pl hogy Reptile torzszülött kannibál sorozatgyilkos, Baraka elmebeteg sebész, stb…
  Egy középutat kéne találni, valóságízű sztorival, de misztikumtól sem mentesen. Nem akarnék olyan Mortalt látni, ahol kiderül, hogy Sub-Zero folyékony nitrogénnel gyilkol, Scorpion meg valami genetikai beavatkozás folytán oxigénre gyulladó nyálat köp…
  Amúgy én rögtön az elején tudtam, hogy az árnyékban ülő vádlott Scorpion. Mindig is ő volt a kedvencem (ki gondolta volna) és örülnék, ha végre a jó oldalon állna, vagy legalábbis semlegesen, mint az eredeti sztoriban. Volt régen egy nagyon jó Mortal Kombat könyv (Blood and thunder), abban volt hasonló a felállás, hogy Sub-Zero volt gonosz, Scorpion meg jó.

 48. Raiden vajon hogy lesz? Megalomániás villanyszerelő, aki istennek képzeli magát?

 49. Látom vannak itt jópáran, akik képtelenek a játéktól elrugaszkodni. Nem tudom észrevettétek-e, hogy egy realisztikus világba próbálnak beleilleszteni az alkotók 1 olyan sztorit és karaktereket, amik csak egy fantasy-univerzumban léteztek eddig?

  Nem is értem mit sírtok annyira, inkább örülnétek, hogy bő 10 év után ismét felcsillant a lehetősége egy MK filmnek. Nem lesz fantasy. Na és?

  Akik hiányolták a kivégzéseket: Baraka levágta Cage fejét, Reptile letépte a csóka fejét, stb. Mintha a játékokban is lett volna hasonló. He? Vagy ez nem FATALITY!?? He?

  Reptile hüllő volt: itt egy kísérletektől eltorzult ember.
  Baraka: szerintem jól nézett ki.
  Cage béna a szivarozás miatt? Még nem hallottatok arról, hogy a halálraítélt elszív egy utolsó szálat halála előtt?? Ez is azt jelképezte…

  Szar a bunyó? Bazz’, a bunyókat harcművészek nyomták. Ha nem elég martial art ez, akkor szerintetek mi??

 50. Estlegesen erről az egész Mortal Kombatról nincs valami leírás? Mi is ennek igazából az eredeti története. Valaki esetlegesen, ha tud segíteni megköszönném.

  Wittgen: Én se értek egy két embert, de hát sok ízlés van. Viszont a verekedés szerintem marhajó nekem bejön.

 51. Venefius, MStipee, Wittgen: Mindenki érti, hogy ez csak egy bemutató, de már a koncepció rossz. Akkor is az lett volna ha a videó készítője csak bejelenti, hogy szeretne egy reális alapokra helyezett Mortal filmet, ahol azért megy a harc, hogy kivonják ezeket a sorozatgyilkosokat a forgalomból, Baraka egy megzakkant orvos stb.
  Pont annyira van értelme mint egy valós világba áthelyezett Hupikék Törpikék filmnek, ahol Hókuszpók New Yorkban szaladgál. :/

  Blade:
  http://halozsak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1526

 52. Wittgen
  Szar a bunyó? Bazz’, a bunyókat harcművészek nyomták. Ha nem elég martial art ez, akkor szerintetek mi??

  Nem. A harcművészek a hatékonyságra, nem a látványra törekednek. Van valami neve annak, amire te gondolsz, de az nem harcmúvészet, inkább sport, olyan mintha látványosan verekednének. (Nem jut eszembe a neve, nekem is tetszett mondjuk, nem erről van szó)

 53. Nekem (mint régi MK rajongó még a játéktermi időktől :)) nagyon bejön a terv, a koreográfián viszont még tényleg sokat kell dolgozni!
  Sub-Zero ütősnek ígérkezik, de csak nekem hiányzik Liu Kang…? :)

 54. MStipee 2010. 06. 09. 21:31
  “… és Scorpion szeme azért fehér, mert egy élőholt, nem pedig azért mert sokat nézte az Adult Swim csatornát, stbstb…”

