A DC is rákapcsol?

A Marvel ugye az Iron Man első részétől kezdve nyomatja a bulit rendesen, de a DC Comics-on alapuló banzáj is elindul végre.

Konkrétan ugye jövőre jön a Green Lantern, egyelőre még semmit nem láttunk belőle pár paparazzi képen kívül, de az írók: Greg Berlanti, Michael Green, Marc Guggenheim már a folytatás történetén és karakterein dolgozik.

Közben pedig a Flash-nél is ugyanez, nem teljes forgatókönyv, de a főbb szál és hasonlók felvázolása történik épp, szintén tőlük. Ezek közül az egyiket véglegesítik majd.

14 hozzászólás a “A DC is rákapcsol?” bejegyzéshez

  1. Guggenheim képregényírónak híresen szar úgyhogy részemről ez inkább negatívum.

  2. Guggenheim emellett sorozatozik is, aszem a Flashforward is tőle van, de amugy képregényekben szar tényleg de hálisten nem egyedül írja. Flashnél szerintem az van mint Pókembernél amugy. Hal Jordan a Green Lantern inkább mint GL jelentős viszont Barry Allan(Flash) esetében jobban rá lehet koncentrálni az emberi oldalra is amellett, hogy epik akciókat is lehet rá építeni. GL szerintem a kötelező szertelmi szálon kívül nem bír el nagy magánéleti történéseket az űrháborúk mellett. Szal a lényeg, hogy ha valaki ügyes nagyon közönségbarátra lehet írni Flasht.

  3. Na Batman már rendben van, jön a Flash, a Green Lantern, már csak egy Wonder Womané s Aquaman film kellene, meg J.J. Abramsnek odaadni a Superman-t hogy rebootolja.

  4. Flashböl is remekül lehetne a realitások talajához közelebb álló filmet
    Mert ha épp djuantolni fog maxon a Flash akkor szerintem nem kajolják az emberek ugyse.

  5. én nem nagyon vagyok otthon a dc -ben de flash,GL,batman,supiman meg csodanő nem valami igazság ligájának a tagjai?lehet hogy a dc is össze akarja majd hozni őket,mint a marvel,de az is lehet hogy csak én képzelődök:)

  6. Így van, ami a Marvelnél az Avangers (és annak számtalan változata) az a DC-nél a Justice League (és annak számtalan változata.)

    A Marvel egyébként több népszerű hőssel rendelkezik, hisz ellentétben a főként Batman-Superman vonalon mozgó DC-vel, nekik ott van Pókember, Vasember, az X-men, Hulk, a Fantasztikus Négyes, Amerika Kapitány és a Bosszúállók (Avangers)

  7. Hogy mindkét projectből hogy lehetett kihagyni az amúgy ilyen közegben is otthonos (és mindkét karaktert kiválóan ismerő és ÍRÓ) Geoff Johns-t, azt valaki magyarázza el nekem – amikor megláttam Guggenheim nevét az érdeklődési faktorom a nulla alá esett…

  8. flash a kedvenc képregényfigurám (spawn után :P)
    úgyhogy örömmel látnék egy róla szóló nagyjátékfilmet

  9. Johns szerintem az egyik legjobb író a DCnél,nekem személyes kedvencem,nagyon jól tudja reálisan bemutatni a “kívül hordom a gatyámat” karaktereket,énis meglepődtem hogy eddig senki nememlítette.
    Így a flashről csak annyit hogy szerintem nemkéne reálisan megcsinálni,legyen inkább szuperhős képregényfilm,mindig a marvel volt reálisabb,a dc pedig szuperhősős,szerintem legalábbis.Amúgy ez nemteljesen igaz,hogy a marvelnek több ismertebb karakterje van,Amerikában a justice league és tagjai ugyanolyan ismertek,csak az itthoni piac szól a marvelről.

  10. Ja amugy érthetetlen h Johns sehol nincs pedig két Smallvile epizódot is írt ( bár annyira nem jó ajánlólevél az mer nicns rá sok pénz és elég hergyák lettek azok az epizódok). És akkormár mért Guggenheim? Amugy a Justice league meg a Justice Society régebbi mint az Avengers csak nálunk van MArvel dominancia a kiadásokban de kb 5-10 éves ciklusokban váltja egymást a két kiadó, hogy melyikük képregényei a népszerűbbek épp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.