  Hát ezen mit röhögtem :DDDD

  Mortal rajongó vagyok és ez nagyon tetszett!! Filmet belőle.. (Amúgy nem volt valami Lambertes sztori is, hogy a 3. részbe visszatérne? Pár éve 2010re datálták azt.. ha jól emlékszem)

 55. Gyerkőcök próbáljatok meg kettőezertizenyakárhányban filmet forgatni különböző képességű piros, sárga, kék, fekete, lila (asszem nem hagytam ki senkit) ruhás ninjákkal teli filmet forgatni, ahol a tét a föld megmentése, amiért verekedni kell (plasztikjelmezes Tekken-film szörnyűség valaki?). Indiában tuti siker, az átlag mozibajárók meg teli pofával a képetekbe röhögnek, mielőtt egy popcornos zongorát basznak a fejetekhez. A jónépnek ez kell, senki nem kíváncsi arra, hogy mi van a játékban (mondom ezt úgy hogy talán csak a deceptionnal és az armageddonnal nem játszottam). Ami egy játékban teljesen normális, látványos és illik a loreba, az a filmvásznon sugárba köpi ki magából vért, mielőtt összeesik. Teljesen korrekt, kellően brutális verekedős film lenne ebből, viszonylag koherens sztorival és már ismert, ám új köntöst kapott karakterekkel. A karakterreboot elsülhet jól is, rosszul is, láttunk mindkettőre példát (jó – iron man, iszonyatosan szar fos undorító gagyi vááá – farkas kezdetek). Én kíváncsi vagyok.

 56. Minek MK film, ha azt már ’95-ben megcsinálták? És játék hűen? Az a baj az ilyen kifordított játék adaptációkkal, hogy úgy akarják megvalósítani, hogy azok is élvezzék akik nem ismerik a játékot! Mint pölö a Perzsia Hercege…áááááááááááááá… Mekkora gagyi! Street Fighter The Movie…valaki?… A játék adaptációk igenis maradjanak meg annak, ami! Mi értelme van egy Mortal filmnek, ha kiherélik? Akkor mi a f*szért MK a címe? Ilyen verekedést kb. a Puma című “zseniális” tv sorozatban láttam kb. 10 éve… Hol vannak a spéci mozgások, a karakterekre jellemző vonások? BLÖEH!

  u.i.: Tud vki hányó szmájlit rajzolni?

 57. Tudja mindenki, hogy ez csak egy rövid “így képzelek el egy MK filmet” cucc, de akkor is gyenge.

  Ha ebből film lenne az egész arról szólna ki tud jobban arcoskodni, mint ahogy jelene esetben Jackson Briggs karaktere. Bunyó alig lenne a filmben és azok (nagyrésze)is ilyen gagyi “Chan Li legendája tipusú” mű verekedések lennének.:D

 58. mutánte 2010. 06. 09. 19:10

  Azért paráztok, hogy baraka feka meg raszta? Istenem alapból nem is ember, hanem másik fajhoz tartozik. :D

  Tudjuk, hogy ez nem végleges. De attól még Baraka ilyen átformálása eléggé furcsa. Mintha Batman sárga jelmezben rohangálna, Hulk piros lenne, Duke Nukem meg egy pálcika ember szoprán hanggal…

 59. Most látom, hogy Baraca-t meg Lateef Crowder játsza.
  Az a capoeira-s manus nagyon tud.

 60. “Azt elolvasta és felfogta közületek valaki, hogy ez a mozgókép csak egy bemutató videó a Warner fejeseinek a NAGYJÁBÓL elképzelt képi és hangulati világról,…”

  Igen, nekem tökéletesen világos volt már a video megnézése előtt is. És a véleményemet is ennek tudatában fogalmaztam meg egy korábbi hsz-emben.

  “Látom vannak itt jópáran, akik képtelenek a játéktól elrugaszkodni. Nem tudom észrevettétek-e, hogy egy realisztikus világba próbálnak beleilleszteni az alkotók 1 olyan sztorit és karaktereket, amik csak egy fantasy-univerzumban léteztek eddig?”

  Igen, ezzel nem is lenne gond. De kb. hasonló volt a koncepció a “Street Fighter: The Legend of Chun-Li” esetében is, és hát a végeredmény…szóval hát nem lett az igazi.

  No, de továbbra is azt mondom, hogy ha lesz egy ilyen MK film, biztos, hogy megnézem.

 61. Minimum elvárás az új filmmel kapcsolatban a földalatti hörcsög-labda szállítórendszer, amely a Föld magján keresztül vezet. Ha ez nem lesz benne, soha többé nem öltözök Liu Kang cosplaybe!

 62. MI a f*nak kéne modernizálni? Ennyi erővel a Gyűrűk urát is megcsinálhatnák 2010es verzióban…ezt a hülyeséget!

  De legalább a karakterek a régiek lenének!

 63. tükör: Akkor rábasztam. Piros helyett képzelj lilát, narancssárgát, rózsaszínt, cikláment vagy valamit, ami nincs:)

 64. El lett találva! Nem kicsit, NAGYON!

  Viszont kurvára, de S.O.S.-ben kellenek majd bele “A” sztárok!!!

  Nélkülük sajna nem marad más, csak egy “Film+”-os film, akármennyire tökös is! Ugyanitt hibáztak a legutóbb “THE PUNISHER” film és a “NINJA ASSASSIN” estében is!

  Egy VIN DIESEL-t és egy THE ROCK-ot (mint KANO) és egy JET LI-t (mint Shang Tsung) simán elbírna egyszerre és mondjuk egy LADY GAGA felvillanás…. :)

  Michael Jai White egyedül kevés, hogy eladja.

  Ezekkel betalálna!

 65. Szó se róla, érdekes koncepció, várom mi sül ki belőle! Reptile mint torzszülött sorozatgyilkos, Baraka mint megkattant sebész, Jax és Sonia mint egyszerű rendőrnyomozók…eddig nagyon jó. De kérdés, hogy ebbe a reális világba helyezett MK-ba hogy illeszthető bele Scorpion mint bosszúálló szellem aki tüzet okád, valamint Sub-Zero a fagyasztás képességével? Hogy a többiekről ne is beszéljünk…

 66. EKOZ:
  Kicsit nézz utána! SCORPION-nak mindenhol ien szeme van.

  CSÉ:

  Lehet,h.SUB ZERO bekattant hentes lesz hűtőkamrával.

 67. Azért az kicsit erős, h egy valódi kissrácot mutogatnak Reptile-ként.
  Az a felvétel az elején, amikor nézik a picit a gyerekek, meg szoptatják üvegből EGY IGAZI felvétel valószínű Indiából.

  Kiváncsi lennék mit szólnának a szülei, ha ezt tudnák, vagy mit szólna ő, ha még él?!

 68. én sem értek egyet ezzel a koncepcióval. a hangulat valóban kellőképp sötét, de a karakterek totál el vannak qrva. pont a fanokat fogják elveszíteni, ha ilyen mértékben túrják szét a történetet.

  a mortal kombat egy saga.. meglehetősen részletes univerzummal. és 100%-ig fantasy, amit megint csak pofátlanság lenne alapjaiban megrengetni. persze.. így most majd tetszeni fog azoknak, akik leszarták a játékot. hát azokat meg én szarom le. nekik valószínűleg halálosan mindegy, hogy “mortal kombat” vagy “szifilisz és ketrecharc” lesz-e a film címe.

  reptile ekcémás.. baraka meg plasztikai sebész. ugyancsak röhejes.

  régen valóban 2010-re volt amúgy kiírva imdb-n a film és mostanában lett 2013 az új dátum. lehet van összefüggés.

  marha könnyen el lehetne adni ezt a történetet úgy is, hogy nem helyezzük át a realitás talajára. pont arra van szükség, hogy ezt a sötét, kegyetlen hangulatot vigyék bele a filmbe (a rövidfilmben amúgy ezt eltalálták egész ügyesen). az se lenne baj, ha tényleg mernének rámenni a 18+-ra, mert ezzel fel tudnák kavarni a “sárga latexben ugrabugrálok miközben szól a scootertől a fire” hangulatú mortál körül az állóvizet.

  ennyi újítás bőven dobna a mortal kombaton annyit, hogy akik csalódtak a korábbiakban, megszavazzanak egy újabb esélyt a történetnek, és közben én se kapnék agyf@szt

 69. Lehet én leszek az aki elindítja a lavinát de sajnos mint full MK fan megteszem.
  Aki még Arcadeba nyomta lenn a rossz szagu kocsmák sötét sarkaiba a játékot biztos vagyok benne hogy a szívéhez nőt ez a játék és ahoz a világhoz szokott hozzá ahol a fekete mágiát távol keleti harcművészetet különböző kulturak mitologiai szereplőit helyeit gyurtak össze.
  De ez? Most komolyan? Egy 7-8 perces B-kategorias szereplők bénázásától legyek elájulva? És dobjam a szemetes kukába az MK 18 éves világát?? Hát kösz nem! Elegem van abból hogy az uj generácio taknyos kölkeinek készült filmek mind ilyen elbaszottul mások (dragonball)és azok akik velük nőttek fel azoknak nem marad semmi az “eredetiségből” csak a lerágott csont. A régi MK-t akarom!
  Most a remake-ek világát éljük(Freddy, friday 13th, batman stb) mér ne lehetne egy igazán eltalált MK filmet csinálni. Tudom hogy az MK eredeti story lineal elbaszott lett (bár én szeretem)de sztm egy jó brigáddal és sok pénzel bocsánat a kifejezésért KURVA JÓ FILMET lehetne csinálni. (ezt a minősithetetlen fost meg kidobni.)

 70. Nyuzoo: legalább elovlasnád a kommenteket mielőtt “én indítom el a lavinát” hülyeségeket írsz

 71. Jujdeszipiszupiii! Mikor látják már be kedvenc filmeseink, hogy nem lehet MK-ból filmet csinálni? Sem sorozatot…de még csak rajzfilmet sem…
  De azért szipiszupi!!!!

 72. basszus, most komolyan azzal lett megmagyarázva Reptile, hogy egy harlequin szindrómás csecsemőből lett emberevő sorozatgyilkos? :S

 73. Cső! Pont erről beszéltünk kb. 5évvel ezelőtt a suliban hogy hogy-hogy nincs új Mortal Combat film. A mai számítógépes grafikával szntem eszetlen jóra lehetne csinálni a filmet. Minden karakternek más-más képessége van,ezek már adottak csak kivitelezni kellene a mozivásznon. Mondjuk Barakának nem igen voltak túl látványos kombói de hol vannak Johny Cage szuper rúgásai? Ott szokott megbukni az ilyen mutatvány hogy hiányzik a történet túl sok a csihi-puhi, a kettő közti átmenetet kellene eltalálni. Igazán támogathatnának vkit hogy készítsen jó MK filmet. Mostanság kicsit sok a kaki film, látványos de kétszer sem lehet megnézni. Am jó a trailer elég gyakran nézem. Emlékszem 15éve minden 7en kb. 10km-t tekertem az unokatesómékhoz hogy Mortal Combatozhassak egy picit. Úgyhogy remélem lesz a dologból valami. Elég nagy az érdeklődés.

 74. Beleolvasgattam mit írtatok meg megnéztem az “előzetest” is.
  Személyes véleményem az, hogy az alapsztóri már jó pár éve pedzegetve van. Sajnos az alapokat az első 2 résszel elpuskázták, pedig nagyon sokmindent ki lehetet volna hozni belőle. Maga korába jó film volt, nekem tetszett.
  A mostai történetben én sérelmezem a modern kort, a hatások jók, de a korszak tök más. Az eredet a Kung lao és a Liu kang közötti korszakra esik, amikor is az első Sub-zero mint a Lin Kuei klán harcosa meggyilkolta scorpion családját és scorpion, már nem tudom melyik istenség, a skorpióhoz van köze. szóval neki köszönhetően tér vissza, a halálból, hogy bosszút álljon a fagyoson. Tehát scorpion a jó sub meg a gonosz. Ebből állat nagy sztorit lehet csinálni, remélem össze is hozzák. Természet feletti képesség kell, mert mint tudjuk reptail, is egy másik leigázott dimenzó harcos klánjának tagja, így kerül shao szolgálatába. Szal a karakterek normális történetét nem kéne tönkre vágni ilyen plasztikai sebészettel meg mit tom én mert az jó, de üsse kő legyen rebrith, szülessenek újra a modern korba az belefér. Jah igen a néger Baraka, az gáz, meg baraka nem egy ekkora figura… de Lateef crowder napjaink legjobb capoeira harcosa, és koreográfusa (lásd tekken film), szal ő sokat tud hozzá tenni, és jax mint michael jai white perfect.
  Összességében, imádom a mortalt, ne kurják el és akkor talán bármekkora elrugazskodást be lehet nyelni (de az eredeti sztori azért hiányozni fog)

  U.i.: egy kung lao-s filmet még össze lehetne hozni mert ott be lehet mutatni hogy is jött létre a mortál meg a kapu, meg shang, meg raiden meg az egész világ szemlélet, meg a sarkányok… szal az fasza lenne remélem majd valaki gondol rá és bebizonyítja hogy a sorozat nem rossz, de az igazi sztorí sokkal jobb :D

 75. Hát nem tudom…ez a néhány perc nem tünik rossznak, de szerintem semmi köze nem lesz az eredetihez. Azért a sztorinál remélem megmaradnak valamennyire.

 76. Ez borzalmas,mi köze a mortalhoz???szégyen hogy ide jutott ez az egész.nem vagyok nagy kritikus de azért egy mkt igy elkurni,nemtom ti mit néztek…

 77. Én annak idején sokat játszottam a játékkal, s a filmeket is láttam. Nem feltétlenül buta gondolat, hogy egy játékot/storyt újfajta megközelítésből dolgozzanak fel. Lehet, hogy merész, s lehet, hogy sokak számára szokatlan és kiábrándító, de az biztos, hogy nem az, amire az emberek számítanak. És ebből még lehet vm nagyon jó, de lehet vm elképeztő rossz is.
  Miért kéne feltétlenül ragaszkodni ahhoz, amit elvárnak tőle? Akkor mi lenne a meglepetés, az élmény? Maga a látvány, az effektek, vagy az oly jól ismert karakterek filmre vetített mása? Ha megint csinálnak egy (pl)Barakka másolatot a játék alapján, akkor minek ülsz be a moziba? Csak azért, hogy lásd szinte ugyanazt, amit a játékban v az előző filmekben, v amit elvártál?
  Az igazi Mortal rajongók feltételezem kivülről fújják a történetet, a karakterek képességeit és minden egyebet, de ha mindenben ragaszkodunk a megszokotthoz, akkor nem lesz sem újdonság, sem elképedés, sem igazi élmény, csak egy jó kis fantasy film szuperjó effektekkel, a játék tökéletes megfilmesítésével.

  Én ennél egy kicsit többre vágyom. Lehet, hogy nem lesz igazi mortal hangulata, de miért kéne h legyen egyáltalán? Arra ott van a játék, v a 2 régi film. Ne úgy fogjátok fel, hogy ez a Mortal Combat, mint eszme megszégyenítése, ledegradálása, hanem úgy, hogy létezik egy másik elképzelés, történet, ami próbál az adott korhoz hű lenni, s mégis érdemesnek találta a Mortal Kombat-et, mint “eszmét” vagy durvábban “kultuszt” arra, hogy némi riziko-val, de átdolgozza.

  Nem kell drámázni, csak ne mindig az legyen a jó, ami a megszokott és amit az emberek elvárnak. Ez a Mortal nem arról fog szólni, amit a játékban, és az előző filmekben megtapasztaltunk, hanem arról, hogy mi minden lehetne még azon kívül.

 78. Ja és amúgy én szívesen látnék új karaktereket is, legfőképpen Quan Chi-t, mert nekem ő volt a kedvencem. Liu Kang és barátai már egy kicsit unalmasak :-) Persze nem zárkózom el tőlük sem, de akkor ne csak az legyen, hogy Liu Kang szuperrugásokkal röpköd ide-oda, Johhny Cage napszemcsiben nyomja a homo-karatét, Raiden villámokat köpköd ahhonnan csak tud, Sonja meg jól néz ki és harcolni is tud de egyébként semmi. Ezek annyira kiszámíthatóak…

 79. Jet Li-t El tudnám képzelni, Shang Tsung Szerepében. Tony Jaa, mint Kung Lao. :D Raiden lehetne mondjuk Ken Watanabe (Az Utolsó Szamuráj-Katsumoto), Liu Kang, az már necces… Mivel a karaktert Bruce Lee-ről mintázták… De szerintem Kwok-Kwan Chan (Bruce Lee Legendája)a legalkalmasabb. Johnny Cage-et a Mortal film első részében ott szúrták el, hogy nem tudott verekedni az ember. :D Van Damme elég gagyi lenne, meg amúgy is már vén tróger. Nehéz… Tudjon is verekedni és valami jóképű gizda hülyegyerek kell hogy legyen. :)Ryan Reynoldsot el tudom képzelni a szerepben, de sajnos Ő sem harcművész. Michael Jai White rohadt jó Jax-nek, Kano lehetne Vin Diesel. Sonja Blade-re ötletem sincs, ahogy Scorpion-ra sem. Sub-Zero lehetne Sam Worthington. Reptile meg legyen Rob Schneider. :P xD A dark vonal tetszik, eltudnék képzelni dark fantasyt, kemény horror betétekkel, a kivégzéseknél.

 80. Szerintem meg ez így félelmetesebb és jobb volt, mint egy Mortal Kombat film..

  amikor Johhny Cage és Barraka harcolt, be voltam fosva, mert garantált volt, hogy az egyik szereplő meghal, főleg, hogy Barrakának ott vannak a kézpengéi, és végig ott lebegett a jelenetben, hogy esetleg végignézhetek egy közelképes vétaglevágást is..

  ugye az eredeti Mortal Kombat kontinuitásban a halál sosem probléma és sosem végleges, Liu Khang is volt már halott, konkrétan zombiként harcolt, a gonosz Sub-Zero halott lelke meg Noob Saibotként tért vissza az alvilágból… az most nem ugrik be, hogy ki az a szereplő, aki már meghalt, de olyan jó fej volt, hogy a mennyekbe került, és egyszerűen megengedte neki az Úr, hogy visszatérjen (remélem, hogy volt ilyen karakter, nem csak én haluztam be).

  Viszont egy realisztikus filmben a brutalitást a Fűrész szintjéig lehet fokozni..

  nekem inkább az a bajom Johnny Cage-el, hogy ez egy puhapöcs, Jean Claude Van Dame meg Dolph Lundgreenben 5x annyi tesztoszteron van fejenként, mint ebben (és ha ezek a B listás vitézek kört vernek rá férfiasságban, az már régen baj).

  Szerintem van ebben a témában anyag, én megnéznék egy Mortal Kombatos trancsírhorrort.

 81. Ahogy ebből a videóbol látom, elég szar, nem az igazi Mortal Kombat, ugyanugy nekem se jön át az egész, mint ha nem is az lenne, a karakterek nem ugyan olyanok mint az eredetibe, Scorpion nem Jax és Sonya oldalán áll, a többi mkarakter is rosszul van meg csinálva. Ez így nem az igazi.
  A régi két film ezerszer jobb volt, hiába régi a technika.
  Az legalább nem ennyire elrontot fos volt. Szerintem ez is ugy lessz mint a többi új elbaszott film. Letöltik netről, egyszer megnézik azt elvan felejtve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.